شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Becoming

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Sari
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
دواسازی
بفرمایید
راحت باشید
ح.ب را ول کن و هر آنچه دل تنگت میخواهد از امتحانات بگو...

آزمون دینیمون واقعا جالب بود
صفحه اول ی حدیث آورده بود صفحه دوم همون رو خواسته بود :))

امتحان نهایی فقط اونجاش که ساعت 11 ظهر وسط گرما میای خونه
تلوزیون رو روشن میکنی؛رو مبل و زیر باد کولر تِلِپ مشی و گوجه سبز میخوری 🥰

امتحان نهایی فقط اونجاش که ساعت 11 ظهر وسط گرما میای خونه
تلوزیون رو روشن میکنی؛رو مبل و زیر باد کولر تِلِپ مشی و گوجه سبز میخوری 🥰
اما یه جای دیگشم خیلی زیباستا:))
آخرین امتحان رو میدی میای خونه زیر کولر تلپ میشی احساس میکنی به یه آزادی نسبی رسیدی و زنگ میزنی به دوستات و برا بعداز ظهر یه قرار برا بیرون رفتن میزاری:))

ولی من نباید معنی ابتغوا رو یادم میرفت

اما یه جای دیگشم خیلی زیباستا:))
آخرین امتحان رو میدی میای خونه زیر کولر تلپ میشی احساس میکنی به یه آزادی نسبی رسیدی و زنگ میزنی به دوستات و برا بعداز ظهر یه قرار برا بیرون رفتن میزاری:))
واااااااااای
این لحظه عااااااالیه
محشررررررررر

دلم خواست🥺

اوج زیباییش اونجاست که شما کنکور داشته باشی و بعد امتحان مستقیم بری درس بخونی🥰
دو بار ریاضی خوندین؟دو روز مونده به امتحانم و دو فصل و دارم که اصلا نمیدونم چین،بقیشم بلد نیستم 🚶‍♀️
کلا امتحان نهایی های سوم و چهارم دبیرستان رو دوست نداشتم
چون بعد از تموم شدنش بازهم باید درس بخونی و آزادی ای در کار نیست

بیشتر مدنظرم دوره راهنمایی بود....خصوصا دوم راهنمایی که میومدم خونه و ساختمان پزشکان میدیدم🥰

وااااای ساختمان پزشکااان:))
شبکه آی فیلم:))
نه
اون موقع آی فیلم نبود

من سال ۸۹-۹۰ دوم راهنمایی بودم
ساختمان پزشکان خرداد ۹۰ برای اولین بار از شبکه سراسری پخش میشد
اون سال تازه گیرنده دیجیتال خریده بودیم و من فیلم هایی که دوست داشتم رو ضبط میکردم

شبها ساختمان پزشکان رو میدیدم؛ضبط میکردم
فردا که از امتحان میومدم دوباره میدیدم:)

خدایی قدرِ این روزهایی که توش هستید رو بدونید. فکر می‌کنید خیلی ایام سختیه ولی طی سال‌های بعد قراره پاره شید.

من پارسال کل امتحان نهایی هارو ساعت ۹ شب تازه شروع میکردم، ۶ صبح میدیدم باز مونده. همونجوری میرفتم امتحان میدادم😂 کل فرجه های بعدش رو تا ۹ شب امتحان بعدی میخوابیدم😂😂

من پارسال کل امتحان نهایی هارو ساعت ۹ شب تازه شروع میکردم، ۶ صبح میدیدم باز مونده. همونجوری میرفتم امتحان میدادم😂 کل فرجه های بعدش رو تا ۹ شب امتحان بعدی میخوابیدم😂😂
دقیقااااا دقیقااااا منم:)) عالی بود خیلیم کیف میداد .تو تازه زود شروع میکردی من 12 شب تا رفتن امتحان میخوندم اونم فقط تخصصی ها :)) نمیدونم این بچه های راهنمایی و دهم یازدهم چی رو دارن برا خودشون سخت میگیرن ها :))
البته از اونجایی که نتایج درخشان کنکوری ندارم نمیتونم نظر بدم :)) بخونین فرزندانم بخونین افرین

دقیقااااا دقیقااااا منم:)) عالی بود خیلیم کیف میداد .تو تازه زود شروع میکردی من 12 شب تا رفتن امتحان میخوندم اونم فقط تخصصی ها :)) نمیدونم این بچه های راهنمایی و دهم یازدهم چی رو دارن برا خودشون سخت میگیرن ها :))
البته از اونجایی که نتایج درخشان کنکوری ندارم نمیتونم نظر بدم :)) بخونین فرزندانم بخونین افرین

خودمم پشت کنکوری شدم😂😂 ولی نمره هام در کمال تعجب همه بالای ۱۸😂😂😂

امتحان نهایی پارسال خیلی شبیه سوالای سال قبل بود. توی همه درساش (بجز بهداشت فک کنم) اگر آدم همون سوالا رو هم فقط میخوند بالای ۱۸ میشد

شیمی و ادبیاتو بدم دیگه تمومه، بقیه ش رواله.
اولین آزمون ادبیات بود و نسبتا خوب بود. ۱۵ به بالا میشم حداقل به امید خدا

نمیدونم چرا ولی اصلا نمیتونم امسال درس خوندن رو تحمل کنم و این خیلی داره اذیت میکنه تو این دوران

امتحان امروز رو گند زدم
اگه امتحانی رو نخونم ناراحت نمیشم از کم شدن ولی واسه این امتحان واقعاااا خوندم ...💔
فقط امیدوارم قبول بشم

واقعا مراقب چه شانسی میخواد
هفت پنجیا سر میانترم سه بار با معلمی افتادن که سر امتحان میزاشت برگه عوض کنن بعد ما تو دوران امتحانا یه دور با کل معلم ریاضیای سختگیر مدرسه اشنا شدیم😂
حالا امروز باز اونا یه معلم پایه گیرشون اومده بود مراقب ماهم قشننگگ وایساده بود جلو من از اول تا اخر امتحان هر وقت سرمو اوردم بالا داشت نگام میکرد🤐
در کل امتحان بدی نبود ..شروع خوبی بود

خدایی قدرِ این روزهایی که توش هستید رو بدونید. فکر می‌کنید خیلی ایام سختیه ولی طی سال‌های بعد قراره پاره شید.
امین جان داداش شما ریاضیت اون زمان هم خوب بوده که این رو میگی دیگه؟ 🥺🥲😂

تا حالا هر ۱۲ درس دینی رو با هم نخونده بودم تو یه روز
الان احساسم از این که ۱۵۰ صفحه مزخرفات تو ذهنمه: 🥲

امین جان داداش شما ریاضیت اون زمان هم خوب بوده که این رو میگی دیگه؟ 🥺🥲😂
اون که به جای خود، ولی من به شخصه فکر می‌کنم کلاً نسلای قدیم درس‌خون‌تر از الان بودن. الان که با اومدنِ کرونا همه‌ی آموزشا مجازی شد بچه‌ها هیچی بلد نیستن و در کل هم «درس» به هیچ جای کسی نیست، همه پی فن و کارن.

Back
بالا