• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المصاحبه و المصاحبه و ما ادراک ماالمصاحبه...

mastermind81

کاربر سیبیلو
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1400
سلاملکم
همون طور که مطلع هستید خیلی از دانشگاه ها برای پذیرش مصاحبه دارن...
از جمله دانشگاه فرهنگیان ، شهید رجایی، امام صادق ، الزهرا، شهید مطهری،بیوتکنولوژی، بیمه ی اکو علامه طباطبایی و...
و خیلی از شما دوستان تو این مصاحبه ها شرکت کردید که حاصلش یا قبولی تو اون دانشگاه و رشته بوده و یا یه خاطره ی خنده دار :))
گرچه برا شما خاطرست ولی برای خیلی از ماهایی که قراره تا چند هفته ی دیگه تو این مصاحبه ها شرکت کنیم اوضاع خیلی ترسناک به نظر میرسه...
پس بیاین از تجارب و خاطره هاتون بگید و پیشنهاداتی رو که لازم میبینید بیان کنید...
باشد که رستگار شوید...

سلام
پروفایل ها رو مرتب کنید. عکس آقا فراموش نشه. ریش رو بگذارید. احکام اینا خوب بلد باشید. ولایت فقیه خط قرمزتونه. اسم حاج آقای مسجد رو هم بلد باشید.
کسی واسه صداقت ارزش قائل نیست در نتیجه تا میتونید دروغ بگید و قبول بشید و حالشو ببرید :))

بچه‌ها یکم راهنمایی کنید تو این قسمت زندگینامه چی بنویسم الان:|
من نوشتم بچه چندمم و برادر بزرگترم چیکارست و از فعالیتای دوران مدرسم گفتم و فعالیت هایی که تو جامعه انجام دادی بگی
علایق هم فراموش نشه

بچه‌ها یکم راهنمایی کنید تو این قسمت زندگینامه چی بنویسم الان:|
من مدرسه های تحصیلم رو نوشتم
و فعالیت های که داشتم مثلا جابربن حیان و اینا
و اینکه خیلی علاقه داشتم به درس دادن به بقیه

من که نرفتم ولی مامانم میگه وقتی نشسته که ازش سوال بپرسن یه چای براش آوردن بعد همون لحظه خانومه:+بفرمایین میل کنید
مامانم:-خیلی ممنونه داغه هنوز :|
+فوت کنین خب ...
-{کل اعضای خانواده ی وی نیمی از عمرشان را در مصاحبه گذرانده اند :))} نه خیر نمیشه فوت کرد آخه مکروهه :|
وقتیم که قبول شده خانومه گفته کل مصاحبه ات یه طرف این قضیه یه طرف! اگه فوت میکردی همون لحظه رد میشدی :|

من نرفتم ولی برادرم می گفت یه سوال از یه نفر پرسیدن که روز قدس ناهار چی خوردی؟ که طبیعتا باید بگی روزه بودی
البته این بیشتر مال پسراس تا دخترا
یه سوال توی فرهنگیان این هست معمولا که انگیزت چی بوده از انتخابش
و از یه سریا شنیدم که پرسیدن الویت چندم انتخاب رشتتون بوده فرهنگیان

سلاملکم
همون طور که مطلع هستید خیلی از دانشگاه ها برای پذیرش مصاحبه دارن...
از جمله دانشگاه فرهنگیان ، شهید رجایی، امام صادق ، الزهرا، شهید مطهری،بیوتکنولوژی، بیمه ی اکو علامه طباطبایی و...
و خیلی از شما دوستان تو این مصاحبه ها شرکت کردید که حاصلش یا قبولی تو اون دانشگاه و رشته بوده و یا یه خاطره ی خنده دار :))
گرچه برا شما خاطرست ولی برای خیلی از ماهایی که قراره تا چند هفته ی دیگه تو این مصاحبه ها شرکت کنیم اوضاع خیلی ترسناک به نظر میرسه...
پس بیاین از تجارب و خاطره هاتون بگید و پیشنهاداتی رو که لازم میبینید بیان کنید...
باشد که رستگار شوید...
دانشگاه الزهرا مصاحبه داره؟؟ :-"

Back
بالا