باتوجه به لورفتن جمع وی آی پی مون، اینجانب تصمیم به لو دادن شرکای جرم میگیرم و فقط تاغروب مهلت دارند خودشونو معرفی کنندپرونده علاوه بر خود هدا به افرادى در داخل سايت هم مربوط ميشه
هیچکس بهتر از کاوه نمیتونست پاسخ حل آزمایشات مخفومون باشهنامش در عكس اول كاوه هست رو مسموم كردند.داره علائمش رو ميگه.
شایدم متهم از ریزش مو رنج میبره و سمومی ساختم که منجرشه بقیه هم کچل شناون دارو هاى عجيب غريب زير عكس سوم و اون عروسك هاى بالاش
عاح این موضوی سری لو رفت! داشتم میرفتم نقشه رو تتو کنمفايل "زندان زنان".احتمالا ازون مجرماى سابقه داره.
و همه شواهد حاكى از اينه كه ايشون يه مجرم سابقه داره و روشش هم مسموم كردن افراد.
سلام به پرواز خانوم خوشگل(متهم سعی در گول زدن شاکیان داردسلام به متهم
کو کو نقاشیای جعل شده کو؟این باند مخوف نقاشی های معروف جعل می کنن.
تو ایران بهش زرد عقدی میگن کمی خوشبین باش کلانترعکس شش موهای متهم تو عکسی که برای گوگل انتخاب کرده زرد خرابیه
اره والا همیشه خرابه مارو از معاملات عقب میندازه)):vpnاش هم خرابه باxشروع میشه
یه لحظه آرزو کردم واقعن همینجوری باشه زندگیم (وی علاقه ی زیادی به سریال امیلی در پاریس داشته استبه نظر میاد مسئول بازاریابی تیمه و مخ پسرا میزنه کتابایی هم که میخونه به همین نیت میخونه تا بتونه آثار هنری جعلی باندُ بفروشه
حتی موقع انتخاب رشته هم داشتم استخاره میکردم ولی خوب جوابهموقع خریدن بیت کوین هم میشنه استخاره می کنه که سود می کنه یا نه خوبه والا.
اگه موقع فرار بایکوت نشم قول میدم بذارمت تو چمدون بریمقصد فرار از تیم داره دیگه خستس میخوادبا این پولا به فرانسه متواری بشه(دست مارم بگیر هدا)
اون دختر بچه عکس پروفش بیچاره به زور لبخند زده تحت فشار
اقای قاضی من دادخواست تجدید حکم دارم!!!وی به طور نامحسوس در تابستان کل ریاضیات دانشگاه را پیش مطالعه کرده
روحیه لطیف و اجتماعیم رو روند پرونده تاثیرشو داره دیگه نه؟!وی در Pinterest اکانت دارد و نیز همچنان گاهی به یاهو نیز سر میزند
اینجانب در حضور شاهدان و گواهان سوگند یاد میکنم که هرگز دست به چنین عمل قبیحی نزدماز ادعای دیگر این پرونده میتوان به فیلتر چند لایه ای هیستوری نیز اشاره کرد
فرد مذکور سعی بر این داشته که به یک فیلترینگ منظم ذهن بقیه افراد را منحرف و از حاشیه ها دوری کند
جناب قاضی بنده اعتراض دارمفرد مذکور علاقه زیادی به سرمایه گذاری دارد با توجه به حقوق بالایش (مراجعه شود به اسم ام اس های واریزی)
برای در اوردن نون شبمون مجبوریم تو این صرافیا بگردیماز دیگر ادعای این پرونده میتوان به علاقه فرد مذکور به ارزهای دیجیتال مخصوصا بیتکوین نیز اشاره کرد
نوبت دادگاه بنده برای هفته ی قبل بود و بنده مدارک رو آماده کرده بودم و خب بخاطر کرونا دادگاه ها هم تعطیل و دچار تأخیر شد و @zahra_a عزیز زحمت هماهنگی رو کشیدنتمامی فیلترینگ های انجام شده در هیستوری مربوط به بیست و یک آگوست معادل هشت روز پیش است
مافیای بورس ایران و خونی بودنشم الان میندازن گردن ماوی با استفاده از هوش و مایه ای که دارد وارد بورس شده و سرمایه گذاری را از سن منفی یک آغاز نموده و تا به امروز ادامه داده است
حالا من که این لپ تاپو دزدیدم و سردر نمیارم اصن کرک چیه ولی بعدا به صاحابش ایمیل میزنم و متذکر میشموی به ویندوز ده اعتقادی نداشته و تصمیم به انتخاب ویندوز هشت نموده و بدون کرک آن را رها نموده است
گروه خانواده سمپادیامونه *_*خانواده ی سیمپسون ها؟ یه مجموعه ی تلوزیونی آمریکایی که به خاطر پیش بینی هاش معروف شده...
هر موقع بازی داریم تو حرف بزن هم میام دعوتنامه میدمراس ساعت ۲۳ همه رو به بازی و دریافت جایزه دعوت کرده![]()
مأموریت مهمی بود و دو دل بودمعکس دوم احتمالا شخص قبل پیوستن به بازی استخاره کرده. برای خلافش استخاره کرده![]()
یادش بخیر اونا بهترین مآموریتایی بود ک انجام دادم برای وطنمتو عکس سوم چهارتا جایزه میبینین که عناوین ردگم کنیه
باورکن هر درسش اونقدر فشردست که حتی در 300 روز هم نمیشه یادگرفتشونیه کتاب سی روزه ی آموزش فرانسه که فقط به درد سفر میخوره
از اونجایی که 对不起客气 پس 走开呼急救! تکذیب میکنم !ماموریت چینی نیاز نداشته زبان یاد بگیره
دارک مخوفه ولی اونا فایل سوالای درک عمومی هنرم بودچهارتا پی دی اف dark
چین اونقدر قوی هست که خودش مونتاز میکنهبه خاطر اینکه چین نتونه جاسوسیشو بکنه.
خیلی برداشت خفنی بودطرف پولشویی میکرده ارزای دیجیتالو تو چین تبدیل میکرده و تو بانکهای فرانسه تلنبار میکرده![]()
نه این نَیْرَنگ ها بر من نَمیچَسبدْ!همکاری با طالبان و اسیر کردن مردم افغانستان
اینقدر به این موضوع کاوه اشاره شد که آخرش میاد از من دیه میگیرهتزریق بوتاکس فاسد به کاوه(تگ نشد)
خودشون دارن منهدم میشنبازیکنا کاری نداشته باش لطفا
قربانی آخری خیلی بلا بود و دکمه هارو قورت داد D:دکمه سرآستین های وی بر اثر شکنجه های بسیار کنده شده
در اینجا منظور شاعر دروغ و باطل بودن حکومت های غربی بوده است(چی گفتم اصن؟!)پینوکیو روی برج ایفل؟ قضیه چیه؟
سوگند یاد کردم که حتی کتابخونمم مرتب نکردم خواهرداشتی مدارکو پاک میکردی؟
خودمم خودم ^^ لپ تاپو وصل کردماین کیه که داره برای حفاظت از رازت ازت باج میگیره؟
من که یه ساعت لرزششیو دارم ولی یادم باشه بعدا،حتمن یکی ازینا بخرم -__-کارآگاه ویژه طبق معمول به نکتهای که هیچکس نگفت اشاره میکنه![]()
شوکر برقی، البته متهم از مدل میکرو استفاده میکنه![]()