- شروع کننده موضوع
Nightmare8887
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
ببینید میخوایم درباره اثری که سلبریتی ها روی مردم دارن اینجا بگیم.
یکسری از سلبریتی ها هستند که بدون هدف سیاسی و اجتماعی زندگی میکنند. که خب از اینا بگذریم
اما یکسری های دیگه هم از لحاظ اجتماعی هم از لحاظ سیاسی میخوان رو مردم اثر بگذارن
از لحاظ سیاسی هم سه دسته هستند:
۱_دسته اول که از نظام طرفداری میکنن( فلان فلان شده ها)
۲_ دسته دوم که از غرب حمایت میکنن (غرب زده)
۳_ دسته سوم هم کسانی هستند که برای مردم کار میکنند
یعنی منظورم اینکه از مردم دفاع میکنن
مثلا خانم ترانه علیدوستی که چند سال پیش گفتش که اگه باسه اسکار دعوت بشم نمیام چون آمریکا مردم ایرانو تحریم کرده و من چرا باید بیام به کشوری که مردممو مورد فشار قرار داده و از اون طرف امسال تو تظاهرات و اینا از مردم دفاع کردن .من احساس میکنم که ایشون اینکار هارو بدون اینکه از طرف خاصی تحریک بشن انجام دادن و جزو افراد مزدور نبودن حالا چه مزدور اینور چه اونور
از لحاظ اجتماعی هم اثر خیلی زیادی مخصوصا در قشر سنی نوجوان و جوان دارن.
شما از تتلو بگیر و برو جلو.
ملت ما هم یه مقداری سلبریتی زده هستند البته شاید تو بقیه کشور ها هم اینطوری باشه نمیدونم .
نظراتتون رو بگید درباره سلبریتی ها اینکه چقدر تاثیر دارن و اینکه کدومشون راست میگن کدومشون حرف مفت میزنن و اینا.
یکسری از سلبریتی ها هستند که بدون هدف سیاسی و اجتماعی زندگی میکنند. که خب از اینا بگذریم
اما یکسری های دیگه هم از لحاظ اجتماعی هم از لحاظ سیاسی میخوان رو مردم اثر بگذارن
از لحاظ سیاسی هم سه دسته هستند:
۱_دسته اول که از نظام طرفداری میکنن( فلان فلان شده ها)
۲_ دسته دوم که از غرب حمایت میکنن (غرب زده)
۳_ دسته سوم هم کسانی هستند که برای مردم کار میکنند
یعنی منظورم اینکه از مردم دفاع میکنن
مثلا خانم ترانه علیدوستی که چند سال پیش گفتش که اگه باسه اسکار دعوت بشم نمیام چون آمریکا مردم ایرانو تحریم کرده و من چرا باید بیام به کشوری که مردممو مورد فشار قرار داده و از اون طرف امسال تو تظاهرات و اینا از مردم دفاع کردن .من احساس میکنم که ایشون اینکار هارو بدون اینکه از طرف خاصی تحریک بشن انجام دادن و جزو افراد مزدور نبودن حالا چه مزدور اینور چه اونور
از لحاظ اجتماعی هم اثر خیلی زیادی مخصوصا در قشر سنی نوجوان و جوان دارن.
شما از تتلو بگیر و برو جلو.
ملت ما هم یه مقداری سلبریتی زده هستند البته شاید تو بقیه کشور ها هم اینطوری باشه نمیدونم .
نظراتتون رو بگید درباره سلبریتی ها اینکه چقدر تاثیر دارن و اینکه کدومشون راست میگن کدومشون حرف مفت میزنن و اینا.