- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
صداها در نهایت به كجا ختم مي شوند؟
من اينو شنيده بودم و تا جايي كه يادمه، اين بود كه مي گن هر صدايي كه مثلا به ديواري برخورد مي كنه، يه اثري از خودش به جا مي ذاره. مثلا تو اگه با دستت بزني به ديوار، چون در واقع يه نيرو بهش وارد كردي، باعث يه تغيير شكل كوچواو شدي كه محسوس نيست، ولي در ابعاد خيلي كم چرا...به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :نمی دونم منظور سوال این بود یا نه، ولی قبلا شنیده بودم عده ای از دانش مند ها معتقند که صدا ها جایی در جهان ذخیره می شن و شاید به روشی بشه اون ها رو بر گردوند ! مثلا بشه صدای های مربوط به چندین سال گذشته رو برگردوند !
به نقل از ندا مکرم :من اينو شنيده بودم و تا جايي كه يادمه، اين بود كه مي گن هر صدايي كه مثلا به ديواري برخورد مي كنه، يه اثري از خودش به جا مي ذاره. مثلا تو اگه با دستت بزني به ديوار، چون در واقع يه نيرو بهش وارد كردي، باعث يه تغيير شكل كوچواو شدي كه محسوس نيست، ولي در ابعاد خيلي كم چرا...
بعد اينا مي گن كه ميشه با تحليل همينا فهميد كه مثلا چه مكالمه اي تو فلان اتاق اتفاق افتاده بوده!
آره، نظر خود من هم همينه! و به نظرم يه كم بعيده كه فعلا بشه همچين كاري كرد. ولي احتمالش هست كه بشه مثلا فهميد هر كدوم از اين اثرها مال چه زماني بودن و از روي اونا بشه هر كدوم رو جدا و تحليل كرد. ابته اين نظر منه فقط...! نمي دونم امكان پذير هست يا نه...به نقل از vihan :يه چيزي !!
خوب اينا هي ميوفتن رو هم ديگه و باعث مي شه نشه تشخيصشون داد ، انگار با مداد يه جايي هي بنويسي ! نمي توني هيچكودومشون رو بخوني !
نه ؟!
از کجا این قدر مطمئنی؟؟؟به نقل از مُحسن...! :کلا همه انرژی ها به گرما ختم میشن...