دوستان من به شخصه ادم بسیار بلند پروازی بودم
اوائل میخواستم بهترین فوتبالیست دنیا بشم
بعد خواستم مخترع بشم که حتی 1 اختراعم ثبت کردم که البته عن خاصی نبود
بعد رفتم سمت المپیاد که انصافا خوش گذشت و کلی چیز یاد گرفتم ولی خب مدال نیاوردم
و اخر اومدم سمت کنکور
یعنی مثلا 3 سال نخوندم مثل بعضی از همکلاسی هام . و اگر که از قبل 10 ام شروع کردید که دمتون گرم و اگر نه فدا سرتون
1 سال واقعا واقعا کافیه حتی کمتر
نکته دوم "رشته ریاضی رو مثال میزنم" برین چارت درسی برق و کامپ و مکانیک و فیزیک محض و ... رو نگاه کنین ببینین علاقتون کدومه . قاطی سیاه لشکر نگین چون الان مد کامپه پس منم برم کامپ "سو تفاهم نشه بنده خصومتی با دوستان کامپی ندارم"
نکته سوم نوسانی و احساساتی درس نخونین که یک روز پاشید بگید اوه مای گاد من از امروز مرز های علم رو در مینوردم و بعد چند رو خسته بشین ، با یک روند لاک پشتی و مداوم برین جلو نه مثل خرگوش
نکته چهارم ترجیحا با ادم های با اخلاق و نسبتا درس خون دوست بشید و ب اونا هماهنگ شید خییییییلی شمارو جلو میندازه . من خودم با اینکه سمپاد بودم ولی معلم هامون تعریفی نداشتن اما خود بچه هامون خیلی هوای همدیگه رو داشتن به هم روحیه میدادیم سوالای همو با روش های ذهنی خودمون که بهتر از روش پیشنهادی بود جواب میدادیم که این خیلی کمکمون کرد .. بخوام بگم چی شد از کلاس 22 نفری ریاضی 16 نفر کنکور ریاضی دادن 14 نفر استان تهران دولتی قبول شدن
نکته پنجم خواشا خواهشا وارد بازی های این کلاس کنکور و اون کتاب تست و اون مشاور نشید . من ادم میشناسم درسش یک سر و گردن از من بهتر بود "بخوام دقیق بگم من تراز قلم چیم 5700 بود اون 6200" ولی اون از بعد از عید افتاد رو دور این استادو ثبت نام کنم اونجا جزوه بخرم و کار اصلی درس خوندن رو ول کرد و بدجور افت کرد در حدی که بجای جدول پتانسیل کاهشی افزایشی جدول اسید و باز رو میگفت
که خب اینم نکته مهمی هست یعنی دانش اموزا 3 جا کم میارن یکی تو مهر که حس میکنن تابستونشون رو خراب کردن و روحیشون رو میبازن ، یکی تو عید ول میدن ، یکی هم تو امتحانای خرداد . این 3 تا خوان رو شما به سلامت رد کنین از 90 درصد بچه ها جلویین
بخوام خودم رو بگم من تا دی درس نخوندم مثل ادم اما از اون موقع شروع کردم و مخصوصا تو عید و امتحانای خرداد از خیلیا زدم جلو و نتیجمم خوب شد
نکته بعدی خواهشا بین فیلم درسی دیدن و درس خوندن تعادل نگه دارین . یعین نه خودتونو غرق تو فیلم کنین و درس نخونین و نه از درس و مدرسه و استاد فاصله بگیرین و بگین که خودخوان میرم جلو . دقیقا باید یک تعادلی باشه
برای پیشنهاد میگم : ریاضی و هندسه با ارین حیدری برین جلو
شیمی رو با بابایی تاملند
فیزیک رو به نظرم با مدرسه و کتاب چون اساتید چنگی به دل نمیزنن
و خواهشا هم خواهر روحانی بازی درنیارین که بگین من یا پول کلاسو میدم و ثبت نام میکنم یا نمیبینم ، نه عزیز من برو مثل ادم تو تلگرام تو ربات های کنکوری بزنین و فیلم های درسیتون رو بگیرین ببینین ، شما بدهکار کسی نیستید ، این نظام اموزشی عه که به شما بدهکاره و باید براتون امکانات اموزشی فراهم میکرد که نکرده ...
حالا به هر جهت
در باره اینکه چه نوع فیلمایی رو هم ببینین خودم نکته و تست هارو پیشنهاد میکنم . یعنی نشینین یه سریال فیلم اموزشی سالانه ببینین از همین اول نکته و تست که حکم جمع بندی داره رو ببینین چونکه استاده همون درس اصلی رو میاد میگه به صورت خلاصه و وقت شمارو هم نمیگیره
اخرین نکته درسی ، خواهشا وارد این فاز چرت کنکوری ها که من مدرسه نمیرم و میشینم خونه درس میخونم نشید ، خونه موندن شمارو از درس دور میکنه
درباره امتحانای خرداد و چگونگی درس خوندن :
شما تو این بازه چونکه نزدیک امتحانا هستید مغزتون یک کمی راندمانتون رو میبره بالا و تو این بازه خییییلی سریعتر و با کیفیت تر از طول سال درس میخونین . فقط کاری که میکنین این باشه که برای هر درس تو زمان خودش هم به صورت پایانی بخونین هم کنکوری . این بهترین روش هست که اخر خرداد میبینین همه درس هارو کامل مسلط شدین
درباره سر جلسه :
اقا اولا زود برین الکی الکی سر یک چیز چرتی مثل ترافیک اعصابتون خورد نشه .
اونجا اب بهتون میدن ولی خوراکی های قندی با خودتون حتما ببرین .
مراقب ها ادمای خوبین تا غلطی نکنین کاریتون ندارن صرفا سرتون تو برگه خودتون باشه و شیطنت نکنین
.
سر جلسه اگر دستشوییتون گرفت بدون هیچ استرسی پاشین برین بیاین من خودم یکبار رفتم و توصیه میکنم
تو دفترچه ریاضی ترجیحا از هندسه و بعد امار و احتمال و گسسته شروع کنین بعد برین حسابان چون عموما سوالاش اسونتره و گیر نمیکنین
خود سوالای حسابان رو هم اول یکدور نگاه کنین و نصفی که اسونتر هست رو جدا کنین حل کنین و اگر اگر وقت اضافه اوردید بعد همه چیز برین سمت اون یکی نصفه
برای شیمی و فیزیک اول سوالای خوندنی شیمی و بعد سوالای خوندنی فیزیک رو جواب بدین
بعد مسائل فیزیک و در اخر مسائل شیمی
اگه نکته ای موند که نگفتم ریپلای کنین بگم
با تشکر بوس بوس