دهه هشتادیا و فضای مجازی

• شروع کننده موضوع

MRΣZA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ابهر
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق
سلام و درود بی‌کران
اول از همه این کلیپ رو ببینید

بنظر شما آیا این موضوع مشکل مهمی به شمار میاد یا خیر ؟!
و اگر مشکل مهمی هستش، چجوری میشه برطرفش کرد ؟؟؟

نام مرکز سمپاد
(: 0
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
سلام و درود بی‌کران
اول از همه این کلیپ رو ببینید

بنظر شما آیا این موضوع مشکل مهمی به شمار میاد یا خیر ؟!
و اگر مشکل مهمی هستش، چجوری میشه برطرفش کرد ؟؟؟
اره مشکل بزرگیه
راه حل هم اینکه پاک کنید اکانتاتونو :D

big cat

SPHINX
نام مرکز سمپاد
سمپاد:')
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1400
خب با منم مصاحبه میکردن نتیجه رو یکم تغییر میدادیم:D
نحوهٔ کنترل استفاده از اینستاگرام: بالای صد نفر دنبال نکنین، پیجای سرگرمی و اینا دنبال نکنین، از اکسپلورر هم استفاده نکنین:))
ببین من اون اوایل که اکانت داشتم میگفتم ملت چرا معتاد اینستاگرام میشن؟ بعد فهمیدم من چون با کاربرد اکسپلورر آشنا نبودم، معتاد نشدم وگرنه بعدش منم نمی تونستم استفاده ازش و کنترل کنم ولی الان تا میتونم سعی می کنم اون علامت مبارک رو فشار ندم:))
...
اینطور ویدئوها از نظر من خیلی درست نیستن چون همش با یه تیپ آدم صحبت کردن تا نتیجهٔ دلخواهشونو بگیرن:-?

خِیزَران

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر ستاره ها
سال فارغ التحصیلی
2020
پستم به عنوان اسپم پاک شد و خب الان رک میگم.من واقعا نمیفهمم چهار نفر از پارک جمع کردن یعنی کل تینیجرا همینن؟اگه برن از کسایی که نه ده ساعت تایم شون رو تو کتابخونه میگذرونن بپرسن همین جوابو میدن؟
پس مقیاس کلیپ به کل غلطه((:
چه ربطی به دهه هشتادیا داره حالا؟یعنی تا سال ۷۹ اسوه اخلاقن به ۸۰ به بعد که میرسه میرن فضای مجازی و ولگردن؟
عصر عصر تکنولوژی و ارتباطاته و خب این به خودی خودش خوبه و در مسیر درست باید تداوم داشته باشه ولی بنظرم مهم ترین مسئله آموزشه.تو مدرسه ، تلویزیون ، یا هر جایی که این امکان هست.
نکته بعدی بولد کردن های یک مشت آدم بیسواده.چرا هزاران هزار نفر پا میشن میرن یه مشت لات چاقو کش تو پارک رو هیت میدن و بهشون بها میدن ولی پیج نوجوان های موفق رو معرفی نمیکنه کسی؟اگه میخواین این مسخره بازیا جمع شه بهتره افرادی که تو مسیرشون موفقن رو معرفی کنیم تا توجه اکثریت بره سمتشون

merfan x1

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 2
شهر
زنجان
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد
نکته بعدی بولد کردن های یک مشت آدم بیسواده.چرا هزاران هزار نفر پا میشن میرن یه مشت لات چاقو کش تو پارک رو هیت میدن و بهشون بها میدن ولی پیج نوجوان های موفق رو معرفی نمیکنه کسی؟اگه میخواین این مسخره بازیا جمع شه بهتره افرادی که تو مسیرشون موفقن رو معرفی کنیم تا توجه اکثریت بره سمتشون
+(در تایید این صحبت‌ها.....)
مغز انسان به جوری هست که چیز منفی رو(نکردن کاری رو) درک نمیکنه، میگی به فلان چیز فکر نکن دقیق به اون فکر می‌کنه
الآنم هرچقدر از این ویدیو ها بسازن بگن اینستا نرو، لات نشو، فلان نشو، مزخرفه چون چیزی برای جایگزین کردن نمی‌دن به آدم.
توجه اکثریت باید بره سمت آدمهایی که بگن یا نشون بدن چیکار باید کرد.

بالا