جعبه لایتنر !
این جعبه جادویی ، از آن رفیق هایی است که تا انتها یار ما خواهد بود .
خواهش میکنم پیشنهاد حقیر را امتحان بفرمایید .
و اما روش کار! این جعبه دقیقا پنج خانه دارد که خانه های آن به نظم زیر است :
شما تنها کافیست برگه ای کاغذ بردارید. روی آن ، چیزی که قصد یادگیری آن را دارید بنویسید. و آن را در خانه نخست قرار دهید. !!!توجه!!! سعی کنید برای مثال اگر کلمه ای را بر روی برگه کاغذ مینویسید ، معنای آن را پشت برگه یادداشت کنید تا هنگام ارزیابی خودتان ، به مشکل برنخورید . برای مسائل هم همین روال برقرار است . مسئله را یک روی برگه و پاسخ آن را بر روی دیگر برگه یادداشت مینماییم . سپس به قرار زیر عمل کنید:
(1) فردای آن روز به سراغ برگه ها بروید و خودتان را بیازمایید . برای مثال اگر کلمه ای را روز قبل بر روی برگه نوشته اید ، سعی کنید معنای آن را بخاطر بیاورید . اگر درست پاسخ دادید ، برگه را به خانه بعد منتقل کنید و در غیر این صورت برگه را در جای خود (خانه نخست) باقی بگذارید .
(2) مراحل بالا (شماره 1) را برای برگه های خانه دوم نیز انجام دهید ؛ با این تفاوت که پس از دو روز به سراغ برگه ها میروید ، نه فردای آن! و دیگر آنکه اگر پاسخ برگه ای را بلد نبودید ، آن را مجدد به خانه نخست منتقل میکنید نه خانه دوم!
(3) همانند خانه دوم اما با وقفه چهار روزه به سراغ برگه ها بروید.
(4) با وقفه هشت روزه به سراغ برگه ها بروید.
(5) با وقفه شانزده روزه به سراغ برگه ها بروید.
در صورتی که این مراحل را به درستی انجام دهید ، این مطلب با کیفیت بالایی ، احتمالا تا انتهای عمر طولانیتان ، همراه شما خواهد بود! می توانید جعبه لایتنر را با مقوا ، لگو ، ... تهیه کنید ؛ یا آنکه آماده آن را از بازار تهیه کنید.
我 叫 拉 姆 挺 Wo jiao la mu ting من ، رامتین نامیده میشوم
!!!توجه!!! زبان چینی ، همانند زبان انگلیسی از چپ به راست خوانده میشود. در عبارتی که به منظور مثال آورده شد ، من نام خودم را به چینی نوشتم. اما در پست های پسین ، برگردان تعدادی از نام های مرسوم را به زبان چینی ، خواهم گذاشت ، تا شما هم بتوانید نام زیبای خود را به زبان چینی بازگو کنید! ماخذ : کتاب راهنمای دستور چینی _ انتشارات محقق - سیاوش روحانی