- شروع کننده موضوع
صوراسرافيل
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
در راستای اینکه برای سایت محتوای مفید تولید کرده باشیم،اقدام کردیم برای اینکه در این موضوع شروع کنیم به آموزش دستور زبان فارسی آن هم از بن و ریشه.قرار نیست آنقدر ساده باشند که باعث ملالت شما بشوند و در عین حال تلاش کردم مطالب کتب دستور رو به زبانی ساده و همه فهم بیان کنم بلکه مفید واقع بشه.سخن دراز نمی کنم،اول چند نکته اولیه کار:
1.تخصص ادبی بنده یقینا و ابدا به اندازه بقیه عزیزانی که در اینجا در زمینه ادبیات تحصیلات دارند و مطمئنا از من نسبت به مسئله آگاهی و علم بیشتری دارند نیست،بنابراین تصحیح و تکمیل از سوی ایشان مورد امتنان ما هست.
2.این مطالب رو از جایی نمیشه پیدا کرد و من شخصا اونهارو تایپ خواهم کرد بنابراین احتمال داره که سهوا خطایی در اونها ایجاد بشه که البته اصلاح خواهد شد.
3.به هیچ وجه مطالب موجود در کتب رو عینا اینجا نخواهم نوشت و کاملا اونهارو تغییر خواهم داد تا اولا همه فهم باشد و دوما مطالب اضافه اون کتاب وارد مطالب ما نشه.صرفا در مضامین و ترتیب و کلیت محتوا از این کتب استفاده کرده ایم.
4.اگر در باره متن سوالی پیش اومد حتما به بنده پیام بدید.
منابع و مأخذی رو که در اینجا به کار برده ام رو نام می برم:
دستور زبان فارسی از پرویز ناتل خانلری
دستور زبان فارسی از محمد جواد شریعت
دستور جامع زبان فارسی از عبدالرحیم همایون فرخ
دستور زبان پنج استاد نوشته پنج استاد زبان فارسی
و برخی جزوات از استادان دیگر که ذیل متن معرفی خواهم کرد.
اگر لازم شد مطلب دیگری رو در پست اول عنوان کنم حتما ویرایشش می کنم،ضمن اینکه روش پژوهش موضوع رو بعدا بیان می کنیم. کار رو آغاز می کنم،من الله توفیق.
1.تخصص ادبی بنده یقینا و ابدا به اندازه بقیه عزیزانی که در اینجا در زمینه ادبیات تحصیلات دارند و مطمئنا از من نسبت به مسئله آگاهی و علم بیشتری دارند نیست،بنابراین تصحیح و تکمیل از سوی ایشان مورد امتنان ما هست.
2.این مطالب رو از جایی نمیشه پیدا کرد و من شخصا اونهارو تایپ خواهم کرد بنابراین احتمال داره که سهوا خطایی در اونها ایجاد بشه که البته اصلاح خواهد شد.
3.به هیچ وجه مطالب موجود در کتب رو عینا اینجا نخواهم نوشت و کاملا اونهارو تغییر خواهم داد تا اولا همه فهم باشد و دوما مطالب اضافه اون کتاب وارد مطالب ما نشه.صرفا در مضامین و ترتیب و کلیت محتوا از این کتب استفاده کرده ایم.
4.اگر در باره متن سوالی پیش اومد حتما به بنده پیام بدید.
منابع و مأخذی رو که در اینجا به کار برده ام رو نام می برم:
دستور زبان فارسی از پرویز ناتل خانلری
دستور زبان فارسی از محمد جواد شریعت
دستور جامع زبان فارسی از عبدالرحیم همایون فرخ
دستور زبان پنج استاد نوشته پنج استاد زبان فارسی
و برخی جزوات از استادان دیگر که ذیل متن معرفی خواهم کرد.
اگر لازم شد مطلب دیگری رو در پست اول عنوان کنم حتما ویرایشش می کنم،ضمن اینکه روش پژوهش موضوع رو بعدا بیان می کنیم. کار رو آغاز می کنم،من الله توفیق.