- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
و بالاخره دل رو زدم به دریا و یدونه از اینارو برای خودم کردم (:
اول از همه چرا اینجا:
خب اینستاگرام رو دوست ندارم خوشم نمیاد از این استادی بلاگرای فلانی استادی بشم به چند دلیل:
1. جو اینستا این روزا خوب نیست خب خیلی جلوه خوبی نداره بین این همه ناراحتی من بیام بگم اره امروز این کارارو کردم (:
2. هیچوقت جو اینستا رو دوست نداشتم، باز چرا؟ اولش جو گیری درس میخونی بعد از یه مدت درگیر فالوئر و لایک میشی و کلا از سرت میپره (:
3. میخوام دی اکتیو کنم که فاصله بگیرم پس کلا کنکله
به سرم زده بود برم یوتیوب، هم در امد دارم هم میتونم ولاگ بسازم (: {بای د وی، من عاشق ولاگ درست کردنم تو پیجمم همیشه ولاگ زیاد میذارم یه ولاگ هم درست کردم برای مهاجرتمه که اگر قسمت شد یه بار تو این پست میذارمش ولی بچه های خوبی باشید و به قیافم نگاه نکنید *----* } بازم فکر کردم شرایطش نیست و وقتی یه دوربین میاد بالا سرم استرس میگیرم و کلا تمرکزم نصف میشه پس کنکله اقا جان
(پ.ن: اینکه دارم انقدر توضیح میدم نه به خاطر اینه که میخوام توجیح کنم، نه اقا، من فقط از صبح انقدر درس خوندم و جزوه نوشتم همه انگشتام درد میکنه اومدم با تایپ کردن یکم انگشتام نرم بشن برم ادامه درس پس پیشاپیش عذر میخوام (: )
در کل نتیجه شدش بیام اینجا و بنویسم در طول روز چیکارا کردم
نه اینکه فکر کنید خیلی آدم مهمیما D: میخوام همیشه یادم بمونه این روزا چطوری گذشت و خب روحیه میگیرم دیگه
چقدر حرف زدمممم (:
حرف آخرم بگم و برم سراغ انتگرال ( :
قرار نیست فقط برنامه درسام رو بگم، اونا رو میگم ولی حرفامم میزنم (:
قرار نیست همیشه باشم(: این رو برای خودم مینویسم که اگر یادم بمونه یه روز نبودم دلیل بر این نیست که کلا دیگه قرار نیست باشم همه روزای بد داریم خوب هم داریم پس^-^ کیپ مووینگ گرل
همین دیگه
دست دردم بهتر شد(:
------------
علی الحساب برنامه امروز رو مینویسم و چون روز اول هست بدون جزئیاته (: بات هو کرز؟
شیمی جزوه اسید و باز تمام شه
انتگرال دو قسمت فیلم ها
کامپیوتر : 40 ص اول جزوه decision
اگر وقت شد:
ایتالیایی درس 1-3 تمرین هاش رو حل کنم و مرور کنم
حتما باید انجام بدم ها:
به مامان اینا زنگ بزنم (اگر بردارن ): )
جواب معلم ایتالیاییم رو بدم
سوالای شیمی رو از دوستم بپرسم
اول از همه چرا اینجا:
خب اینستاگرام رو دوست ندارم خوشم نمیاد از این استادی بلاگرای فلانی استادی بشم به چند دلیل:
1. جو اینستا این روزا خوب نیست خب خیلی جلوه خوبی نداره بین این همه ناراحتی من بیام بگم اره امروز این کارارو کردم (:
2. هیچوقت جو اینستا رو دوست نداشتم، باز چرا؟ اولش جو گیری درس میخونی بعد از یه مدت درگیر فالوئر و لایک میشی و کلا از سرت میپره (:
3. میخوام دی اکتیو کنم که فاصله بگیرم پس کلا کنکله
به سرم زده بود برم یوتیوب، هم در امد دارم هم میتونم ولاگ بسازم (: {بای د وی، من عاشق ولاگ درست کردنم تو پیجمم همیشه ولاگ زیاد میذارم یه ولاگ هم درست کردم برای مهاجرتمه که اگر قسمت شد یه بار تو این پست میذارمش ولی بچه های خوبی باشید و به قیافم نگاه نکنید *----* } بازم فکر کردم شرایطش نیست و وقتی یه دوربین میاد بالا سرم استرس میگیرم و کلا تمرکزم نصف میشه پس کنکله اقا جان
(پ.ن: اینکه دارم انقدر توضیح میدم نه به خاطر اینه که میخوام توجیح کنم، نه اقا، من فقط از صبح انقدر درس خوندم و جزوه نوشتم همه انگشتام درد میکنه اومدم با تایپ کردن یکم انگشتام نرم بشن برم ادامه درس پس پیشاپیش عذر میخوام (: )
در کل نتیجه شدش بیام اینجا و بنویسم در طول روز چیکارا کردم
نه اینکه فکر کنید خیلی آدم مهمیما D: میخوام همیشه یادم بمونه این روزا چطوری گذشت و خب روحیه میگیرم دیگه
چقدر حرف زدمممم (:
حرف آخرم بگم و برم سراغ انتگرال ( :
قرار نیست فقط برنامه درسام رو بگم، اونا رو میگم ولی حرفامم میزنم (:
قرار نیست همیشه باشم(: این رو برای خودم مینویسم که اگر یادم بمونه یه روز نبودم دلیل بر این نیست که کلا دیگه قرار نیست باشم همه روزای بد داریم خوب هم داریم پس^-^ کیپ مووینگ گرل
همین دیگه
دست دردم بهتر شد(:
------------
علی الحساب برنامه امروز رو مینویسم و چون روز اول هست بدون جزئیاته (: بات هو کرز؟
شیمی جزوه اسید و باز تمام شه
انتگرال دو قسمت فیلم ها
کامپیوتر : 40 ص اول جزوه decision
اگر وقت شد:
ایتالیایی درس 1-3 تمرین هاش رو حل کنم و مرور کنم
حتما باید انجام بدم ها:
به مامان اینا زنگ بزنم (اگر بردارن ): )
جواب معلم ایتالیاییم رو بدم
سوالای شیمی رو از دوستم بپرسم