نوشته‌های جالب دیوارهای مدرسه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Flora
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Flora

Me!
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
سلام!
فکر نکنم همچین موضوعی تا الان نوشته شده باشه...حداقل من ندیدم. اگر هم هست مسئولین محترم این رو پاک کنین:)
توی این قسمت اگر چیز جالبی روی دیوار های مدرسه دیدین که بچه های سال های قبل نوشتن آپلود کنید.
میتونید قسمت های تزئین شده مدرسه که به نظرتون جالب هستند هم آپلود کنید.
فقط اینکه:
لطفا عکس ها یا نوشته ها دارای الفاظ بد نباشه .
در نهایت از فارغ‌التحصیل های عزیز عذر میخوام که نمیتونن در این قسمت حضور فعال داشته باشند:)

رو دیوار کلاس ما عزیزای دل انسانی سال پیش نوشته بودن :
پشم هایش اثر بزرگ علوی🤣 ضمیمه ش هم عکس یه گوسفند فرفری بود🤣
تا عمر دارم یادم نمیره

ما یه دری هست بیرون حیاط مدرسمون
روش نوشته تروخدا بزار فحش بدم
زیرشم نوشته بچه بیا پایین😁

سلام!
فکر نکنم همچین موضوعی تا الان نوشته شده باشه...حداقل من ندیدم. اگر هم هست مسئولین محترم این رو پاک کنین:)
توی این قسمت اگر چیز جالبی روی دیوار های مدرسه دیدین که بچه های سال های قبل نوشتن آپلود کنید.
فقط اینکه:
در نهایت از فارغ‌التحصیل های عزیز عذر میخوام که نمیتونن در این قسمت حضور فعال داشته باشند:)
بچه های سال پیش رو دیوار با ماژیک فوش بد برا معلم ریاضی نوشتع بودن

رو دیدار بوفه ی ما یه چند خط از اهنگ های هیدن و شایع و خواننده های رپ هست که وقتی جو سنگین و جدیه و یهو چشمون میوفته به اون نوشته و همه خندشون میگیره:))

جلو مدرسمون رو دیوار نوشته بود یه روز خوب میاد
هرچند هنوز نیومده

اون زمان که گوشی مد نبود، رو شیشه پشتی ماشین خاک گرفتهٔ معلم حسابان مصرع «ما رو دیدی بنداز سرو پایین» رو به خط درشت ثبت کردم. :-"
رو دیوار مدرسه‌مون چیزی به جز سخن بزرگان یادم نیست نوشته بود ولی پشت صندلیا خیلی f*** نوشته بود که یکی از بچه‌ها تبدیلشون می‌کرد به «پفک» :))

یه نیمکت تو کلاس ما معروف بود و کلش نقاشی شده بود. گوشه گوشه اش بده بزنیم و تورو سننه قربونت برم داشت. هر کی هم کشیده بود دمش گرم. نقاشیش خوب بود واقعا.
دخترعمه ام هم تعریف میکرد تو دانشگاهشون رو این جاهایی که تو مراسما میرن پشتش حرف میزنن، نوشته بودن جااستادی. میگفت هر بار استاد میرفت پشت این من ناخودآگاه خنده ام میگرفت :))

ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است ارزنده‌ترین زینت زن حفظ حجاب است.

باشه.

من کلاس چارم یه جا دیگه بودم مدرسه
بعد دسشویی ها اصن یه فحش هایی بود روح از سر ادم میپرید
بعد به ناظما که میگفتیم پاک کنید خیلی زشته میگفتن اره دیگه هست نمیشه کاریش کرد😂

بعد ما رو دیوار مدرسه مون یه چیزی نوشته بود دو روز بعد کلا دیوارو رنگ کردن:)

ولی روی میز استاد وقتی آرم سمپاد رو جدا میکردی، زیرش نوشته بود "محل نشستن چای‌شیرین"

پ.ن: اون قسمت میز بود که همش چای شیرین پلاسه:))

اسم یه نفری با مضمون فاطمه دولتی بود که ما ابرو باز کرده بودیم و نوشتیم فاطمه غیر دولتی.
[بی مزه بود ولی اون لحظه جالب بنظر اومده بود]
برای بنر قبولی های مدرسه هم ابروی پیوندی و ریش گذاشتیم،اما خب همون روز بازرس اومده بود و همه رو دید -____-

رو دیوار اون کافه کتاب، انواع شیپ نوشته شده =))
روی نصف میزای هفت چهار و کلاس 19 عم لینو و مینهو و شیپ استری کیدز نوشته شده. اینجوریه که تا یه میز میبینیم که روش لینو نوشتن با غلط گیر میدونیم مال کیه --
ته کلاس هفت دو عم رو دیوار، یه تیکه شعر نوشته شده که کار منه و قرار بود تقلب باشه :9

20220905_123200_d4rg.jpg

اینبار رو دیوار نه
ولی یادمه زیر دسته یکی از صندلی های سالن امتحانات نوشته بود
یه روز میفهمی الکی و سر هیچ‌و پوچ استرس داشتی
راست میگفت

من یادمه دوم ابتدایی که بودم تو دیوار مدرسه نوشته بود ارش تا تهش باتم. قبل مردنمم میخوام یه بار بات سک*س کنم. من که نمیدونستم اونمقع منظورش چیه از مامانم پرسیدم تا دوماه هروز کتکم میزدن و بم میگفتن کی بت گفته و من میگفتم گوریلا خان ( یه عروسک تو خونمون ) نمیدونم چرا نمیگفتم حقیقتو...

رو دیوار مدرسه ی خواهرم نوشته بود دلم برات تنگ شده پرتقال من...
ابتداییه...
بعد از بررسی های بیشتر دیدم ی قسمت دیگه نوشته دلم تنگ شده بستنی من...
یکیم فلش زده چ گ--زا..
یکیم فلش زده حق😂😂😂
ریپلای زدن کامنتای همو

سلام!
فقط اینکه:
نوشته بود www.sampadia.com

من دیوارا رو از سال پیش پره قار قار کردم 😂

Back
بالا