- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- چهارراه لشگر
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
هی گایز. من نمیدونم چرا تا الان این تاپیک رو نداشتیم ولی من میزنمش باشد که رستگار شویم.
خب برای من و خیلیها هری پاتر محدود به یه کتاب نبوده و من نوجوونیام کاملا توی فروم جادوگران(بزرگترین فروم ایفای نقش ایران) سپری شد و خیلی خاطرههای زیادی با اون جمع ساختیم و داستانهای زیادی نوشتیم و خلاصهش که هریپاتر برای من یکی محدود به یه دنیای خیالی نبود و سالیان سال توش زندگی کردم و به ایفای نقش توی اون دنیا پرداختم.
و اما wizarding world چیه؟
یه سایت سرگرمی مخصوص پاترفنها که زمانشون رو توش سپری کنند. کوییز داره، خبرهای مخصوص هریپاتری، پازل و بازی داره و یه سری فکتای جالب راجع به دنیای خلق شده جی کی رولینگ...
ولی چیزی که ما میخوایم توی این تاپیک بهش بپردازیم تستهای گروهبندی هاگوارتز ، چوب جادو و پاترونوس هر فرده.
محیط کوییزش جذابه و از جواب دادن به سوالاتش لذت میبرید. و کلا چیز فانیه.
حالا اینجا میخوایم چیکار کنیم؟
هر کی که کوییز رو داد، اگه دوست داشت بیاد و نتیجهشو با بقیه به اشتراک بذاره.
خب برای من و خیلیها هری پاتر محدود به یه کتاب نبوده و من نوجوونیام کاملا توی فروم جادوگران(بزرگترین فروم ایفای نقش ایران) سپری شد و خیلی خاطرههای زیادی با اون جمع ساختیم و داستانهای زیادی نوشتیم و خلاصهش که هریپاتر برای من یکی محدود به یه دنیای خیالی نبود و سالیان سال توش زندگی کردم و به ایفای نقش توی اون دنیا پرداختم.
و اما wizarding world چیه؟
یه سایت سرگرمی مخصوص پاترفنها که زمانشون رو توش سپری کنند. کوییز داره، خبرهای مخصوص هریپاتری، پازل و بازی داره و یه سری فکتای جالب راجع به دنیای خلق شده جی کی رولینگ...
ولی چیزی که ما میخوایم توی این تاپیک بهش بپردازیم تستهای گروهبندی هاگوارتز ، چوب جادو و پاترونوس هر فرده.
محیط کوییزش جذابه و از جواب دادن به سوالاتش لذت میبرید. و کلا چیز فانیه.
حالا اینجا میخوایم چیکار کنیم؟
هر کی که کوییز رو داد، اگه دوست داشت بیاد و نتیجهشو با بقیه به اشتراک بذاره.