- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
خب دوستان گرامی این سری از مسابقهی ریاضیات سمپادیا تقریباً به پایان رسید. تا انتهای این هفته هم دوباره تمدیدش میکنم چون ۳ نفر از شرکتکنندهها همچنان مشغله داشتن و نرسیدن، بنابراین اگر طی این هفته آماده بودن بهم اطلاع بدن و اگر هم بقیه خواستن شرکت کنن، همچنان فرصت هست.
یک تایپو هم توی سوال شمارهی ۳ وجود داشت که اون سوال رو برای شرکتکنندههای قبلی حذف کردم و نمرهشون رو مجدداً حساب کردم.
تا بدینجای کار نفر اول با ۲۴٪ پیشتاز هست که بهش تبریک میگیم؛
نفر دوم با ۸٪
نفر سوم با ۷٪
و نفر چهارم با ۲٪
تعداد شرکتکنندهها کم بود که خب قابل درکه. امیدوارم برای آزمونهای بعدی تعداد بیشتری شرکت کنن.
هنوز تصمیمی برای آزمون بعد نگرفتم اما احتمالاً بعد از امتحانات ترم بچهها (بهمنماه) سری جدید رو خودم شروع میکنم و به صورت مبحثی با تعداد سوالات کمتر؛ اما سطح سوالات به همین شکل باقی میمونه.
از دوستانی که شرکت کردن صمیمانه تشکر میکنم.
یک تایپو هم توی سوال شمارهی ۳ وجود داشت که اون سوال رو برای شرکتکنندههای قبلی حذف کردم و نمرهشون رو مجدداً حساب کردم.
تا بدینجای کار نفر اول با ۲۴٪ پیشتاز هست که بهش تبریک میگیم؛
نفر دوم با ۸٪
نفر سوم با ۷٪
و نفر چهارم با ۲٪
تعداد شرکتکنندهها کم بود که خب قابل درکه. امیدوارم برای آزمونهای بعدی تعداد بیشتری شرکت کنن.
هنوز تصمیمی برای آزمون بعد نگرفتم اما احتمالاً بعد از امتحانات ترم بچهها (بهمنماه) سری جدید رو خودم شروع میکنم و به صورت مبحثی با تعداد سوالات کمتر؛ اما سطح سوالات به همین شکل باقی میمونه.
از دوستانی که شرکت کردن صمیمانه تشکر میکنم.