خودپسندی و اعتماد به نفس

• شروع کننده موضوع

Artin...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی شهیدبهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
به نظرشما خودپسندی(خودخواهی) و اعتماد به نفس چه فرقی با هم دارن؟چه حدود و مرزهایی بینشون هست؟آیا اصولا داشتن اعتماد به نفس زیاد به معنای خودخواهیه؟
شما با آدمای خودخواه چطور برخورد میکنید؟

Lushato

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
frz 1
شهر
idk
سال فارغ التحصیلی
1403
خودپسندی در نظر من به این معناست که بهتر از من نیست و فلان یه طورایی میشه گفت خودستایی یا از خود راضی بودن(؟)
اعتماد به نفس یعنی خودت رو در سطح خودت و چیزی که واقعن هستی بالا بدونی و به اصطلاح شکست نفسی نکنی...بازم در نظر من البته

حد و مرزش هم همینه دیگه...اینکه خودت رو در سطحی کل هستی بالا بدونی و حالا یه کوشولو بیشتر نه خیلییی

نه لزوما خودخواهی نیست

خودخواه یه طورایی همه چیو واسه خودش میخواد و منافع خودش مهمه ۹۵ درصد براش...خب چون به من میگن خودخواهی از این لحاظ این ویژگی ها شاید واسه افراد خودخواه باشه .-.

Mahdi_rs

وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ
نام مرکز سمپاد
علامه
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
مرکز....
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
به نظرم مرزشون دقیقا مثل حسادت و غبطه خوردنه

هیچ آدمی از بالا بودن(از نظر لول) بدش نمیاد که ...

این که چجوری بهش نگاه کنی خودخواهی یا اعتماد به نفس (که البته به نظرم عزت نفس اینجا بیشتر موضوعیت داشت ) رو مشخص می‌کنه.
1-آدم می‌تونه بالا باشه ولی نه چشم داشته باشه کسیو هم سطح خودش ببینه و نه حتی قبول کنه یکی ازش بهتره. این خودخواهی میشه.
2-آدم می‌تونه بالا باشه یا حتی اصلا نه لزوما بالا تو هر جایگاهی که هست هم خودشو قبول داشته باشه هم امید به پیشرفت داشته باشه . اگه کسی ازش بهتر باشه عصبی نشه یا فرار نکنه ازش .اگرم کسی پایین تر باشه بهش تا جایی که می‌تونه کمک کنه که بیاد بالا .این میشه اعتماد به نفس (عزت نفس)
--------------------------------------------------------------------------
بازم میگم صرفا نظر شخصی بود:-"

....!...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
........
شهر
.........
سال فارغ التحصیلی
0000
اعتماد به نفس یعنی وقتی که همه میگن نمیتونی کاری رو انجام بدی بری تو کارش و به همشون ثابت کنی که تو میتونی

نام مرکز سمپاد
(: 0
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
خودپسندی

3 سال گذشته رو با کسی هم کلاسی بودم که به خودش میگفت کینگ مف و کلا هیچ کس ادم حسابش نمی کرد چون علاوه بر این که عبارت کینگ مف رو هی تکرار می کرد و به معلما می گفت و رو میزش حک کرده بود و....
یچیزی که خیلی برای من روی مخ بود این بود که فن خیلی سبز بود اونم فقط شب امتحان که واقعا نه در سطح کلاس ما بود نه میتونست با کتابای ناشرای دیگه رقابت کنه بعد اینو به همه معلما پیشنهاد میداد ~X(

اینکه کسی خودشو بالا بدونه و هی اینو به همه بگه و بخواد به همه اینو ثابت کنه یجوریه به نظرم
اگه با تواضع بره جلو بهتره

بالا