کنکور اخبار کنکور 1402

Becoming

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
Frz
شهر
Sari
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
دواسازی
اطلاع‌رسانی هر گونه اطلاعیه معتبر و تایید شده از سوی سنجش

گویا امروز اعلام شده تاثیر سوابق تحصیلی مثل قبل هستش ولی حرفی از عمومی ها زده نشده، بالاخره عمومی ها حذف شدن یا نه؟

اعمال معدل کنسل شد
و حذف عمومی ها هم کنسل میشه
عزیزانم گول اینا رو نخورید هیچی عوض نمیشه متاسفانه

بالاخره عمومی ها حذف شدن یا نه؟
حقیقتا فک کنم بار سوم چهارمی هست که میگن مصوبه لغو شده !
تو دفعات قبلی که آقای پور عباس(؟) به یکی دو روز نکشیده بعد از خبر اومدن گفتن نه همچین چیزی نیست ما اجرا میکنیم و ابلاغ شده و اینا!

واقعیت اینه که کلا این وسط بچه ها مهم نیستن براشون چون اگه براشون مهم بودیم انقدر با روانمون بازی نمیکردن !

دوستان ۴۰۲ ای جهت آرامش خاطرتون ، ۳۰_۴۰ ساله کنکور داره برگزار میشه ، هر سالم خواستن بیان یه طز جدید بدن
امسال به دور از حاشیه به روال کنکور های قبل درس بخونید
از همین الان حاضرم باهاتون شرط ببندم هیچ تغیری نداذه کنکورتون نه درباره عمومی ها نه معدل

حقیقتا فک کنم بار سوم چهارمی هست که میگن مصوبه لغو شده !
تو دفعات قبلی که آقای پور عباس(؟) به یکی دو روز نکشیده بعد از خبر اومدن گفتن نه همچین چیزی نیست ما اجرا میکنیم و ابلاغ شده و اینا!

واقعیت اینه که کلا این وسط بچه ها مهم نیستن براشون چون اگه براشون مهم بودیم انقدر با روانمون بازی نمیکردن !
این سوم چهارم رو خودتون ادیت بزنین بکنین بار هزارم دوهزارم:)!

یه امسال ما خواستیم کنکور بدیم بازم ببین چه شلوغ بازی شد غلط کردیم آقا 😂
😂 😂 😂 😂

شورای سنجش و پذیرش دانشجو در خصوص آیین نامه اجرایی برگزاری کنکور ۱۴۰۲ اطلاعیه ای در سایت سنجش منتشر کرد

سلام واقعیتش نمیدونستم این سوالم رو کجا مطرح کنم پس اینجا میگم
بنظرتون برای کنکوری های ۱۴۰۳ تاثیر معدل از سال یازدهم هست یا مثل ۱۴۰۲ فقط دوازدهم نهایی هست ؟ مصوبه ای در این مورد نداریم ؟

تا جایی که یادمه و آخرین اطلاعی که گرفتم، کنکوری‌های 1403 فقط در پایهٔ دوازدهم امتحانات نهایی دارن. منتها تاثیر معدل از سال قبل ده درصد بیشتره و به 50 درصد می‌رسه.
کنکوری‌های 1404 اولین‌‌هایی‌ان که امتحانات نهایی یازدهم دارن :-‌"
پس یعنی معدل یازدهم تاثیرگذار هست؟

از وقتی ابراهیم خدایی و حسین توکلی از سنجش خدافظی کردن دیگه برکت از سازمان سنجش رفت.
خدایی به برکت توکلی بود که زنده بود
پ.ن: امسال کلاسای عمومی تخته شدن؟

عمومی تو امتحانات نهایی هست دبیرا دارن کلاس تشریحی نهایی عمومی برگزار می کنن

Back
بالا