• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عجیب غریب ترین یا چندشناک ترین آهنگی که شنیده اید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    موسیقی
از بچگی یکی از اقوام بسیار عاشق آهنگ "شما خونتون مورچه داره" بود؛ و واقعا نمیفهمم چرا همچین آهنگی با چنین محتوای فاخری باید وجود داشته باشه

اگه ندیدین موزیک‌ویدئو فوق‌العاده‌ش:

آخرین ویرایش:
نمیدونم یادتونه یا نه تقریبا سال ۹۲ بود که یه آهنگ یوتوب رو ترکوند و به احتمال زیاد شنیدینش
?What Does the Fox Say​
از گروه نروژی Ylvis
خلاصه اون تایم به طرز مسخره‌ای این توی پلی لیستم بود چند ماه پیش اتفاقی پلی شد و اینجوری بودم که WTF؟؟!!!
سرسام گرفتم باباااا @-)@-)

یک آهنگ مجید کاظمی داره به اسم این کجا و آن کجا که فکر کنم خیلی معروف هم هست، شعرش واقعا چندشه (شعرش از ایرج میرزاست ولی دست برده توش). از اون عجیب تر موزیک ویدیوی چندش آورترش هست (مثلاً رندوم میپره تو خیابون یه خانوم که داره راه میره رو بوس میکنه😵‍💫)
رپ هم کل آلبوم ها و آهنگ ها و ویس های حسام استپس :)

حتی آهنگ هم حساب نمیشه و در دسته بندی ai slop قرار داره ولی:
Miguel phonk

وای این آهنگ آمبولانس
در عذاب الهی بودم اون تایمی که ترند بود واقعا، نمی‌دونم چرا انقدرررر رو مخم بود ولی واسم مثل صدای کشیدن گچ رو تخته بود. انگار از تو گوشم‌ پیچ‌گوشتی کرده بودن تو مغزم.

آخرین ویرایش:
نفرت و اینا نه یه حس عجیبی داره و حتی متنش هم ترسناکه و اتفاقا تو سال 2013 به کرونا و 2020(سالی که کرونا اومد) اشاره کرد https://musicdel.ir/single-tracks/108254/
This isn't past tense or the plague of Athens
Couldn't be eradicated like smallpox in action
Avian influenza in the jetstream is how it happens
2020 combined with CoronaVirus, bodies stacking

“The world is now at the start of the influenza pandemic”
“The State is rioting, using the street outside. It’s coming to your windows”
“Sequence the virus and determine its origin”
“It was a virus”
“Something in the blood”
“A virus which should be engineered at a genetic level to be helpful rather than harmful بخشی از متنش
تاریخ انتشار۲۰۱۳
هنرمندDr Creep
هنرمندان شاخصلون نینجا، DJ MadHandz
آلبومI Am the Storm

اطلاعات

آهنگ تبلیغ دامداران و تبلیغ اورگانو(اوریو مناطق ایرانی زده) و کلا تبلیغات اینطوری (گند زد به تمامی تصوراتم)

وای وای وای این چند وقت که نت ملی بود چندین بار با پدیده مزخرفی به اسم ( آیپاپ) رو برو شدم که نوجوانننن (یا بچه سال ها) سعی میکردن آهنگ ها کره ای یا به اصطلاح کیپاپو با صدای خودشون که هیچ چیز از خوانندگی نمیدونن بخونن و توی کانال های مختلف بزارن :(

Back
بالا