اولین کاری که تو سمپادیا کردین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Novarg
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Novarg

مستِ بودن
نام مرکز سمپاد
‌حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
اصلا به این تاپیک ربط نداره ، ولی ربطش میدم آخرش ;))
لطفا پاک نکنین و همکاری کنین

والله اولین برخورد من با سمپادیا از مربع لاتین بود که 2 سال پیش داشتم دربارش میخوندم تو اینترنت اولین جایی که بهش رسیدم اینجا بود که یکی از بچه های فرزانگان که طلای المپیاد کامپ بود داشت توضیح میداد دمشم گرم واقعا مطلبو برام بست

• لایک
امتیازات: f.hn
تو چت باکس پرسیدم کیا المپیاد زیستی‌اند؟ گفتند @dinsiora . به دنیز پيام دادم و با هم صحبت کردیم. صندلی داغش هم همون موقع بود.

• لایک
تو حرف بزن نوشتم سلام صبح بخیر =))

• خنده
من چون کلا از ابتدا تو فضای مجازی خیلی بودم سمپادی رو یه 2 3 سالی هست که حداقل میشناسم، با اینکه سمپادی نبودم
اما همون طور که شاید بدونین طبق یه مریضی صعب العلاجی (گشادی) در خیلی از سایتا به عنوان زیر ابی و بدون حساب کاربری فعالیت میکنم :|
ولی بعد از یه حدی مجبور شدم حساب بزنم

و اولین فعالیتمم تا جایی که یادمه دنبال لوگوی سمپادک میگشتم بعد رسیدم به اینجا

اکانت ساختم D:

یادم‌ نیست دقیق ولی اولین چیزی که یادمه جواب پیام @melina03 که بهم داده بودو دادم

رمز عبورم رو وارد کردم.

اولین بار درباره فیزیک خوندن تو دانشگاه سرچ میکردم که اینجا رو دیدم
وقتی عضو شدم اولین کار به خوش آمد ادمینا و @tanin* جواب دادم
فک کنم اولین پیامم توی مشاعره بود
:)

من یادمه اولین بار داشتم دنبال سایت مدرسه میگشتم. و خب سرچ کردم توی گوگل و دیدم اینجا رو. دیدم عه چه جالب. این اکانتم رو ساختم. یه چند تا تاپیک رو هم دیدم ولی خب زیاد موندگار نشدم. بعدش یه دور دیگه چند سال بعدش به هوای طاها اومدم توی سایت و چون یادم نبود کلا یه اکانت دیگه ساختم و اومدم. و خب باز هم موندگار نشدم. و در آخر همین چند وقت پیش شروع کردم به فعال بودن و فعلا که اینجا موندگاریم.
اولین کاری هم که بعد از موندگار شدن کردم این بود که بانگ زدم فک کنم.

توی از ی سایتی بودم ک سایت پیدا میکرد شانسی و منو آورد اینجا.
امدم تو سایت اولین کاری ک کردم رفتم خاطرات و سوتی ها ی پست گذاشتم

توی حرف بزن یه پیام گذاشتم😅

تو دفتر آرزوها یه پست گذاشتم و بعد رفتم انجمن قوانین و اطلاعیه ها رو خوندم. @f.hn هم یه پیام تبریک تولد تو بانگم گذاشته بود ولی چون خیلی وقت بود از روش گذشته بود نمیدونستم چه طور جواب بدم.
اولین باری که سمپادیا رو پیدا کردم یه چندبار سوال درسی سرچ کردم اینجا رو تو نتایج جستجو آورد. یه بارم یه تاپیک عکس از اتاق هامون بود اگه اشتباه نکنم که خیلی قدیمی بود. بعد دیدن اون با خودم گفتم بچه های اینجا چه باحالن کاش منم عضو بودم.

حقیقتا الان دقیقا یادم نمیاد چجوری اینجارو پیدا کردم.

فکر کنم دنبال یه چیز دیگه بودم

اولش که اومدم فکر کردم اینجا تعطیل شده واقعیت

یچیز زدم راجع به انتخاب رشته و رفتم ۶ ماه بعد برگشتم فکر کنم

• لایک
Back
بالا