sima.sh کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 13 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1400 2021/9/1 #1 دوستان به نظرتون کدوم یک از قرص ها بهترین چربی سوز هستن؟ من cla و ال کارنتین رو شنیدم
موازی کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 595 امتیاز 15,411 نام مرکز سمپاد سمپاد شیراز شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه RWTH رشته دانشگاه مهندسی برق 2021/9/1 #2 چرا باید قرص چربی سوز مصرف کرد؟ ورزش کردن، کمتر و سالمتر خوردن مشکل رو حل نمیکنه؟
Giso0 کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 65 امتیاز 1,709 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر داراب سال فارغ التحصیلی 1397 2021/9/1 #3 به نقل از sima.sh : دوستان به نظرتون کدوم یک از قرص ها بهترین چربی سوز هستن؟ من cla و ال کارنتین رو شنیدم کلیک کنید تا باز شود... اونقدر ضرراش زیادن ک فقط برا وزنهای خیلی بالا مثلن صد کیلو ب بالا استفاده میشن اگه بالا صد کیلویی ک باید با متخصص تغذیه صحبت کنی برات متناسب خودت تجویز کنه . اگه ن ورزش و رژیم غذایی صحیح فقط .
به نقل از sima.sh : دوستان به نظرتون کدوم یک از قرص ها بهترین چربی سوز هستن؟ من cla و ال کارنتین رو شنیدم کلیک کنید تا باز شود... اونقدر ضرراش زیادن ک فقط برا وزنهای خیلی بالا مثلن صد کیلو ب بالا استفاده میشن اگه بالا صد کیلویی ک باید با متخصص تغذیه صحبت کنی برات متناسب خودت تجویز کنه . اگه ن ورزش و رژیم غذایی صحیح فقط .