روش‌های ابراز محبت

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
بیاید راجع به اینکه چجوری ابراز محبت می کنیم حرف بزنیم. به خانواده و دوست عادی و پارتنرمون. تجربیاتتون رو بگید همه یاد بگیرن و ایده بگیرن.

-Pegah-

"استثنایی از قلب یک خاندان "
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
مرحله 1 ادبیات و شیمی
دانشگاه
ساری
رشته دانشگاه
پزشکی
من خودم نمیتونم لفظی ابراز محبت کنم ( ک اشتباهه) بیشتر در عمل اینکار وانجام میدم

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

-Pegah-

"استثنایی از قلب یک خاندان "
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
مرحله 1 ادبیات و شیمی
دانشگاه
ساری
رشته دانشگاه
پزشکی
خب همون عملی یعنی چجوری؟ چیکار؟
البته عمده کارهایی رو ک باید انجام بدیم و orelia گفت مثلا من خودم اینطوریم ک سعی میکنم طرف مقابلم هر جا که به من نیاز داره کنارش باشم و خب براش وقت بذارم و بهش اهمیت بدم . به عقایدش احترام بذارم و بهش اعتماد داشته باشم انی ویز خیلی چیزا هست که میتونیم با انجام دادنشون به طرف مقابل وایب مثبت بدیم .

DLF

Beyond
نام مرکز سمپاد
Farzanegan.
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
مدال المپیاد
eror404 :)
دانشگاه
not yet
بستگی داره طرف چطور شخصیتی داشته باشه؛
ممکنه یکی دوس داشته باشه با کلمه ها و حرفا بهش ابراز محبت بشه و یکی دوس داشته باشه که فرد مقابل تو عمل دوس داشتنشو نشون بده
و من خودم معمولا قبل ابراز محبت سعی میکنم بفهمم که با کدوم روش واقعا محبتو از ته دل میفهمه و حس میکنه، تا همونطوری بهش ابراز محبت کنم.

Roxan

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1405
براشون وقت می‌ذارم،حالشون رو می‌پرسم،علاقم رو بهشون یادآوری می‌کنم،بغل کردن هم که قطعا هست
و اگه بدونم کاری خوشحالشون می‌کنه اگه بتونم حتما انجام می‌دم...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1397
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی
براش شعر بگیم😻 هعی
آهنگ بخونی 💃🕺
براش غذا درست کنی با عشق با شمع و گل اين داستانا سرو کنی
💁‍♀️🤷‍♀️
یه نقاشی مخصوص خودش بکشی
براش لباس بدوزی💅
با عکس هایی که ازش داری کلیپ کلاژ درست کنی. این لوسه ولی با کمترین استعداد و امکانات ممکنه
درکش کنی و ازش انتظاری نداشته باشی بیشترین محبته
به ارزش هاش احترام بذاری به خانواده اش اهمیت بدی
لبخندتو تقدیمش کنی :)) به خودت برسی تا اونم از دیدنت لذت ببره =))
دیگه داره سم میشه
اگه قراره بیای توی زندگی من بدون من همیشه حالتو قراره بپرسم که بدونم ناراحت نیستی و اتفاقی برات نیافتاده، من قراره وقتی ناراحتی تمام تلاشمو بکنم تا خوشحالت کنم، من قراره تک تک چیزایی که خوشحال و عصبانیت می کنن رو حفظ کنم، من قراره روزایی که ناراحتی پیشت بمونم، من قراره همه ی حرفاتو بشنوم و خسته نشم، قراره بلدت بشم و مورد علاقه هاتو لیست کنم، قراره پشتت باشم جوری که یه روز اگه کسی نبود بدونی اگه زنگ بزنی دو مین نشده با دوتا بستنی کنارتم، من همه این کارا رو می کنم چون کسی نبود که برای من بکنه و من خوب می دونم احساس تنهایی داشتن توی ناراحتی چه جوریه.

donteatthisshit | روحی خسته در کالبدی خسته تر

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
گاهی فقط یه پیام...

asal_a

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
0

:/nobody

contradiction
نام مرکز سمپاد
فرزانگانn
شهر
somewhere
سال فارغ التحصیلی
1404
هرکی که بهم کتاب/گل هدیه بده در قلب من جای داره فرقی نداره چه نسبتی داشته باشه :-"

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
از اون‌جا که ابراز محبت کلامی‌م مقداری ضعیفه (چون دنبال چیزی می‌گردم که هم تکراری نباشه و هم حق مطلب رو ادا کنه) سعی می‌کنم یا به شکل تماسی یا به شکل عملی ابرازش کنم. به خانواده‌م معمولاً با بغل کردنشون یا گاهی بوسیدنشون نشون میدم که دلتنگشون میشم و دوستشون دارم و به بودنشون تو زندگیم نیاز دارم. ابراز محبتم نسبت به دوستام یا پارتنرم ولی خیلی یهویی و غافلگیرانه‌ست :‌)) مثلاً یهو زمانی که انتظارش رو ندارن، از یه چیزیشون که فکر می‌کنم برام جالب یا ارزشمنده تمجید می‌کنم و باعث میشه ذوق کنن :-“ و این تمجیده از پیش برنامه‌ریزی‌شده نیست، در لحظه به دلیل تأثیر همون صفتشون در من باعث میشه احساس کنم الان وقتشه که اینو بهش بگم و چون طبیعیه و فیک نیست، اثرگذاریش هم شدیده رو مخاطب.

بالا