خب
بریم که انشالله تا عید کارای زیر رو انجام بدیم :"
۱)افزایش ساعت مطالعه
۲)افزایش تعداد تست روزانه و هفتگی
۳)افزایش تمرکز و بازدهی و کیفیت مطالعه
۴)افزایش تراز و درصد آزمون ها
۵)تحلیل آزمون کامل و پیداکردن و یادداشت نقاط ضعف و راهکارها
۶)کاهش ساعت استفاده از گوشی
۷)منظم درس خواندن (در بازه ها و تایم های مشخص شده و منظم تفریح و استراحت کردن)
۸)تنظیم ساعت خواب
اول از همه میخوام تا عید یه چالش ۴۰ الی ۵۰ روزه برم و هر روز ساعت مطالعه و گوشی و تعداد تست و در صورت لزوم چیزای اضافه تر مثل تایم ها و کارهای اتلافی رو ثبت کنم
-دیشب به خاطر کاری مجبور شدم اینستاگرام نصب کنم که دوباره پاکش میکنم.
-امروز چون بیشتر مطالب جدید میخوندم تست هام کم بود که فردا باید جبران شه و تعداد و کیفیتش بره بالا.
-از فردا صبح تا ظهر گوشی خاموش و توی کشو . ظهر ها و شب ها حق استفاده دارم.
-صبح ها باید زودتر بیدار شم ، خیلی از تایم صبحم رو از دست میدم
-تعداد تست باید بیاد بالاتر
-تمرکز و کیفیت مطالعه هم باید بیاد بالاتر
-ساعت مطالعه باید به ۱۰ برسه
-تست های مارکدار و اشکالاتت رو تا روز آزمون باید حتما دوباره حل کنی و رفع اشکال رو پشت گوش ننداز
-استفاده از گوشی کمتر شد ولی بازم باید کمتر بشه
-تعداد تست خیلی پایینه
-چون مدرسه نمیرم مجبورم برا درسای دوازدهم فیلم آموزشی ببینم و تایم زیادی از مطالعم صرف فیلم و کلاس های آنلاین شد. اما چون جوری نیست که فقط فیلم ببینم و فیلم دیدنم فعاله و جزوه رو تکمیل میکنم و نکاتشو مینویسم از دیدن کلاس هام راضیم و حس میکنم مفیده و باعث یادگیریم میشه .
ولی در هر صورت باید خوندن مطلب جدید رو زودتر تموم کنم تا تو هفته دوم به تست زماندار برسم.
-ترکیب صبح تا ظهر کتابخونه + خواب بعدازظهر + خوندن تا شب خوب بود. یه مدت ادامش بده تا ساعت خوابت درست شه .
-تعداد تست و سرعتت تو ریاضی و فیزیک کمه ، دنبال راه حل بگرد و تست بیشتر حل کن تا تسلطتت بیشتر بشه.
-امروز خیلی خسته بودم. روحیه و حوصله درس خوندن نداشتم و بعد از ظهر از قصد دلم خواست که درس نخونم و تو گوشی و اینستا گشتم (که تو تبلته) و آهنگ گوش کردم.
-قول میدم فردا تعداد تست رو جبرانش کنم.