من حیوون های زیادی رو نگه داری کردم که صاحب های قبلی شون کم بهشون رسیدگی کردن یا حتی رفتار خشونت آمیز داشتن ! هیچ کدومشون شیتزو نبودن اما تقریبا الگوی مراقبتی شون مشابه بوده
1- بهتره به یک دامپزشک مراجعه کنی
من بین حیوون هایی که ازشون نگهداری کردم هیچ موردی رو ندیدم که سو تغذیه نداشته باشه اکثرا به خاطر این که صاحب هاشون ازشون خسته شده بودن رژیم غذایی بالانس نداشتن و این حتی روی خلق و خو شون هم اثر میذاره چون به اندازه کافی ویتامین بهشون نمیرسه و حتی ممکنه دراز مدت باعث بیماریشون بشه در مورد تو چون سگت خیلی کوچیکه علاوه بر چیزی که گفتم باید برای واکسیناسیونش بری پیش دامپزشک اگه اصلا واکسنی دریافت نکرده و شناسنامه نداره که از اول همه واکسن هاشو باید بزنی وگرنه باید بدونی برنامه واکسیناسیونش چطوریه و زمان های بعدی که قراره واکسن بزنه کی هستش .
2-اگه تو موقعیت یا زندگی با استرس زیادی هستی بهت توصیه نمیکنم به مراقبت از سگت فکر کنی
واقعیت اینه که حیوون ها حالت های انسان رو از روی صورتش میفهمن و خیلی از رفتار هاشون هم از همین حالت های چهره ما فیدبک میگیره اگه زندگی پر از استرسی داری یا موقعیت موقت زندگی ت پر از استرسه من بهت توصیه نمیکنم مراقبت ازش رو امتحان کنی چون راستش حجم زیادی از انرژی رو میذاری و در نهایت احتمالا خیلی نتیجه ای که میخوای رو نمیگیری.
3- نکات مراقبتی !!!
اگه میخوای واقعا ازش مراقبت کنی پا تو مسیر سختی نذاشتی ولی مسیریه که صبوری زیادی میطلبه و این به معنی مراقبت از حیوونت مثل یک آدم مریضه همون مقدار توجه و صبوری !
جمع بندی : راستش آره درست کردن اعتمادی که خراب شده برای حیوون ها همونقدری سخته که برای آدما ( جمله طلایی
) ولی راستشو بخوای بعد این که اعتمادشون ساخته شه بهترین دوستی میشن که تو عمرت داشتی ( البته برای من اینجوری بود که تا خوب میشدن باید میدادمشون به صاحب های جدیدشون !)
نکته اضافی 1 : نگران این نباش که وااااات؟ من الان باید همه ی این ها رو تا آخر عمرم رعایت کنم واسه فسقل بچه ؟ نه راستش به جز خواب و تغذیه ی مناسب و سلامت جسمی ش بقیه نکات تا وقتی باید رعایت بشه که سگت حالش بهتر بشه توی بدترین موردی که من دیدم طوطی بود که مورد خشونت واقع شده بود !! و سه ماه بیشتر طول نکشید تا حالش خوب شه بقیه به مراتب کمتر بودن !
نکته اضافی 2 : سگت تو سن کمیه من نمیدونم چقدر تربیت شده برای رفتار هاش اگه تربیت نشده بهت توصیه میکنم با متخصص های تربیت حیوون های خونگی مشورت کنی از این جهت بهت میگم که مثلا بقیه وقتی میخوان حیوونشون رو تربیت کنن خیلی ممکنه جدی تر باهاش برخورد کنن و حیوون تو خب نمیشه اونقدر جدی باهاش برخورد کرد چون ممکنه با خشونت اشتباه بگیره !
نکته اضافی 3 : راستش شیتزو ها یه کم سر و صدا دارن به هر حال ولی احتمالا الان بیشتر سر و صدا داره اونم به خاطر عصبانیتشه حالا من نمیدونم چقدر سر و صدا منظورته ولی خب اینا یه کم سر و صدا دارن اما مورد تو احتمالا بعد خوب شدن باید سر و صداش کمتر بشه ( اگه همینقدر کم شدن برات کافی باشه )
نکته اضافی 4 : اگه واقعا تا آخر این مطلب رو خوندی بهت تبریک میگم تو واقعا آدم صبوری برای نگهداری پت هستی