Ss_Zahra کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,062 امتیاز 25,240 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر قم سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه UMSHA 2022/9/26 #31 منم بنویسم بمونه :) هوشبری علوم پزشکی همدان روزانه نیمسال اول :")
کاکتوس خانوم کاربر فوقفعال حامی مالی سایت ارسالها 127 امتیاز 3,425 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1397 رشته دانشگاه پزشکی 2022/9/29 #32 هعی هعی کارنامه سبزو دیدین، اینهمه گفتن وایستین تا ۶مهر حتما میاد خب عباسپور پدصگ اینکه بدونیم رتبمون تو الویتای بالاتر چند بوده ب چ دردم میخوره😡😡😡😡😡😡😡 الان عایا انتقالی و درخواست الویت بعدی هیچی میشه؟؟؟😢😢 اولین مقصر مشاور کورمه ک ندید اشتباه زدم ، دومیش خودم ک کور ترم😭ندیدم
هعی هعی کارنامه سبزو دیدین، اینهمه گفتن وایستین تا ۶مهر حتما میاد خب عباسپور پدصگ اینکه بدونیم رتبمون تو الویتای بالاتر چند بوده ب چ دردم میخوره😡😡😡😡😡😡😡 الان عایا انتقالی و درخواست الویت بعدی هیچی میشه؟؟؟😢😢 اولین مقصر مشاور کورمه ک ندید اشتباه زدم ، دومیش خودم ک کور ترم😭ندیدم
Kosarsh9 کاربر نیمهفعال فارغالتحصیل ارسالها 8 امتیاز 83 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین ۲ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه هنر رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2022/10/4 #33 خیلی دیر دیدم ولی کنکور هنر ۲۱۴ کشور ۱۰۶ منطقه ۱ و ۸۸ توزیرگروهی که میخواستم طراحی صنعتی دانشگاه هنر تهران
خیلی دیر دیدم ولی کنکور هنر ۲۱۴ کشور ۱۰۶ منطقه ۱ و ۸۸ توزیرگروهی که میخواستم طراحی صنعتی دانشگاه هنر تهران
Kosarsh9 کاربر نیمهفعال فارغالتحصیل ارسالها 8 امتیاز 83 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین ۲ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه هنر رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2022/10/4 #34 به نقل از T.A_Sina : هعی هعی کارنامه سبزو دیدین، اینهمه گفتن وایستین تا ۶مهر حتما میاد خب عباسپور پدصگ اینکه بدونیم رتبمون تو الویتای بالاتر چند بوده ب چ دردم میخوره😡😡😡😡😡😡😡 الان عایا انتقالی و درخواست الویت بعدی هیچی میشه؟؟؟😢😢 اولین مقصر مشاور کورمه ک ندید اشتباه زدم ، دومیش خودم ک کور ترم😭ندیدم کلیک کنید تا باز شود... فکنم با کارنامه محرمانه کنکور میشه یه کارایی کرد تو این پیجای کنکوری زده بود
به نقل از T.A_Sina : هعی هعی کارنامه سبزو دیدین، اینهمه گفتن وایستین تا ۶مهر حتما میاد خب عباسپور پدصگ اینکه بدونیم رتبمون تو الویتای بالاتر چند بوده ب چ دردم میخوره😡😡😡😡😡😡😡 الان عایا انتقالی و درخواست الویت بعدی هیچی میشه؟؟؟😢😢 اولین مقصر مشاور کورمه ک ندید اشتباه زدم ، دومیش خودم ک کور ترم😭ندیدم کلیک کنید تا باز شود... فکنم با کارنامه محرمانه کنکور میشه یه کارایی کرد تو این پیجای کنکوری زده بود