- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
[بله سه تا تاپیکِ جداگانه میزنم چون میتونم. :-“]
در اینجا سریالهایی رو که تا به حال دیدم همراه با مختصری نقد و توضیح قرار میدم. من زیاد سریال نگاه نکردم، اما اونایی رو که دیدم سریالهای خوبی بودن به نظرم. :-؟
+ انیمهها رو سریال حساب نکردم.
++ سایت اجازه نمیده پست با بیش از 5000 کاراکتر قرار بدم، باز مجبور شدم پستم رو بشکنم.
در اینجا سریالهایی رو که تا به حال دیدم همراه با مختصری نقد و توضیح قرار میدم. من زیاد سریال نگاه نکردم، اما اونایی رو که دیدم سریالهای خوبی بودن به نظرم. :-؟
+ انیمهها رو سریال حساب نکردم.
++ سایت اجازه نمیده پست با بیش از 5000 کاراکتر قرار بدم، باز مجبور شدم پستم رو بشکنم.
Friends
️️
اولین سریالی که تو زندگیم دیدم. فکر کنم همه با فرندز شروع میکنن، نه؟ :))
به یادگیری زبانم کمک کرد، کمک کرد تا اصطلاحات عامیانهی انگلیسی رو یاد بگیرم،
اصلاً یاد بگیرم سریال دیدنِ اصولی چه جوریه. قبلش هیچ تجربهای نداشتم.
سیتکام خیلی خوبیه، شاید مشهورترین سیتکام باشه.
Breaking Bad
از صفر تا صدش، از شروع تا پایانش رو دوست داشتم و هربار هم که ببینم برام تازگی داره.
حتی گاهی به صورت رندوم یه کلیپی تو یوتیوب ازش میبینم و بر آن میشم که برم کلشو تو یوتیوب بچرخم ببینم، تا این حد.
فکر کنم اکثراً دیدنش اما خب موضوعش راجع به معلم شیمیای هست که مبتلا به سرطان ریه میشه،
و برای اینکه بتونه باقیماندهی عمرش رو از نظر خودش مفید و جالب گذرونده باشه، میره سمت تولید متامفتامین،
و کلاً مسیر زندگیش عوض میشه، و مسیر زندگی همه رو هم عوض میکنه.
Better Call Saul
️
اسپین آفِ بریکینگ بده و در مورد یکی از شخصیتهاش به اسم سال گودمن عه که یه وکیله،
اما عملاً داره بکاستوریِ خیلیای دیگه رو هم نشون میده و سریالش پا به پای بریکینگ بد جذابیت داره.
هنوز فصل ششمش که آخرین فصلشه مونده و احتمالاً رو ریتینگم تأثیرگذار باشه.
شروع سریالش خیلی خفنه اما رفته رفته سرعتش کند میشه و ممکنه بیننده یکم حوصلهش سر بره، اما اگر صبور باشه پاداش خوبی میگیره.
فصل پنجمش که واقعاً عالی بود. اگر بتونه جمعبندی و اندینگ خوبی هم داشته باشه میتونم حتی به ۹ هم برسونمش.
+ از ۸ به ۹ رسید! :دی
Game Of Thrones
️
اگه دو فصل آخرش مطابق با کتابش پیش میرفت، احتمال داشت ۱۰ بگیره،
ولی خب چون با یک رینشِ شدید مواجه شد، همون ۹ کافیه براش. میخواستم ۸ بدم اما با کمی ارفاق، ۹ خوبه.
یکی از عظیمترین سریالهاییه که تولید شده، با یک cast خارقالعاده و داستانی فانتزی و از اون مدل فانتزیایی که همهی اقشار جامعه میپسندن،
و شاید بهترین acting ای که میشه در سینما و تلویزیون مشاهده کرد رو شما تو GoT میتونید ببینید. درجه یک، به خصوص در ۴ فصل ابتدایی.
موزیک متن عالی، اصلاً کمکم داشت تبدیل به بهترین سریال تاریخ میشد.
اون زمان بحث رقابت بین BB و GoT داغ بود و تقریباً همزمان با به پایان رسیدنِ بریکینگ بد، گات شروع شد و به اوج رسید،
و در سالهای بعد طرفداراش مدعی شدن که از بریکینگ بد بهتره و این داستانا،
که خدا که جای حق نشسته با یک سیزنپایانیِ داغون، جوابشونو داد. :-“
اما خب کاش جوابشونو نمیداد :)) چون یک مسترپیس رو به فاک دادن رفت!
Black Mirror
️️️
یکی از یونیکترین سریالهاییه که وجود داره.
هر قسمتش با بقیه کاملاً فرق داره و داستان خاصی رو عین یک فیلم کامل روایت میکنه.
موضوع مشترک تمامشون هم بلایی هست که تکنولوژیِ آینده میتونه سر بشر بیاره.
فصلهای ابتداییش جالبتر و خلاقانهتر بود برام.
Fargo
️️
[قلب]
فصل اولش که عشقِ منه. :)) و مورد علاقهترین کاراکتر تمام دورانهام یعنی لورن مالوو رو داره که اصن ... :))
توضیح بدم که فارگو چطوریه سیستمش. هر فصل با فصل دیگه کاملاً روایتش و شخصیتهاش (بهجز چند مورد استثنا) فرق میکنه و محوریت جنایی پلیسی داره.
فصل اولش در مورد یک هیتمنه که پلیس دنبالشه و یه سری ماجراهای فرعی هم به دنبالش شکل میگیره.
فصل دومش هم راجع به یه خانوادهی مافیاییطوره، به خوبی فصل قبلشه، شاید پایانش به مذاق همه خوش نیاد.
فصل سومش هم متوسط رو به بالاست و باز هم یک کاراکتر منفی خفنِ دیگه داره. کلاً فارگو = ویلنهای خوب نوشته شده.
و فصل چهارمش کمی عجیب غریبه و من زیاد جذبش نشدم اما اگه استانداردهای فارگو رو لحاظ نکنم براش فصل چندان بدی نیست.
Seinfeld
️
دومین و آخرین سیتکامی که دیدم، و به نوعی پدرِ فرندز و سایر سریالای این سبکیه.
شاید باور نکنید ولی ساینفلد رو همه بالاتر از فرندز میدونن از نظر کیفیت طنز و همینطورم هست.
ببینیدش تا متوجه بشید چرا.
Mr. Robot
️️️️
من این سریال رو تا قبل از فصل آخرش خیلی دوست داشتم،
اما پایانش یهو زد همه چیز رو ترکوندش رفت. دیگه هم سمتش نرفتم.
بیچاره الیوت، کاراکتر مورد علاقهم بود یه مدت.
من نمیدونم چه اصراریه پایانها رو پیچیده جلوه بدن؟ عین آدم تموم کنید بره دیگه.
️️
اولین سریالی که تو زندگیم دیدم. فکر کنم همه با فرندز شروع میکنن، نه؟ :))
به یادگیری زبانم کمک کرد، کمک کرد تا اصطلاحات عامیانهی انگلیسی رو یاد بگیرم،
اصلاً یاد بگیرم سریال دیدنِ اصولی چه جوریه. قبلش هیچ تجربهای نداشتم.
سیتکام خیلی خوبیه، شاید مشهورترین سیتکام باشه.
Breaking Bad
از صفر تا صدش، از شروع تا پایانش رو دوست داشتم و هربار هم که ببینم برام تازگی داره.
حتی گاهی به صورت رندوم یه کلیپی تو یوتیوب ازش میبینم و بر آن میشم که برم کلشو تو یوتیوب بچرخم ببینم، تا این حد.
فکر کنم اکثراً دیدنش اما خب موضوعش راجع به معلم شیمیای هست که مبتلا به سرطان ریه میشه،
و برای اینکه بتونه باقیماندهی عمرش رو از نظر خودش مفید و جالب گذرونده باشه، میره سمت تولید متامفتامین،
و کلاً مسیر زندگیش عوض میشه، و مسیر زندگی همه رو هم عوض میکنه.
Better Call Saul
️
اسپین آفِ بریکینگ بده و در مورد یکی از شخصیتهاش به اسم سال گودمن عه که یه وکیله،
اما عملاً داره بکاستوریِ خیلیای دیگه رو هم نشون میده و سریالش پا به پای بریکینگ بد جذابیت داره.
هنوز فصل ششمش که آخرین فصلشه مونده و احتمالاً رو ریتینگم تأثیرگذار باشه.
شروع سریالش خیلی خفنه اما رفته رفته سرعتش کند میشه و ممکنه بیننده یکم حوصلهش سر بره، اما اگر صبور باشه پاداش خوبی میگیره.
فصل پنجمش که واقعاً عالی بود. اگر بتونه جمعبندی و اندینگ خوبی هم داشته باشه میتونم حتی به ۹ هم برسونمش.
+ از ۸ به ۹ رسید! :دی
Game Of Thrones
️
اگه دو فصل آخرش مطابق با کتابش پیش میرفت، احتمال داشت ۱۰ بگیره،
ولی خب چون با یک رینشِ شدید مواجه شد، همون ۹ کافیه براش. میخواستم ۸ بدم اما با کمی ارفاق، ۹ خوبه.
یکی از عظیمترین سریالهاییه که تولید شده، با یک cast خارقالعاده و داستانی فانتزی و از اون مدل فانتزیایی که همهی اقشار جامعه میپسندن،
و شاید بهترین acting ای که میشه در سینما و تلویزیون مشاهده کرد رو شما تو GoT میتونید ببینید. درجه یک، به خصوص در ۴ فصل ابتدایی.
موزیک متن عالی، اصلاً کمکم داشت تبدیل به بهترین سریال تاریخ میشد.
اون زمان بحث رقابت بین BB و GoT داغ بود و تقریباً همزمان با به پایان رسیدنِ بریکینگ بد، گات شروع شد و به اوج رسید،
و در سالهای بعد طرفداراش مدعی شدن که از بریکینگ بد بهتره و این داستانا،
که خدا که جای حق نشسته با یک سیزنپایانیِ داغون، جوابشونو داد. :-“
اما خب کاش جوابشونو نمیداد :)) چون یک مسترپیس رو به فاک دادن رفت!
Black Mirror
️️️
یکی از یونیکترین سریالهاییه که وجود داره.
هر قسمتش با بقیه کاملاً فرق داره و داستان خاصی رو عین یک فیلم کامل روایت میکنه.
موضوع مشترک تمامشون هم بلایی هست که تکنولوژیِ آینده میتونه سر بشر بیاره.
فصلهای ابتداییش جالبتر و خلاقانهتر بود برام.
Fargo
️️
[قلب]
فصل اولش که عشقِ منه. :)) و مورد علاقهترین کاراکتر تمام دورانهام یعنی لورن مالوو رو داره که اصن ... :))
توضیح بدم که فارگو چطوریه سیستمش. هر فصل با فصل دیگه کاملاً روایتش و شخصیتهاش (بهجز چند مورد استثنا) فرق میکنه و محوریت جنایی پلیسی داره.
فصل اولش در مورد یک هیتمنه که پلیس دنبالشه و یه سری ماجراهای فرعی هم به دنبالش شکل میگیره.
فصل دومش هم راجع به یه خانوادهی مافیاییطوره، به خوبی فصل قبلشه، شاید پایانش به مذاق همه خوش نیاد.
فصل سومش هم متوسط رو به بالاست و باز هم یک کاراکتر منفی خفنِ دیگه داره. کلاً فارگو = ویلنهای خوب نوشته شده.
و فصل چهارمش کمی عجیب غریبه و من زیاد جذبش نشدم اما اگه استانداردهای فارگو رو لحاظ نکنم براش فصل چندان بدی نیست.
Seinfeld
️
دومین و آخرین سیتکامی که دیدم، و به نوعی پدرِ فرندز و سایر سریالای این سبکیه.
شاید باور نکنید ولی ساینفلد رو همه بالاتر از فرندز میدونن از نظر کیفیت طنز و همینطورم هست.
ببینیدش تا متوجه بشید چرا.
Mr. Robot
️️️️
من این سریال رو تا قبل از فصل آخرش خیلی دوست داشتم،
اما پایانش یهو زد همه چیز رو ترکوندش رفت. دیگه هم سمتش نرفتم.
بیچاره الیوت، کاراکتر مورد علاقهم بود یه مدت.
من نمیدونم چه اصراریه پایانها رو پیچیده جلوه بدن؟ عین آدم تموم کنید بره دیگه.