Arcane

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
کسی هست که این سریال رو دیده باشه؟ نه تنها جای اسکویید گیم رو گرفت بلکه تمام رکوردهای نتفلیکس هم شکسته و به شدت توسط منتقدین تحسین شده.

برای دیدنش نیاز هست حتماً لیگ او لجندز رو بازی کرده باشیم؟

Artin...

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1402
دانشگاه
علوم پزشکی شهیدبهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
سلام من که خودم ولورنت بازی میکنم که ساخته دیگه همین شرکت Riot games هستش و خب تبلیغ های این سریال همه جای منو های بازی هست
سریال رو ندیدم اما نمره IMDB اون رو که بررسی کردم خیلی بالا بود و یه ویدیوی یوتیوب هم از چنل The Score Esports دیدم(تماشا نکردم فقط title ویدیو رو خوندم و میدونم که این چنل چیز بی دلیلی نمیگه) که میگفت این سریال خیلی خوبه
بازی Leage of Legends هم که یک بازی تماما آنلاین هستش و تنها داستانی که میتونه داشته باشه توضیحات(Description) کارکترهاش هست
بنابراین نه
نیازی به بازی کردن نداره

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
برای دیدنش نیاز هست حتماً لیگ او لجندز رو بازی کرده باشیم؟
قبل از اینکه منتظر پاسخ این سوال بشینم، خودم نشستم تا صبح کامل دیدمش. :‌))
و پاسخش «نه» هست. لازم نیست بازی کرده باشیدش.

راجع به خود سریالش اگر بخوام بگم؛ خیلی خوب بود. به عنوان انیمیشن بسیار خوش‌ساخت و طبیعی ساخته شده بود، شخصیت‌پردازی‌هاش، موسیقیش، و از همه‌ی این‌ها مهم‌تر صداپیشگانش چقد خوب بودن.
+ صدای خَش‌دارِ گریسون رو که شنیدم کَف کردم که بابا این صدا رو از کجا گیر اوردن چقد خوبه، بعد الان کشف کردم شهره آغداشلوعه! :‌| :‌)))))

ولی حس می‌کنم مشابه چنین فضا و داستانی رو در جاهای دیگه هم تجربه‌ش کردم. قصد ندارم از ارزشش کم کنم ولی چیز بدیعی برام نبود و خب اون‌قدرها هم که ازش تعریف شد من رو مبهوت و مجذوب نکرد اما قطعاً چیز خوبی بود و منتظر فصل دومش هستم.

بالا