چگونه از چت‌بات‌های هوش مصنوعی در زندگی بهره ببریم؟

• شروع کننده موضوع

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
بعد از عرضه Chat GPT امروزه کمتر کسی از نسل جدید پیدا می‌شه که با هیچ کدوم از چت‌بات‌های هوش مصنوعی آشنایی نداشته باشه.
ابزارهای ارزشمندی که به مرور جای خودشون رو در زندگی ما تثبیت می‌کنند و شاید روزی برسه که نبودشون رو نتونیم تصور کنیم!

این تاپیک را برای این ایجاد می‌کنم نه برای اینکه صرفاً این چت‌بات‌ها را بهم معرفی کنیم. بلکه بگیم چطور از هر کدوم از آن‌ها برای بهبود زندگی روزمره، تحصیل، تحقیق و شغل خودمون استفاده می‌کنیم.
تکنینک‌ها و مشکلاتی که در استفاده ازشون داشتیم رو اشتراک بذاریم تا بقیه هم بهتر بتونند ازشون استفاده کنند. قرار نیست اینجا چت بامزه خودمون رو با این چت‌بات‌ها اشتراک بذاریم اینجا بیشتر جنبه کاربردی از این ربات‌ها صحبت می‌کنیم.

به عقیده من در آینده نزدیک قبل از اینکه به اون نقطه برسیم که ربات‌ها جای انسان‌ها را بخواهند بگیرند قبل از اون انسان‌هایی که از این ابزار استفاده می‌کنند جای انسان‌هایی رو می‌گیرند که از این ابزار استفاده نمی‌کنند.
پس هرچی زودتر بتونیم خودمون رو باهاشون وفق بدیم و یاد بگیریم که ازشون بهتر استفاده کنیم.

موازی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
من خودم فقط از چت جی پی تی استفاده کردم تا حالا ولی phind رو شنیدم که واسه کارهای نرم افزاری خیلی بهتره و اکستنشن vscode هم داره که رایگانه.
یه سری اپ هم هستن مثل poe که دسترسی به تمام چت بات ها و پلاگین های مختلف رو میدن.
درکل به نظرم همون چت جی پی تی نیاز ها رو تا حد خوبی برآورده میکنه واسه نوشتن متن، ایمیل، رزومه، کد، ایده پردازی، پروپوزال نوشتن و همه چیزایی که لازم داشتم تا حالا.
البته واسه مسایل روح و روانی و یا بیماری جسمی جالب نیست. باتی میشناسین در این زمینه؟

• شروع کننده موضوع

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
من خودم فقط از چت جی پی تی استفاده کردم تا حالا ولی phind رو شنیدم که واسه کارهای نرم افزاری خیلی بهتره و اکستنشن vscode هم داره که رایگانه.
یه سری اپ هم هستن مثل poe که دسترسی به تمام چت بات ها و پلاگین های مختلف رو میدن.
درکل به نظرم همون چت جی پی تی نیاز ها رو تا حد خوبی برآورده میکنه واسه نوشتن متن، ایمیل، رزومه، کد، ایده پردازی، پروپوزال نوشتن و همه چیزایی که لازم داشتم تا حالا.
البته واسه مسایل روح و روانی و یا بیماری جسمی جالب نیست. باتی میشناسین در این زمینه؟
راستش من برای مسائل درمانی سعی می‌کنم که از این ربات‌ها استفاده نکنم. البته خوش‌شانس بودم که دوستان پزشک کنارم هستند و در حد مشاوره ازشون کمک گرفتم.
ولی خب مسئله‌ای که تا به امروز از این ربات‌ها دیدم به این صورت بوده که وقتی که صحبت از درک عمیق از یک موضوع علمی می‌شه لنگ می‌زنند.
این موضوع برای من خیلی شفاف نبود تا وقتی که سعی کردم که برای یک موضوع کریپتوگرافی ازش سوال کنم. چندین مرتبه به من اشتباه جواب داد و من مجبور بودم که براش استدلال کنم که چرا اشتباه می‌کنه. اون هم از من عذرخواهی می‌کرد و جواب ناقص دیگه‌ای تحویلم می‌داد. در نهایت هم گفت که این موضوع خیلی گسترده هست تو چت من و تو نمی‌گنجه:)) و موردهای دیگه هم بوده که به وضوح جوابش مثل دانشجویی بوده که درسش رو درست نخونده و تو کوییز 12 از 20 می‌گیره. :))
البته من Chat gpt 4 هنوز استفاده نکردم شاید اون درکش بهتر باشه. همونطور که خود chat GPT 3.5 از ربات‌های تلگرامی به همین اسم خیلی بهتر کار می‌کنه.
حین استفاده از Chat GPT ممکنه DOI فیک ارائه بده و در مجموع اگه به موضوع بحث تسلط نداشته باشیم نتنها مفید نیست بلکه ممکنه باعث اشتباه بشه. برای همین معتقدم در زمان فعلی بیشتر ابزاری برای پیشبرد اهداف خودمون هستند تا ابزاری برای جایگزینی انسان‌ها در حوزه‌هایی که تخصص نداریم.

• شروع کننده موضوع

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
خب من می‌خوام تجربیات خودم رو در استفاده از ChatGPT3.5 اینجا اشتراک بذارم.
اول اینکه همچنان معتقدم این ربات در مسائل ریاضی به شدت ضعیفه و خب احتمالاً یک علتش این می‌تونه باشه که نگارش این علم متفاوته و هنوز نتونسته باشند خوب Train کنند و دومی هم اینکه منابع اشتراک گذاشته شده در ریاضی به وسعت بقیه علوم نباشه. در کل من وقتی که اشتباه جواب می‌داد و سعی می‌کردم سوال را جور دیگه بپرسم یا اینکه دوپاسخش را رفرش می‌کردم باز جواب نمی‌داد. البته ریاضی در سطح پایین عملکرد خیلی خوب داره ولی وقتی که مسائل سطح بالا می‌شه لنگ می‌زنه.

حالا اینکه چطور از Chat-GPT سوال بپرسیم بهتره؟
طبق تجربه من بهتره نه اینکه حجم مطالب و سوال‌های زیادی یک جا بهش بدیم و نه اینکه خیلی کلی بپرسیم. کارآمدترین روش برای من به این صورت بوده که از یک نقطه‌ای نچندان ابتدایی شروع کردم و همینطور مسئله را با خودش پیش بردم تا به مسئله اصلی رسیده. این راهکار خصوصاً برای کد زدن خیلی خوب عمل می‌کنه. فرض کنید که شما می‌خواهید یک مسئله‌ای را کد بزنید که شامل چند بخش می‌شه. ابتدا ازش می‌خواهید که کد این مسئله یا پروژه را به طور کلی به شما بگه کاری که انجام می‌ده اینه که هر بخش از کد را جداگانه توضیح میده و می‌گه که در اینجا شما باید فلان تابع‌ها را داشته باشید. بعد می‌تونید هر قسمت جدا جدا ازش بخواهیم که کدش را بزنه و در نهایت سعی کنیم این قسمت‌ها را به هم وصل کنیم. (ممکنه متغیرها و بخش‌هایی متفاوت باشند.)
مسئله‌ای دیگه‌ای که مهمه اگه شما از قبلش بهش بگید که دانش کافی در فلان زمینه دارید و بعد سوالتون رو بگید از یک سری توضیحات اضافه پرهیز می‌کنه و گاها جواب دقیق‌تری میده.
اگه شما در خصوص موضوع خاص می‌خواهید سوال بپرسید می‌تونید یک رفرنس معتبر ابتدا بهش بدید و بهش بگید که بر اساس این رفرنس به شما پاسخ بده. این رفرنس دادن در نسخه 4 راحت‌تره چون اونجا می‌تونی بهش فایل بدی.

تا به اینجای کار من ازش برای ویرایش نوشته‌های latex استفاده کردم و خیلی مفید بوده چون خیلی از پکیج‌ها را خودم نمی‌شناختم معرفی می‌کنه.
برای کدزنی استفاده کردم و فوق‌العاده بوده.
برای بهتر خوندن مقالات استفاده کردم و خصوصاً برای مواقعی که با مبحث اون مقاله آشنایی نداریم بنظرم مفیدتر هست.
برای خوندن مقالات هم من به این صورت عمل کردم که هر بخش مقاله جدا جدا بهش دادم ازش توضیح خواستم سوال پرسیدم و بعد رفتم سر چند پاراگراف بعدی.
برای برنامه‌ریزی روزانه هم می‌تونه کارآمد باشه.
حتی برای خرید یک وسیله وقتی که می‌خواهید دو کالا را با هم مقایسه کنید خیلی خوب و کامل مقایسه می‌کنه.
برای ایمیل نوشتن خیلی ازش استفاده نمی‌کنم در واقع در حد یک قالب کلی چون هم خیلی ایمیل را طولانی می‌کنه و هم خیلی مصنوعی ولی اینکه ایمیل را به چند بخش تقسیم می‌کنه خوبه.
ازش برای پیشنهاد آهنگ استفده کردم و کافیه بهش توضیح بدید چه نوع آهنگی دوست دارید الان گوش بدید. خیلی خوب نیست ولی جالب بوده.
خب ایناا ستفاده‌های من تا به اینجا بود و خب روزانه دارم ازش استفاده می‌کنم اگه کسی تجربه‌های دیگه‌ای داره خوشحال می‌شم اشتراک بذاره.

تجربه خودم رو در استفاده از ChatGPT4
راستش خیلی تفاوت شگفت‌آوری نداشته ولی یک چیزی که خیلی کار را راحت می‌کنه این بوده که شما می‌تونی فایل pdf یا عکس را بهش بدی و خودش به اصطلاح OCR انجام می‌ده و شما می‌تونی طبق فایلی که خونده ازش سوالاتت را بپرسی.

• شروع کننده موضوع

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
من اول یک خلاصه از تغییراتی که طی یک سال اخیر در استفاده از هوش مصنوعی دیدم بهتون می‌گم و بعدش هم استفاده‌های ممکن رو می‌گم:
شروع استفاده من از ChatGpt با نسخه ۳.۵ بود. نسخه‌ای که اشتباهات زیاد داشته. قدرت تحلیل ریاضیش در حد دبیرستان بود و همچین باهوش نبود.
پس از آن نسخه ۴ عرضه شد که به مراتب بهتر train شده بود اما همچنان قدرت استنتاج و بالایی نداشت و در ریاضی در حد ترم‌های اول کارشناسی جواب‌گو بود.
در واقع در نگاه اول نسخه ۴ خیلی چیز بزرگی برای عرضه نداشت و فقط رابطه کاربری خیلی ساده‌تری داشت. من برای کارهای روزمره استفاده می‌کردم و خیلی کم می‌تونستم در حوزه تحقیقاتی خودم که مبتنی برای ریاضی و کدگذاری کانال هست استفاده کنم.
اما یک چیزی که من ازش غافل بودم و اونقدر باهوش نبودم که متوجه بشم این بود که نسخه ۴ و ۴O به مراتب باهوش‌تر هست به شرطی که بتونم ازش به درستی استفاده کنم. شرط درست استفاده کردن هم این بود که موقع استفاده از Prompt خوبی استفاده کنم. در واقع این ربات برای اینکه بتونه بالانسی بین جواب منطقی و هزینه پاسخگویی داشته باشه یک سری پیش فرض‌ها داره که با Prompt صحیح نوشتند می‌شه تنظیم کرد.
به عنوان مثال وقتی که من می‌خواستم که برای من استنتاج کنه باید در درخواست خودم این گزاره را اضافه می‌کردم که در پاسخ‌گویی به من از
Step by step reasoning. استفاده کن.
دو هزاری کج من چندین هفته پیش زمانی که نسخه o1preview عرضه شد افتاد. در این نسخه که ادعا می‌شه منطقش ۲-۳ برابر شده سیستم کاری به این صورت هست که شما درخواست که می‌دید بین ۱۰ ثانیه تا ماکزیمم دو دقیقه بنا به درخواستتون فکر می‌کنه. ( این ماکزیمم زمانی بود که برای من رخ داده) طی این زمان آیا جی‌‌پی‌تی از نسخه چیزی که بهتر train شده استفاده می‌کنه؟ خیر. تفاوت این نسخه با نسخه‌های قبلی این نیست که داده بیشتری به خوردش داده باشیم که باهوش‌تر شده باشه. تفاوت دقیقاْ در مهندسی همون promptهاست. به این صورت که در اون زمانی که ربات در حال فکر کردن هست یک پاسخ اولیه تولید می‌کنه و خودش از خودش می‌پرسه که این پاسخ همونی هست که قراره باشه؟ اگه پاسخ منفی باشه خودش برای خودش prompt را اصلاح می‌کنه. در واقع سعی می‌کنه که یک مسئله مشابه پیدا کنه و با توجه به اون قدم به قدم تحلیل کنه و درست درخواست بده تا پاسخ درست منتشر بشه.
معنی همه‌ی صحبت‌های بالا چیه؟ معنیش اینه که اگه شما خودت اونقدر خفن بودی که بتونی درست بهش درخواست بدی با همون نسخه ۴ می‌تونستی جواب یکسانی بگیری. اما این وظیفه هم در نسخه o1preview به عهده ربات گذاشته شده و خب قطعاْ اون مدل‌ها و دسترسی خیلی خفن‌تری از ما داره که بتونه در نهایت از اون آدم خبره هم بهتر پاسخ بگیره!
در حال حاضر Bottleneck داستان این ربات‌ها کجاست؟ در حال حاضر مدل‌های خیلی خفنی آموزش داده شدند که هر کدوم می‌تونه در یک حوزه خاص به ما کمک کنه. قدم بعدی احتمالاْ‌ این هست که کانسپت رو بشه به اون ربات فهموند! به این صورت که درک پیدا کنه. شما اگه یک مدل متنی از یک موضوع داری بتونی اون رو به تحلیل تصویری و یا صوتی متصل کنی! این کمک می‌کنه که یک قدم به انسان نزدیک‌تر بشه.
کاری که ما می‌تونیم کنیم چیه؟
قدم اول اینه انرژی خودمون رو برای فکر کردن به روزمرگی‌های زندگی کاهش بدیم و اون قسمت را به عهده ربات‌ها بسپاریم.
قدم بعدی اینه که قبول کنیم قرار نیست مغز خودمون با اطلاعات زیاد مشابه پر کنیم. به عنوان مثال اگه یک فردی چند سال پیش چند زبان برنامه‌نویسی بلد بود آدم خفنی محسوب می‌شد الان این کار عمر تلف کردنه. چون فقط اگه یک زبان را درست بلد باشی می‌تونی با هوش مصنوعی کانورتش کنی و فقط باید قدم به قدم چک کنی که همه چیز را درست انجام داده بشه.
خب وقتی که قرار نیست اطلاعات زیادی رو یاد بگیریم و عمده کار را قرار هست ربات‌‌ها انجام بدند ما قراره چی کار کنیم؟
فعلاْ ما می‌تونیم در اون نسخه prompt engineering وارد عمل بشیم که اون مدل خام درک درستی از موضوعی که ما داریم روش کار می‌کنیم بدست بیاره و یک دستیار قدرتمند بشه.

از اونجا که حوزه کاری من شبیه ریاضی محض هست اطلاعات من در حوزه ‌ML ناقص هست و صرفاْ‌ بر اساس علاقه و ترس دارم پیش می‌رم پس لطفاْ‌ اگه جایی اشتباه گفتم تصحیح کنید. اگه هم سوالی داشتید بپرسید.

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام
دیدگاهی که من در مورد این پلتفرم ها دارم اینه که رشدشون فراتر از مسائل دبیرستانی خیلی کند و شاید حتی نادرست انجام بشه
به این شکل که من وقتی پلتفرم های تربیت AI رو میبینم و با توجه به اینکه یکی دو روز هم اونجا کار کردم در این راستا
متاسفانه افرادی که واردش میشن به شدت از لحاظ فکری ضعیف هستند و یکجورایی کف بشکه ی علمی جامعه هستند و صرفا میخوان پول دربیارن
و دیدن این موضوع باعث شد که آینده ی مثبتی در مسائل پیچیده نتونم برای AI متصور بشم و حتی احساس میکنم ممکنه چند سال دیگه برخلاف نظرت کلا به کنار رانده بشه و خیلی پر طرفدار نباشه!
نظر شخصیم این هستش که الآن داره به AI خوراک آشغال داده میشه و در نتیجه در آینده بازخورد آشغال گرفته خواهد شد ازش.

نظری در این مورد که شاید AI در آینده منسوخ بشه داری؟

hahaha1386

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
دیدگاهی که من در مورد این پلتفرم ها دارم اینه که رشدشون فراتر از مسائل دبیرستانی خیلی کند و شاید حتی نادرست انجام بشه
به این شکل که من وقتی پلتفرم های تربیت AI رو میبینم و با توجه به اینکه یکی دو روز هم اونجا کار کردم در این راستا
متاسفانه افرادی که واردش میشن به شدت از لحاظ فکری ضعیف هستند و یکجورایی کف بشکه ی علمی جامعه هستند و صرفا میخوان پول دربیارن
و دیدن این موضوع باعث شد که آینده ی مثبتی در مسائل پیچیده نتونم برای AI متصور بشم و حتی احساس میکنم ممکنه چند سال دیگه برخلاف نظرت کلا به کنار رانده بشه و خیلی پر طرفدار نباشه!
نظر شخصیم این هستش که الآن داره به AI خوراک آشغال داده میشه و در نتیجه در آینده بازخورد آشغال گرفته خواهد شد ازش.

یک نگاه به این بینداز:
https://arcprize.org/blog/oai-o3-pub-breakthrough

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

رَهٰآ

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
تجربه‌ای که دارم اینه که برای مسائل درمانی کلا از هوش مصنوعی استفاده نکنید بدتر وسواس می‌ندازه توی سرتون
برای من تشخیص اختلال شخصیت خودشیفته، جامعه‌ستیزی، سایکوپث و سادیستیک خفیف داده🎀
و اگر کسی فکر کرد چیز خاصیه و متن/عکس مشکوکی براتون فرستاد و اصرار داشت مال خودشه، بزنید توی این سایت تشخیص میده که آیا توسط هوش‌مصنوعی نوشته شده یا انسان
برای کارای دم دستی بد نیست ولی خب درصد خطا داره...
https://gptzero.me/

• شروع کننده موضوع

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
ف

فکر نمی‌کنم هیچوقت منسوخ بشه. حرف سر میلیاردها دلار پول و سرمایه‌گذاری فقط کشور آمریکا هست.
اما در خصوص اینکه همه نمی‌تونند ازش خروجی درستی بگیرند درسته! دیگه یک بازار رقابتی هست در نهایت اونی زنده می‌مونه که جوانب مختلف رو در نظر بگیره شانس داشته باشه و ایده‌‌های بکری بده.
من بیشتر اینطوری نگاهش می‌کنم که در هر مقطع به یک چالش رو به رو می‌شند و بعد از گذشت ۱-۲ سال اون چالش که حل بشه یک مسیر جدیدی شروع می‌شه که طی ۵ سال همه چیز تغییر بزرگی می‌کنه.
مثلاْ برای classification تصاویر با هوش مصنوعی داستان اینطوری بود که ابتدا یک سری مدل‌ها عرضه شد و درصد خطا پایین و پایین‌تر میومد و یکجا دیگه درصد خطا تغییر بزرگی نداشت چون عموم مدل‌ها می‌تونستند تا نهایتاْ ۲۴-۲۶ لایه training پیش برند این یک چالش بود که ماکروسافت تونست مدلی ارائه بده که تا ۱۵۰ لایه یادگیری می‌تونست عمیق بشه و درصد خطا را نصف کرد.
برای این هوش مصنوعی‌ها بنظرم پیش میاد که همچین چیزی را توی یک برهه حس کنیم ولی قطعاْ قراره داستان خیلی فراتر از چیزی که الان هست بشه.

• شروع کننده موضوع

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق
ب
تجربه‌ای که دارم اینه که برای مسائل درمانی کلا از هوش مصنوعی استفاده نکنید بدتر وسواس می‌ندازه توی سرتون
و اگر کسی فکر کرد چیز خاصیه و متن/عکس مشکوکی براتون فرستاد و اصرار داشت مال خودشه، بزنید توی این سایت تشخیص میده که آیا توسط هوش‌مصنوعی نوشته شده یا انسان
وقتی داریم ازش استفاده می‌کنیم و بگیم یک فرد عادی هستیم یا دکتر هستیم و ... پاسخی که می‌گیریم متفاوت هست. در استیت فعلی نباید به عنوان جایگزین دکتر ازش استفاده کنیم ولی مشخصاْ می‌تونه به دکترها خیلی کمک کنه. چون اونا جوانب بیشتری از یک فرد عادی می‌دونند و به عنوان یک دستیار می‌تونند ازش استفاده کنند.
در کل این شکلی می‌شه که در آینده افرادی که در تخصص خودشون از این ابزار استفاده می‌کنند زمان بیشتری می‌تونند در عرصه رقابت بمونند.
حالا باید ببینیم روزی می‌رسه که کلاْ دکترهای ما یک ربات بشند یا نه. (وقتی که مجز به دوربین باشه و بتونه کانسپت‌ها را متوجه بشه.)

hahaha1386

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
بنظرم استفاده از این‌ها برای خیلی از مدل‌های فعلی و جدید جواب‌گو نیست = ))) مثلا مدل‌های Authropic یا مدل‌های سری o شرکت OpenAI. مثلا همین اواخر جناب کارپاتی(یکی از موسسان شرکت OpenAI که تازگی این شرکت رو ترک کرده بود) یک مقاله‌ای رو از تاریخ آمریکا منتشر کرد که کلا با مدل o1-pro نوشته شده بود. من بخش اول این مقاله رو دادم به همین سایت و ۹۰درصد human تشخیصش داد! = )))) لینک مقاله: https://karpathy.ai/blog/foundingfathers.html
پ.ن: دسترسی به مدل o1-pro نیاز به اشتراک ۲۰۰ دلاری داره.
405024_24Screenshot-From-2024-12-24-21-38-43.png

Orelia

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
0000
والا توی رشته‌های بیوشیمی/شیمی محاسباتی AI غوغا کرده سال گذشته. سرور Alpha Fold با همکاری گوگل ورژن ۳ رو ارائه داد و این سرور به شدت قوی و خوب عمل می‌کنه در پیش‌بینی ساختار سه بعدی یا فولد ماکرو مولکول‌ها و کمپلکس‌های بزرگ؛ در حدی که خیلی از پروتئین‌هایی که پارسال و پیارسال ساختار ازشون نبوده و یا سالها طول کشیده رو پیش‌بینی کرده و اخیرا که ازمایشگاه ساختارشون رو گرفتن، مشخص شده که دقت خیلی بالایی داشته.
این ساختارها خیلی مهمن برای شرکتای دارویی که می‌خوان دارو مخصوص یه تارگت خاص و عوارض جانبی کمتر بسازن. جایزه نوبل شیمی امسال هم به دو نفر از بنیان‌گذارهای این سرور داده شده که نشون میده عظمت و تحولی که این سرور ایجاد کرده.
چت جی‌پی‌تی‌ام توی رشته‌های ما نسبتا قابل قبوله، اطلاعات جدید رو بدیهتا نداره و اگه می‌خواید چیزی ازش بپرسید که بلد نیست، می‌تونید مقاله‌ها یا قسمت‌های مقاله مورد نظر رو بهش بدید و بعد ازش بخواید به promptتون جواب بده، نسبتا خوب جواب میده (ولی من ۱۰۰ درصد هیچوقت بهش اعتماد نمی‌کنم، مخصوصا واسه انالیز داده).

فارغ از این‌ها، همین الانش AI خیلی داره توی صنایع مختلف استفاده میشه - کنترل ترافیک، بات‌های customer service، حتی توی بیمه و مراحل اول غربالگری رزومه‌های کاری توی شرکتای بزرگ، خلاصه جایی قرار نیست بره :‌))

رَهٰآ

کاربر فوق‌فعال
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
بنظرم استفاده از این‌ها برای خیلی از مدل‌های فعلی و جدید جواب‌گو نیست = ))) مثلا مدل‌های Authropic یا مدل‌های سری o شرکت OpenAI. مثلا همین اواخر جناب کارپاتی(یکی از موسسان شرکت OpenAI که تازگی این شرکت رو ترک کرده بود) یک مقاله‌ای رو از تاریخ آمریکا منتشر کرد که کلا با مدل o1-pro نوشته شده بود. من بخش اول این مقاله رو دادم به همین سایت و ۹۰درصد human تشخیصش داد! = )))) لینک مقاله: https://karpathy.ai/blog/foundingfathers.html
پ.ن: دسترسی به مدل o1-pro نیاز به اشتراک ۲۰۰ دلاری داره.
405024_24Screenshot-From-2024-12-24-21-38-43.png
من برای امتحان، نمونه‌هایی که توسط chatgpt4 و نسخ قدیمی‌تر نوشته شده بودن رو بهش دادم و توی متون انگلیسی، تشابه 100 درصدی و توی متون فارسی تشابه بالای 80 درصد گرفتم
شاید همونطور که دسترسی به نسخه pro-01 اشتراک 200 دلاری احتیاج داره، بررسی‌ش توسط gptzero هم مستلزم خرید نسخه پریمیومش باشه.. شاید هم این سایت فقط تشخیص هوش‌مصنوعی‌های رایگان رو ساپورت میکنه

hahaha1386

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
1405
من برای امتحان، نمونه‌هایی که توسط chatgpt4 و نسخ قدیمی‌تر نوشته شده بودن رو بهش دادم و توی متون انگلیسی، تشابه 100 درصدی و توی متون فارسی تشابه بالای 80 درصد گرفتم
شاید همونطور که دسترسی به نسخه pro-01 اشتراک 200 دلاری احتیاج داره، بررسی‌ش توسط gptzero هم مستلزم خرید نسخه پریمیومش باشه.. شاید هم این سایت فقط تشخیص هوش‌مصنوعی‌های رایگان رو ساپورت میکنه
نه درواقع مسئله اینه که از یه جا به بعد مرز بین هوش مصنوعی و انسان خیلی کم می‌شه، مخصوصا برای نوشتن متون ساده. و به طبع تشخیص‌شون ازهم، هم سخت‌تر می‌شه.

بالا