رشته ریاضی و کنکور تجربی

melina03

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
زیست
من امسال تعیین رشته دارم. و خب میخوام برم تجربی. بعضی از دوستان گفتن بعد از انتخاب تجربی فرزانگان یک و سه، ریاضی انتخاب کن و بعد کنکور تجربی بده. میخواستم ببینم کسی تجربه داره؟ یا تاییدش میکنین؟

هنوز نمیفهمم چرا باید یکی بره هندسه و اضافه تر بخونه اخرشم کنکور تجربی بده؟
خوب مثلا ی درصد اگه تجربی یک و سه قبول نشی میگن ریاضی بری تو این مدارس بهتره. بهتر کار میکنن

این کار مال قبلنا بود که واقعا پایه ریاضی رشته ریاضی قوی تر بود و بیشتر و وسیع تر فیزیک و ریاضی رو تدریس میکردن و سطح بچه هایی که میرفتن ریاضی هم بالاتر از تجربیا بود
به نظرم برو تجربی اگه قصدت تجربیه
نمیگم الان چیزای اضافه ندارن
اما توی مشترکات و چیزایی که برای تجربی هم از ریاضی و فیزیک هست یکین

اگه برای تجربی هدف داری و می‌دونی واقعا برای تجربی مناسبی که خب این چه کاریه؟ :/
ولی اگر بین ریاضی و تجربی تردید داری به نظر من ریاضی انتخاب بهتریه ، پایه خوب ریاضی برای کنکور تجربی خیلی خوبه ولی بالاخره زیست هم سنگینه ...

من امسال تعیین رشته دارم. و خب میخوام برم تجربی. بعضی از دوستان گفتن بعد از انتخاب تجربی فرزانگان یک و سه، ریاضی انتخاب کن و بعد کنکور تجربی بده. میخواستم ببینم کسی تجربه داره؟ یا تاییدش میکنین؟
برای پذیرش ریاضی یکمی راحت تره ولی به اینجا دقت کن
مهم ترین درس تجربی زیست ه و اتفاقا ضریب بالایی داره با توجه به تغیرات کنکور اخیر که شصت درصد معدل شده شما با رشته ریاضی ضریب زیست رو نمیخوری کلا و خب حالا حاضری بری ریاضی بعد کنکور تجربی بدی؟((:

دیگه گفتم حرف اضافه تری نزنم،کاملا ارتینو تایید میکنم
برا کنکورم مگه فرزانگانای تبریز و تهران و..بری خوب کار کنن وگرنه خبری نیست خودت باید بخونی و بری کلاس که تازه همون تهران و اینام غیرانتفاعیا خوبی دارن
هوم. مشهدی ام. فرزانگانای مشهدم خیلی خوبن
برای پذیرش ریاضی یکمی راحت تره ولی به اینجا دقت کن
مهم ترین درس تجربی زیست ه و اتفاقا ضریب بالایی داره با توجه به تغیرات کنکور اخیر که شصت درصد معدل شده شما با رشته ریاضی ضریب زیست رو نمیخوری کلا و خب حالا حاضری بری ریاضی بعد کنکور تجربی بدی؟((:
اگه برای تجربی هدف داری و می‌دونی واقعا برای تجربی مناسبی که خب این چه کاریه؟ :/
ولی اگر بین ریاضی و تجربی تردید داری به نظر من ریاضی انتخاب بهتریه ، پایه خوب ریاضی برای کنکور تجربی خیلی خوبه ولی بالاخره زیست هم سنگینه ...
این کار مال قبلنا بود که واقعا پایه ریاضی رشته ریاضی قوی تر بود و بیشتر و وسیع تر فیزیک و ریاضی رو تدریس میکردن و سطح بچه هایی که میرفتن ریاضی هم بالاتر از تجربیا بود
به نظرم برو تجربی اگه قصدت تجربیه
نمیگم الان چیزای اضافه ندارن
اما توی مشترکات و چیزایی که برای تجربی هم از ریاضی و فیزیک هست یکین
هنوز نمیفهمم چرا باید یکی بره هندسه و اضافه تر بخونه اخرشم کنکور تجربی بده؟

مرسییییی از همههههههه.
بووووس به کله اتون

Back
بالا