- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 1
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1
سلام
این کلیپ رو مشاهده کنین
فرض کنین که شما محسن لرستانی هستید و پارتنرتون (بهش میگیم Y) با یک عدد بچه ننه به شما خیانت میکنه ( درست همین موقعیتی که نشون داده میشه )،
واکنش شما چه خواهد بود؟
به کدوم جنبه ماجرا توجه میکنید؟ اینکه «Y به من خیانت کرد و لیاقتش همون بچه ننه هست» یا اینکه «Y از در ارتباط بودن با من راضی نبود، یعنی چه مشکلی داشتم؟» ؟
فکر میکنم چیزی که اتفاق میفته ترکیبی از هر دو مورد باشه، ولی فکرتون درگیر کدومش میشه؟
+ اگر توجه کنین راجب اینکه Y برای بیرون رفتن با شما بهانه خانوادش رو میاورده ولی موقع بیرون رفتن با بچه ننه، خانواده رو میپیچونده صحبت میشه.
نظر شما چیه؟ این بیانگر بی حیا بودن Y هست یا اینکه شما ارزشش رو نداشتین که بخاطرتون مشکلی به جان خریده بشه؟
+ از استایل بچه ننه هم ایراد میگیرین (ابرو گرفتن Y)، نظرتون راجب این رفتار چیه؟
این کلیپ رو مشاهده کنین
واکنش شما چه خواهد بود؟
به کدوم جنبه ماجرا توجه میکنید؟ اینکه «Y به من خیانت کرد و لیاقتش همون بچه ننه هست» یا اینکه «Y از در ارتباط بودن با من راضی نبود، یعنی چه مشکلی داشتم؟» ؟
فکر میکنم چیزی که اتفاق میفته ترکیبی از هر دو مورد باشه، ولی فکرتون درگیر کدومش میشه؟
+ اگر توجه کنین راجب اینکه Y برای بیرون رفتن با شما بهانه خانوادش رو میاورده ولی موقع بیرون رفتن با بچه ننه، خانواده رو میپیچونده صحبت میشه.
نظر شما چیه؟ این بیانگر بی حیا بودن Y هست یا اینکه شما ارزشش رو نداشتین که بخاطرتون مشکلی به جان خریده بشه؟
+ از استایل بچه ننه هم ایراد میگیرین (ابرو گرفتن Y)، نظرتون راجب این رفتار چیه؟