رفتارهای مشمئزکننده

نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
همه ما تا به حال در موقعیت هایی بودیم که از اطرافیانمون رفتارهایی سر زده که واقعا حس انزجار رو در ما بوجود آورده
بیاین اینجا اون موقعیت ها رو توصیف کنیم تا اگر خدایی ناکرده ما خواستیم اون حرکت رو ناخواسته بزنیم؛بیشتر حواسمون باشه
مثلا از دیالوگ های چص کلاس گونه که یک عده برای فخر فروشی میاین

یکبار یکی از دوستام که فکر میکنه نوه امیرقطر و پسر امیرکویت جلوی پدرش تعظیم میکنن؛برگشت گفت
ساعت جدیدم اینقدر سَبُکه همش فکر میکنم دستم نیست

دوستم تازه از این آیفون ۱۳ فول کپیا گرفته بود
بعد به من نشون داد منم گفتم مبارکه و فلان
بعد دید من زیاد توجهی ندارم برگشت گف
۱ تراس ۶۵ تومن گرفتم
گفتم بدش من
گفت میخوای چیکار
خلاصه گرفتم و با دلیل ثابت کردم که های کپیه و خر خودشه

عزیزای دل اگه یه روزی رفتین خوابگاه یا با افراد دیگه‌ای خونه گرفتین، حقوق بقیه رو به لحاظ نظافت محیط هم رعایت کنین. شلخته بازی‌هاتون رو برا خودتون نگه دارین.

از اینکه یکی سیم جیمم کنه یا زیاد سوال بپرسه بدم میاد
من فکر میکنم خیلی چیزا اصلا نیاز به پرسیدن مداوم ندارن و طرف اگه خودش راحت باشه دیر یا زود، سر صحبت رو باز میکنه و میگه
در کل از اینکه یکی خیلی راجب زندگی شخصیم و کارام سوال کنه یا پیگیرش باشه خوشم نمیاد ، فکر میکنم هرچیزی در حد و حدودش خوبه و بیشتر از اون آزار دهنده اس...

از اینا که وقتی می بینن شوخی هاشون
ناراحت میکنن و ول هم نمیکنن اون شوخی ررو
متنفرم دوبار
از اینکه یکی سیم جیمم کنه یا زیاد سوال بپرسه بدم میاد
من فکر میکنم خیلی چیزا اصلا نیاز به پرسیدن مداوم ندارن و طرف اگه خودش راحت باشه دیر یا زود، سر صحبت رو باز میکنه و میگه
در کل از اینکه یکی خیلی راجب زندگی شخصیم و کارام سوال کنه یا پیگیرش باشه خوشم نمیاد ، فکر میکنم هرچیزی در حد و حدودش خوبه و بیشتر از اون آزار دهنده اس...
فک کنم اینا بیشتر مربوط به تاپیک "از***** بدم میاد" بود

فک کنم اینا بیشتر مربوط به تاپیک "از***** بدم میاد" بود
نه
این تاپیک صرفا به رفتارهایی اشاره میکنه که حس تنفر را در ما ایجاد میکنه
اونجا از هر چیز و هرکس و هرحالتی میشه بگی

Back
بالا