- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
بیاید راجع به اینکه چجوری ابراز محبت می کنیم حرف بزنیم. به خانواده و دوست عادی و پارتنرمون. تجربیاتتون رو بگید همه یاد بگیرن و ایده بگیرن.
خب همون عملی یعنی چجوری؟ چیکار؟من خودم نمیتونم لفظی ابراز محبت کنم ( ک اشتباهه) بیشتر در عمل اینکار وانجام میدم
البته عمده کارهایی رو ک باید انجام بدیم و orelia گفت مثلا من خودم اینطوریم ک سعی میکنم طرف مقابلم هر جا که به من نیاز داره کنارش باشم و خب براش وقت بذارم و بهش اهمیت بدم . به عقایدش احترام بذارم و بهش اعتماد داشته باشم انی ویز خیلی چیزا هست که میتونیم با انجام دادنشون به طرف مقابل وایب مثبت بدیم .خب همون عملی یعنی چجوری؟ چیکار؟
اگه قراره بیای توی زندگی من بدون من همیشه حالتو قراره بپرسم که بدونم ناراحت نیستی و اتفاقی برات نیافتاده، من قراره وقتی ناراحتی تمام تلاشمو بکنم تا خوشحالت کنم، من قراره تک تک چیزایی که خوشحال و عصبانیت می کنن رو حفظ کنم، من قراره روزایی که ناراحتی پیشت بمونم، من قراره همه ی حرفاتو بشنوم و خسته نشم، قراره بلدت بشم و مورد علاقه هاتو لیست کنم، قراره پشتت باشم جوری که یه روز اگه کسی نبود بدونی اگه زنگ بزنی دو مین نشده با دوتا بستنی کنارتم، من همه این کارا رو می کنم چون کسی نبود که برای من بکنه و من خوب می دونم احساس تنهایی داشتن توی ناراحتی چه جوریه.
donteatthisshit | روحی خسته در کالبدی خسته تر
به نظرم دوست داشتن و محبت به این نیست که فقط با حرف بگی باید تو عمل نشون بدیچجوری؟