- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 4
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
سلام به همه ادیبان و علاقه مندان به ادبیات پارسی. این تاپیک رو به هدف تحقیقات در مورد شعر پارسی زدم. به نظرم می تونه مفید باشه.
موضوع برای من خیلی چالش برانگیزه و برام جالب و حائز اهمیته که نظرات شما رو هم بشنوم. شعر پارسی تا سالها و قرن ها در پایبندی به یکسری سنت خاص پیش رفته تا زمانی که قالب های شعری و شاعرانی ساختارشکنی کردند و قالب هایی مثل شعر نو به وجود آوردن. البته سنت کنار گذاشته نشد و همچنان در ادب و شعر ایران پابرجا موند. این وسط یه سوالاتی پیش میاد:
آیا باید به سنت پایبند بود؟
آیا نوآوری از سنت بهتره؟
آیا اگر باید نوآوری کرد سنت رو کنار گذاشت؟ اگر نه نگاه ما به سنت باید چه نگاهی باشه؟
اصلا آیا نوآوری و سنت در تناقض هستن؟
و....
خیلی سوالات از این قبیل در مواجه با تاریخ شعر ایران و شعر پارسی برای آدم پیش میاد. خوبه که بیایم به این سوالات جواب بدیم.
دوستانی که همراه من بحث رو پیش میبرن و مدیریت میکنن: @hosam.r و @صوراسرافیل
خب نظراتتون رو با استدلال و منطق بیان کنید.
موضوع برای من خیلی چالش برانگیزه و برام جالب و حائز اهمیته که نظرات شما رو هم بشنوم. شعر پارسی تا سالها و قرن ها در پایبندی به یکسری سنت خاص پیش رفته تا زمانی که قالب های شعری و شاعرانی ساختارشکنی کردند و قالب هایی مثل شعر نو به وجود آوردن. البته سنت کنار گذاشته نشد و همچنان در ادب و شعر ایران پابرجا موند. این وسط یه سوالاتی پیش میاد:
آیا باید به سنت پایبند بود؟
آیا نوآوری از سنت بهتره؟
آیا اگر باید نوآوری کرد سنت رو کنار گذاشت؟ اگر نه نگاه ما به سنت باید چه نگاهی باشه؟
اصلا آیا نوآوری و سنت در تناقض هستن؟
و....
خیلی سوالات از این قبیل در مواجه با تاریخ شعر ایران و شعر پارسی برای آدم پیش میاد. خوبه که بیایم به این سوالات جواب بدیم.
دوستانی که همراه من بحث رو پیش میبرن و مدیریت میکنن: @hosam.r و @صوراسرافیل
خب نظراتتون رو با استدلال و منطق بیان کنید.