کدام شخصیت، کدام کاربر؟!

نام مرکز سمپاد
چهارراه لشگر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
حتما شما هم شده که انیمه، فیلم یا سریالی ببینید و با خودتون بگید که واو این چقد شبیه فلان آدمِ واقعی زندگیمه و تو حین دیدن انیمه هی بهتون یاداوری شه که این شخصیت همون آدمه. حتما پیش اومده. حالا اینجا جاییه که اگه قبلا فیلم یا انیمه‌ای دیدین و شخصیتش شبیه یکی از کاربرای اینجاست میتونین شخصیت و خود انیمه رو معرفی کنید و کاربر رو هم تگ کنید.

جک تورنس(اواخر فیلم) در فیلم درخشش: @شیطان رجیم

مایل به کشتار و نابودی همه چیز:))

۲۰۲۲۰۷۲۳_۲۱۰۳۵۸_zsz.jpg

ونه‌لوپه در انیمیشن رالف خرابکار: @TiaTi

مهربون، خیالپرداز، دارای قابلیت اعتماد سریع به مردم، شجاع و جسور.

۲۰۲۲۰۷۲۳_۲۱۰۴۲۲_wngq.jpg

چن روز پیش دیدم واو چقد @Lushato توی ذهنم شبیه به شخصیتِ آلبدو توی انیمه اُورلُرد هست و منو یادِ اون میندازه...
منظم و مغرور و جذابه ولی با کسی که دوسش داره فوق العاده مهربون و خاکیه و میتونه راحت باشه پیشش.
حتی چهره ای هم دقت میکنم تا حدودی شبیه عه.
فصل چهارم اورلرد این تابستون داره میاد و همچنین پیشنهاد شدید میشه اُپنینگ فصل سوم انیمه رو ببینید :" خیلی باحاله.
CBR-Featured-Images-Albedo-Overlord.jpg

@علیـــــــــــــــ و kirito توی انیمه‌ی sword art online
بهترین انیمه‌ای هست که دیدم. فصل اول و دومش راجع به بازیهای واقعیت مجازی هست که توی فصل یک بازیکنان توی بازی گیر می‌افتند و اگر کشته بشند تو دنیای واقعی هم میمیرند و تنها در صورتی بازی تموم میشه که یه نفر غول آخر طبقه آخر رو شکست بده. خیلی ایده جالبی داشت و جالبتر از اون ایده‌ی فصل سومشه که راجع به روحه و واقعیت بخشیدن به هوش مصنوعی سنتز شده در محیط بازی! خیلی خفنه کلا ببینید به نظرم.
Kirito-Sword-Art-Online-Wallpaper.jpg

@نیما بشیری و Pat توی Pat&Mat .
من از اون روز که نوشت "با ما همراه باشید" هی حس میکنم این میاد وارد سایت بشه رمزشو یادش نمیاد میزنه برای فراموشی و عوضش میکنه و دوباره یادش میره و نمیتونه وارد سایت بشه : )) فقط نمیدونم داداشش کجاست شاید اون بتونه کمکی کنه و بتونیم همراهشون بشیم توی یادگیری c++!
images

Back
بالا