اولاعنوان تاپیک مشخصه.ایده ش رو از شنای پروانه گرفتم.اگه عکس لخت همسرتون پخش شه چیکار میکنین؟رفتارتون باهاش چه تغییراتی میکنه؟اصن چطور باید با این موضوع برخورد کرد؟
همهی اینا رو فرض کنید و جواب بدیناولا
عکس لخت زن من چرا پخش شده
دو
چه کسی اینکارو کرده
سه
زن من چرا باید لخت باشه :/
چهار
زن ندارم
نمیتونم علت هارو نادیده بگیرمهمهی اینا رو فرض کنید و جواب بدین
ازونجایی که فقط خواستی نوع رفتارم با اونو بدونی میگمخب سه حالت کلی بی گناه مقصر گناهکارو در نظر بگیر.مثلا تو یه استخر زنونه بوده یه ناشناس بدون اینکه متوجه شه ازش عکس میگیره و پخش میکنه.حالت دوم مثل وقتی که مست بوده و لخت میشه یا لخت میکننش و یکی ازش عکس میگیره و پخش میکنه.حالت سوم بهت خیانت کرده و عکسش دراومده.
مورد اول اینکه ادم وقتی استخر پارتی میره باس انتظار این چیزارو داشته باشه یا اینکه عین ادم لباس بپوشه مورد دوم اینکه ادم باید بدونه وقتی مست میکنه احتمال انجام هرحرکتی هس پس نتیجه : میریم استخری جایی که گوشیا کنترل نمیشه یه چیز مناسب بپوشیم هرجاییم مست نکنیم ( اصن مست نکنین این کارا چیه :/)خب سه حالت کلی بی گناه مقصر گناهکارو در نظر بگیر.مثلا تو یه استخر زنونه بوده یه ناشناس بدون اینکه متوجه شه ازش عکس میگیره و پخش میکنه.حالت دوم مثل وقتی که مست بوده و لخت میشه یا لخت میکننش و یکی ازش عکس میگیره و پخش میکنه.حالت سوم بهت خیانت کرده و عکسش دراومده.
هیچی دیگه … پیشاپیش بریم عکس های لختی خودمون و زنمون پخش کنیم این بازی کثیف همینجا تمومش کنیموسط تلاش برای پیشگیری کردن هاتون حواستون باشه که چندسال دیگه با پیشرفتی که دیپفیک میکنه، عکس هیچی، فیلم همسرتون هم بیرون میاد بدون اینکه کاری کرده باشه و کار خاصی هم از دستتون برنمیاد:)))
خلاصه با فرض اینکه حتما اتفاق میوفته سعی کنید فکر کنید و جواب بدین:))))
نمونه مشابه هم چندوقت پیشا داشتیم، دیپنود رو سرچ کنید:))
هدف بررسی مسائل ناموسی و اجتماعی ایرانه. از دید همون فیلم نگاه کنید.چرا یه دید یکطرفه داره تاپیک...میشه کلمه زن رو به همسر تغییر داد و نظر دخترا هم در نظر گرفت
من ک دخترم مشکل نداره جواب بدم؟=/اولا
عکس لخت زن من چرا پخش شده
دو
چه کسی اینکارو کرده
سه
زن من چرا باید لخت باشه :/
چهار
زن ندارم
چریدن باعث و بانیش باعث نمیشه ملت عکس زنتو نبیننمن ک دخترم مشکل نداره جواب بدم؟=/
**خب فک میکنیم من ی پسر و بچه مثبتم (اره خیر سرممم)
آقا اجازه؟
خانومتون میخواسته بره حموم لخت شده، با لباس که نمیتونه بره حموم
یا میخواسته بره استخر
همین دیگه، خدافز
ن ولی بخوام جدی بگم اگ من پسر/مرد بودم و این اتفاق میفتاد باعث و بانی شو پیدا میکردم و یه طناب مینداختم دور گردنش، میبردمش مزرعه های اطراف کرج مجبورش میکردم بِچَّره.. بعدم ی پَس میزدمش مینداختمش همون جا هر بلایی میخواد سرش بیاد.. هن والا.. =/
خب من ب عنوان تنبیه برای باعث و بانیش اینو گفتمچریدن باعث و بانیش باعث نمیشه ملت عکس زنتو نبینن