- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان7
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- مدال المپیاد
- هیچ
- دانشگاه
- تربیت مدرس
- رشته دانشگاه
- پیشرانش
دورهمی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱ نمیزنید؟!
دوست دارم اما تهران نیستمدورهمی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱ نمیزنید؟!
خودت چرا نمیزنی خب؟!دورهمی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۱ نمیزنید؟!
منم اینو دیدم. عجیبه!فک کنم گفتن بن دانشجویی فقط توی خرید آنلاین قابل استفاده هست
کتابا رو مجازی میخریم، داف ها رو حضوری میبینیم.به هر حال ولی ما اگه بتونیم میریم. شده میریم جلوی چش یارو از غرفهش مجازی میخریم.((:
بعد مسافت زیادهمنم اینو دیدم. عجیبه!
به هر حال ولی ما اگه بتونیم میریم. شده میریم جلوی چش یارو از غرفهش مجازی میخریم.((:
مایل به ارضای روح و جسم؟کتابا رو مجازی میخریم، داف ها رو حضوری میبینیم.
میخواستی نتایج رو ببینی .--.یه دلیل منطقی بیارید که سال ۹۸، با کیلومترها فاصله از مکان برگزاری نمایشگاه، اینجا رای داده باشم.
دقیقاً به همون دلیل که من بعد از گذشت سه سال، و البته کیلومتر ها فاصله از مکان برگزاری نمایشگاه، اینجا رأی دادم.یه دلیل منطقی بیارید که سال ۹۸، با کیلومترها فاصله از مکان برگزاری نمایشگاه، اینجا رای داده باشم.
تهران شلوغ است و آلوده. بیاین شیرازاصلا گوربابای کتاب. بیاید همو ببینیم
من یحتمل فردا برممن احتمالا این پنجشنبه بتونم بیام. اگر کسی می تونه این روز بیاد بگه خوشحال میشم هم رو ببینیم.
ببین راستش هنوز قطعی نیست.من و @Roxan برای ساعت شیش حدودا اونجاییم. می توینشما این ساعت بیای؟
والا من فقط شیش می تونم بیام. حالا اگر تونستی یه جوری بچین که هم رو ببینیمببین راستش هنوز قطعی نیست.
برنامه داریم بعد مدرسه بریم، مدرسه هم احتمالا ساعت ۳ تموم شه. حالا تا برسیم و کمی قدم بزنیم و دور بزنیم به ۶ میکشه شاید.
اگه شما یکی دوساعت زودتر برید احتمال اینکه همو ببینیم بیشتر میشه. ولی میگم متاسفانه هیچ چز قطعی نیست
ما هم 5 شنبه یا جمعه میریممن جمعه سی ام احتمالا برم...
بعد از ظهر
کس دیگه ای میاد؟
دنیز شماره بده اگه جمعه رفتیم هماهنگ کنیمما هم 5 شنبه یا جمعه میریم