هویت دیجیتال

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
هویت دیجیتال ما شامل موجودیت ما تو فضای دیجیتاله. ایمیلمون، وبلاگمون، پروفایلمون تو جاهای مختلف، موبایلمون و ... . همونجور که مهمه تصویر خوبی از خودمون تو دنیای واقعی پیش دوست و معلم و فامیل و خانواده بسازیم، ساختن هویت دیجیتال درست حسابی هم اهمیت داره.

اگر دارید فعالیت میکنید حواستون به این باشه. تا یه سنی میشه ناشناس و بیخیال بود. ولی از یه جایی به بعد مجبورید هویت واقعیتون رو افشا کنید. چقدر به این موضوع اهمیت میدید؟

rejo

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1403
هویت دیجیتال ما شامل موجودیت ما تو فضای دیجیتاله. ایمیلمون، وبلاگمون، پروفایلمون تو جاهای مختلف، موبایلمون و ... . همونجور که مهمه تصویر خوبی از خودمون تو دنیای واقعی پیش دوست و معلم و فامیل و خانواده بسازیم، ساختن هویت دیجیتال درست حسابی هم اهمیت داره.

اگر دارید فعالیت میکنید حواستون به این باشه. تا یه سنی میشه ناشناس و بیخیال بود. ولی از یه جایی به بعد مجبورید هویت واقعیتون رو افشا کنید. چقدر به این موضوع اهمیت میدید؟
منظورتون از اینکه از یه جایی به بعد هویتمون افشا میشه چیه؟:/

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
منظورتون از اینکه از یه جایی به بعد هویتمون افشا میشه چیه؟:/
یعنی مجبور میشی یک جایی ایمیلت رو بدی. شمارتو بدی. بعد با اون شماره یا ایمیل ردیابی میشی تاحدودی. مثلا پروفایل تلگرامتو میبینن و ...

موازی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
به نام خدا
خیلی اهمیت میدم. اصلا یکی از تفریحاتم اینه که اسم و فامیلمو گوگل کنم ببینم چی میاره :))

sp.ring

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
FRZ
شهر
Y
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
دو مرحله 1 و دیگر هیچ
دانشگاه
لطفا منتظر بمانید
از همه چی حداقل دوتا دارم
زندگی دوستانم از خانوادگیم جداست و بهم این اجازه رو میده هر کی میخوام باشم یا بهتره بگم هر چی میخوام باشم
از یه عوضی تا یه ادم مهربون و حتی چیزایی که تو واقعیت نیستم
مثلا ادم خنده رویی نیستم ولی اینجا میتونم تا میخوام ایموجی خنده بفرستم ...
پس اهمیت داره و برای همین جداشون کردم
تا به هم صدمه ای نزنن
هر کسی لیاقت اینو داره تو یه دنیا خودش باشه و اون دنیا میتونه واقعی یا مجازی باشه

rejo

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
...
سال فارغ التحصیلی
1403
یعنی مجبور میشی یک جایی ایمیلت رو بدی. شمارتو بدی. بعد با اون شماره یا ایمیل ردیابی میشی تاحدودی. مثلا پروفایل تلگرامتو میبینن و ...
ولی فک کنم تا یه جایی بشه کنترلش کرد حتی شده با تعداد بی شماره ایمیل فیک و جدا کردن کامل زندگی مجازی و واقعی

ATE

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 5
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
من یه اشتباهی در این مورد کردم که وقتی بچه بودم نمیفهمیدم اشتباهه، اونم این بود که من هرجا اکانت درست میکردم، اسم و فامیلی‌مو مینوشتم، هیچ وقت فکر نکردم که ای دی دیگه‌ای بذارم یا اسم مستعار، واقعا نمیفهمم چرا فامیلیمم مینوشتم، اسمم بس بود دیگه ((((:

حتی اینجا هم قبلا اکانتم اسم و فامیلیم بود، وبلاگم، اینستاگرام، تلگرامم، واتساپ خلاصه همه جا (((:
پارسال یدور دور افتادم ازینور اونور اسممو و دست کم فامیلی مو پاک کردم.

ادم بزرگ میشه، ملاقات‌های جدی تو زندگیش پیش میاد، بعد میان اسم و فامیلیتو سرچ میکنن یهو وبلاگ ۱۵ سالگیت میاد بالا و خب خوب نیست دیگه "-:

ولی از یه چیزی راضیم، اونم اینه که من خط موبایلم رو هیچ وقت عوض نکردم، از این نظر دسترسی دوباره بهم آسونه
کلا بنظرم تو دنیای الان باید یجوری باشی که حداقل یه اکانت یا شماره‌ی در دسترس داشته باشی و اون رو حفظ کنی در طول سالیان، یه وقت مثلا میبینی آدمی که دوسال پیش باهاش در ارتباط بودی، برای فرصتی یا کار دیگه ای یا حالا هرچی دنبالت میگرده، مهمه که آدمایی که قبلا با ما در ارتباط بودن و رابطه‌مون در طول زمان کمرنگ شده، بعدا اگر خواستن راحت بتونن پیدامون کنن

پ.ن: ایشالا اینایی که گفتم به موضوع مربوط بوده باشه "-:

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
ترجیح میدم ناشناس باشم.

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
جدای از اینکه ناشناس باشید یا نه، انتخاب یه یوزرنیم درست و ایمیل درست و شماره خوب مهمه!

نام مرکز سمپاد
(: 0
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
ساختن هویت دیجیتال درست حسابی هم اهمیت داره.
اره خب قبول دارم خیلی اهمیت داره ولی برای من ارزشی نداره چون کاره چند تا کلیک ساده ست و به راحتی میشه یه هویت جدید ساخت البته اینکه این هویت قدمت داره یا نه یکمی شک برانگیزه و نمیشه به هویت های دیجیتال اعتماد کرد
تا یه سنی میشه ناشناس و بیخیال بود. ولی از یه جایی به بعد مجبورید هویت واقعیتون رو افشا کنید.
اره ولی تو همون سن میتونی بگی من یه بچه فوق العاده مثبت هستم که تا حالا رنگ اینستا و جیمیل و .. رو ندیدم و خیلی جدی به طرف بگی اینم اولین ایمیل من ، بفرما
چقدر به این موضوع اهمیت میدید؟
خیلی

ولی جدیدا به یه نتیجه ای رسیدم که هرچقدر هم که فیک باشیم بازهم پشت اون نقاب ما هستیم با همون طرز فکر و با همون صدا و با همون شخصیت و بالاخره یه اشتراکی بین من و هویت فیک م هست

مثلا درسته اسم من اینجا واقعی نیست اما یسری اطلاعات پشت سر هم از من توی پست هام هست که یه تصوری از امیر ایجاد میکنه و وقتی یکی از هویت های دیجیتال من لو بره بقییه شون هم لو میره

یک نکته اخلاقی
اگر درست یادم بیاد یسری برنامه یا اسکریپت وجود دارن که میتونن بگن که یک ای دی خاص یا یک ایمیل خاص توی چه سایت هایی اکانت داره (البته فقط سایت هایی رو که پشتیبانی میکنه) مراقب ایدی و ایمیل تون باشید=))

راستی یه سوال الان ایمیلی که برای ثبت نام استفاده کردیم برای مدیر کل قابل نمایشه؟

بالا