فک کنم کلاس آنلاین گزینه بهترینسلام واسه پایه دهم یکی کمک میده چیکار کنم
برم سراغ موسسه های اموزشی مثل تام لند و کلاسینو و ازینا
یا که چی؟
واسه دروس اختصاصی میخواسم.
آنلاین فقط محمد نوکنده و مهدی براتیبچه ها معلم خوب برای فیزیک نهم تو تبریز میشناسین؟انلاین باشه هم میشه
کلاسای آنلاین سعی دارن بهترین معلمای کشور رو انتخاب کننالبته اینجوری هم نیست که معلم شهر های خودتون هم خیلی خراب و بی کیفیت باشن که فقط آنلاین رو توصیه می کنید.
حضوری هاهم نگاهی بکنید بد نیست...
اپکس شدیدا گرونهبرای کنکور و دبیرستان، زیست خادم و فیزیک حاتم خانی رو پیشنهاد میدم (خودم به خاطر کرونا آنلاین میرفتم)
شیمی طالبی و ریاضی ولایی هم، سال ۱۴۰۰ تو همون موسسه بود و دوستام تعریف میکردن، الان نمیدونم باز اونجا تدریس میکنن یا نه...
اسم موسسه اش اپکس هست، تو گوگل سرچ کنید میاره
البته اگه کسی تبریز باشه حضوری هم میتونه بره
به شخصه راضی بودم
اپکس شدیدا گرونه
من برا خودم از کلاسینو فیزیک گرفتم ۹۰۰ هزار تومن
این حالا شاید با استادی ضعیف تر زده ۰۰۰۲.۹۰۰
نه فقط فیزیک یازدهمشاید برای کنکورش ۲ و ۹۰۰ بوده (سه پایه)
البته من از قیمت های امسالشون خبر ندارم مطمئنن گرون کردن
ولی از بین دبیرهاشون، از خادم نژاد و حاتم خانی و ولایی(که فکر کنم الان اونجا نیس) راضی بودم... همکلاسی هام اونجا میرفتن و منم تحت تاثیر اونا اینکارو کردم...
زیست خادم نژاد فکر کنم کلا معروف باشه با اینکه یکم پولکیه!(پول دوست)
بازم قبل ثبت نام یه چندجا دیگه رو نگاه کن این صرفا یه پیشنهاد بود...
شاید برای کنکورش ۲ و ۹۰۰ بوده (سه پایه)
البته من از قیمت های امسالشون خبر ندارم مطمئنن گرون کردن
ولی از بین دبیرهاشون، از خادم نژاد و حاتم خانی و ولایی(که فکر کنم الان اونجا نیس) راضی بودم... همکلاسی هام اونجا میرفتن و منم تحت تاثیر اونا اینکارو کردم...
زیست خادم نژاد فکر کنم کلا معروف باشه با اینکه یکم پولکیه!(پول دوست)
بازم قبل ثبت نام یه چندجا دیگه رو نگاه کن این صرفا یه پیشنهاد بود...
باید با دبیر بتونی ارتباط برقرار کنی ، اگه معلم واقعا فوق العاده باشه ولی نتونی باهاش ارتباط بگیری فایده ای ندارهحالا کار خوب و بد اپکس ندارم ولی واقعا گرونه
تو باقی موسسات میشه بهترین دبیر رو با هزینه خیلی کمتر رفت
عمارلو من دیدم یه جلسه خیلی اوکی نبودم حالا من حنیف رو میشناسم و واقعا تدریسش زو قبول ذارم و سر جلسه دی هم واقعا نتیجه تدریسش رو دیدم
برای شیمی هم بابایی واقعا دیدم و نسبت به شیمی عوض کرد و پیشرفت کردم
یه جلسه همایش از عزیزی ریاضی دیدم والا تو این که خوب بود حالا من خیلی نمیتونم راجبش نظر بدم.
برای فیزیک هم بعضی فصلها تدریس یحیوی رو دیدم اونم واقعا عالی بود.
ولی به طور کلی برای زیست و شیمی حنیف و بابایی رو میتونم پیشنهاد بدم. برای باقی من کلاس نرفتم درست که بخوام نشر حتمی بدم