- شروع کننده موضوع
R.T
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ شیراز
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
سلام دانش آموز پایه هشتم فرزانگان ۱ شیراز هستم تو مدرسه ما المپیاد رو بعضیا حتی از سال هفتم با کلاس ها شروع کردند و خلاصه مدرسه هوامونو داره و قوی کار می کنیم(البته اون عده کمی که نمی ترسن و ریسک می کنند)من تابستون سه ماه رفتم المپیاد کامپیوتر و احساس کردم اون چیزی که می خوام نیست هیچی ترم پاییز رفتم ریاضی و خیلی خوشم اومد ظاهراً عملکردم هم بد نبود چون منتقلم کردند با پایه دهمی ها که جلو بیفتم و از الان آماده بشم برای مدال و.......
حالا این وسط از بعد تموم شدن ترم پاییز من شک افتاده به جونم
هی دلم می خواد برم المپیاد های مختلف بر خلاف تابستون که از کامپ خوشم دیگه نمی یومد عاشق ریاضیم ولی راضی نیستم یک مدت دلم می خواست برم شیمی بعد الان دارم یه فیزیک فکر می کنم (اصلا رو زیست شک ندارم شکر خدا)ولی نه می تونم از ریاضی دل بکنم نه اینایی از فیزیک و.....
به نظرم مناسب ترین راه این باشه که دو تا المپیاد بخونم؟
نظرتون چیه؟به نظرتون با وجود اینکه از بعضیا تو مدارس دیگه زودتر شروع کردم می تونم ریاضی و فیزیک با هم بخونم (و ترجیحا تا مدال برم)زمانبندیش چطور می شه؟اصلا باشگاه می گذاره دو تا دوره تابستونه؟
و یک چیز دیگه راهی هست که من مطمئن بشم به کدوم علاقه دارم و دقیقا چی. رو می خوام که هی از این شاخه به اون شاخه نپرم
می ترسم دو روز دیگه بخوام ۳ یا ۴ رشته ای بشم
ببخشید طولانی شد دوستان لطفا کمک کنید
حالا این وسط از بعد تموم شدن ترم پاییز من شک افتاده به جونم
هی دلم می خواد برم المپیاد های مختلف بر خلاف تابستون که از کامپ خوشم دیگه نمی یومد عاشق ریاضیم ولی راضی نیستم یک مدت دلم می خواست برم شیمی بعد الان دارم یه فیزیک فکر می کنم (اصلا رو زیست شک ندارم شکر خدا)ولی نه می تونم از ریاضی دل بکنم نه اینایی از فیزیک و.....
به نظرم مناسب ترین راه این باشه که دو تا المپیاد بخونم؟
نظرتون چیه؟به نظرتون با وجود اینکه از بعضیا تو مدارس دیگه زودتر شروع کردم می تونم ریاضی و فیزیک با هم بخونم (و ترجیحا تا مدال برم)زمانبندیش چطور می شه؟اصلا باشگاه می گذاره دو تا دوره تابستونه؟
و یک چیز دیگه راهی هست که من مطمئن بشم به کدوم علاقه دارم و دقیقا چی. رو می خوام که هی از این شاخه به اون شاخه نپرم
می ترسم دو روز دیگه بخوام ۳ یا ۴ رشته ای بشم
ببخشید طولانی شد دوستان لطفا کمک کنید