رازدارترين، سمی ترین در چت و البته رفاقت در رقابت ترین == @zeynabgol
روزی که عضو شد دو سه بار رفتم پروفایلشو دیدم ترین == @moana(:
بعد از چند سال برگشته سایت ترین == @مهسـا
شاعرترین == @Hecate
همدیگه رو حرص دادیم ترین == @amir_
ترسناک ترین == میترسم تگش کنم
@Admin2 دارای ناشایستترین عملکرد در انتخاب ریاکشنها :< یه مدت هم داشت میشد ممدترین :› @Xxx78 و @Ali81 رومخترین و اسپمترینها در ح.ب @صوراسرافیل وطنپرستتتتترین @صوراسرافیل و @اسدالهی آری، اینگونه سخت صحبت کنندهترینهایی کجا توانی یافت؟ @Fateme azr دافترین (و دوست نداره اینو بگیم ((:) @maleck :) «اصلا لیاقت لاسهای من رو ندارید»ترین و لاسزنندهترین @zeynabgol تخیـــلیترین و نوجوونترین @moana(: یکسوترین با «ساعت پنج صبح جمعهت بخیر جوان ایرانی، یک آهنگ شاد و عاشقانه میشنویم به درخواست افشین عزیز برای دوستدختر گوگولییییش :هزاران ایموجی قلبی» @BJ.Alex زیدترین @حمیده زنترین @امین غرقهترین در ریاضی @ATE و @مهسـا جالبترین یوزرهای قدیمی که برگشتن @Orelia و @مهسـا جالبترین یوزرهای قدیمی که رفتن @panah بنظرم تا وقتی تو هستی، نازترین تویی :-" @k@v3h و تیمش آنتایمترین پادکستسازها :-" @~Leo پلاستیکیترین یوزرنیم :< @زهـــرا رتبهی دوم یوزرنیمپلاستیکی :< @زهرا (ی واقعی که ایشون هستن) آینهترین برای من و اگر آینه رو مطلق بگیریم، باز هم آینهترین. @Sahaʀ «همیشه با من»ترین
حقیقت امر اینه که همواره @Ho3ein73 و @mrshm برام رفیق ترینن.
اما ازینا بگذریم @Amin rouhi با معرفت ترینه.
هرکی هم منو تو ترینهای منفی تگ میکنه چاقال ترینه.
خب خب @amirvictor به اتفاق حاجیه خانم کیوت ترین کاپل @Hecate بامزه و پر انرژی ترین @maleck :) داشم گنگ ترین @شیطان رجیم شیطون ترین #فکت @moana(: دارنده قشنگترین عکس سه در چهار @AMIR8181 هم نمیدونم چیشی ترین اگه چیزی به ذهنتون خطور کرد برام بنویسید سمپادیا و کاربرهاشم هم بهترین سایت و شبکه اجتماعی
@incognito قابل تحسین ترین @حَنا قشنگ ترین وایب @Kallinu قشنگ ترین وایب - دارنده زیبا ترین قلم @Sayuri دوست ترین @armin_att نزدیک ترین تصور من از آینده خودم - جالب ترین سلیقه موسیقی رو داره! @Chandler. کسی که بهترین حس رو از پست هاش میگیرم. @riant دارنده زیبا ترین قلم @froq گاهی مَن ترین @Leo تفکراتش داره جالب میشه ترین @Karenn فیزیک و فرانسه ترین - نبودش احساس میشه ترین @A M I N وایب پدر میده ترین (برای من اینطور بوده البته) @hosam.r ایشون هم وایب پدر میده ترین @ماهی هنری ترین @صوراسرافیل پدربزرگ ترین @مهسـا دارندهٔ زیبا ترین روزمره ها - دلم براش تنگ شده ترین :_ @Luke و @sana.sa خوشحال میشم میبینم شون ترین ها :))
خیلی ها رو هم میخواستم بنویسم و نمیدونستم چطور توصیف کنم.
@پرواز دلپاک،مهربون و خوشنیتترین @sara-s ایگنورنکننده و دریاییترین @armin_att کیوتترین به همراه یارش @نسیـم سلیقه آهنگش ناب ترین
(نسیم نفوذش زیاد شده اگر خودشو آورد اول لیست،بدانید پارتی بازی کرده) @mahta.e نصیحتای خوبی کنندهترین @Shervix اسکاربهترین ویدیو مسیجها @sepid swan دیراومدی به جمعمون ولی یجوری زود جا باز کردی بینمون که میتونم بگم پایهترین @hesam.kh بامعرفتترین
@کاوهای که نتانستم تگش کنم:) (از اینا ««:)»» ترین) @Chandler. دختر تو اینقدر خوبی که در وصف نگنجی @فاطیما خوشاخلاقترین @Ali.D7 براش خیلی خوشحالیمترین @Farnaaaz خوشبرخورد و بامسئولیتترین @Mindy مینروبترین @hosam.r دوستداناترین @Soßhan ندانم فازش چیهترین
و ... همهی دوستایی که اینجا باهاشون آشنا شدم و در بخش ماندگاری از زندگیام میمانند
به داشتن همتون افتخار میکنم فاخران ارجمند
چندتا دیگه اضافه کنم:
تا چند وقت پیش چندان چیزی باهم نداشتیم و شناختی هم ازش نداشتم ولی در عرض چند روز انقدرررر خوشم اومد ازش که الان خییییییلی دوسش دارم و به شدت دلتنگشم و امیدوارم هر کجا هست خدایا خوشحال باشد و به زودی برگردد ترین == @Krasinski
با اطلاعات ترین == @اسدالهی
پدربزرگ ترین == @صوراسرافیل
مامان ترین == @حمیده
و... هیچ کس تو مسابقش شرکت نمیکنه ترین == @s@rah
@moana(: گسسته شده ترین حالت برای کنکور @حمیده مامان ترین @mammadreza با جنبه ترین @awq منحرف ترین @zeynabgol نویسنده ترین @hesam.kh هست اما نیست ترین (ساکت ترین میشه گفت شاید )(فعالیت چراغ خاموش ) @اسدالهی از دور خشک ترین @Gadfly بی منطق ترین منطقی (درهیاهوی کنکورترین)(کمک کننده ترین) @Banaz فقط ح.ب نویس ترین @f.hn لایک کننده ترین تاپیک های مشاعره ایی @شیطان رجیم به فکر کشت و کشتار ترین @نسیـم تازه مدیر شده ترین @Becoming چش خوشگل ترین @Fateme azr جذاب ترین @ماهی کنجکاوم بیشناسمش ترین @پابلو جدیدترین میمسازترین @dinsiora باحال ترین (درهیاهوی کنکورترین) @s@rah گوگولی و بامزه ترین @asal_a منتظر و استقلالی ترین @...Maryam... گوش کننده ترین (درهیاهوی کنکور ترین) @Eli. گزارش روزانه نویس ترین (دیگه نمینویسه و من ناراحتم ترین ) @Matin.ps نمیشه راضیش کرد ترین @+Crow معرفت دار ترین @Behrad-J اقاترین @Sunshineツ داره رو به خوب کردن حالش میره ترین @مهسـا خوب شد برگشته بود و اما حیف که رفت ترین @صوراسرافیل وطن دوست ترین @Moby پایه تاپیک مشاعره با ترانه ها ترین @Mr_matrix تلاش کننده ترین @venusi سعی در حفظ ارامش ترین @MorteZ اطلاعات داشته ترین @Krasinski قشنگ ترین کاش برگرده بازم ترین @Shervix خودرا خفن پندار ترین @امین سعی در تغییر ترین و ریاضی دوست ترین @sHaGaYeGh تازه عروس شده ترین @Sety کیوت ترین @پرواز مهربون ترین @هـــدا (اسمتو نتونستم تگ کنم تریننن) خانم ترین @Ali.D7 کمک خواه کننده ترین ((: @امیرحسین کم ولی بلند و درست و حسابی ح.ب نویس ترین @k@v3h پادکست ساز ترین @BJ.Alex بهترین تعاریف از رابطه داشته ترین @amirvictor کیوت ترین آواتار @sana.sa / @Luke دغدغه ی باهم وقت بگذرونن بدون این دغدغه ها ترین (در هیاهوی کنکورترین) (ایشاالله یه زودی اتفاق بیفته امین بگین ترین ) @Artin... بااعتمادبنفس ترین گنگ بالا @.sanay. دارای آرمان های مشترک ترین @ElEnA_f7 باهاش کلی تجربه داریم ترین (: @strawberry هم دیگه رو میفهمیم ترین ((: @_نگین_ شدیدا تفاهم داریم ترین (من ترین) @MarMari هایده دوست ترین