هفتمین کارسوق ملی ژنتیک

Thea

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
nyb
سال فارغ التحصیلی
1405
🧬ثبت نام هفتمین کارسوق ملی ژنتیک ویژه دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان شروع شده و آخرین مهلت ثبت نام ۱۲ آبان ۱۴۰۲ می‌باشد.

🧬🧬دانش‌آموزان علاقمند به شرکت در این کارسوق برای ثبت نام به رابط مدرسه خود مراجعه فرمایید.

🧬🧬🧬جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به درگاه این کارسوق به آدرس زیر مراجعه فرمایید:
🌐bio.sampad.gov.ir

میگم همگروهی هامون چقدر تاثیر دارن؟

میگم همگروهی هامون چقدر تاثیر دارن؟
ببین برای مراحل دوم به بعد بنظرم داشتن هم‌گروهی های خوش فکر و پر تلاش خیلی می‌تونه کمک کننده باشه ، بلاخره اگه پروژه سنگین بود چند نفری راحت ترین....
خب مرحله ی اول هم که هر نفر که امتحان میده و بعدش میانگین میگیرن ، پس توی مرحله اول هم موثره دیگه
.

ژنتیک خیلی خوبه...
ایشالا المپ نتیجه بده دوازدهم بزنم تو این کار این چیز میزای خوشگل

ببین برای مراحل دوم به بعد بنظرم داشتن هم‌گروهی های خوش فکر و پر تلاش خیلی می‌تونه کمک کننده باشه ، بلاخره اگه پروژه سنگین بود چند نفری راحت ترین....
خب مرحله ی اول هم که هر نفر که امتحان میده و بعدش میانگین میگیرن ، پس توی مرحله اول هم موثره دیگه
.
بنظرت میانگین گروه چند بشه میریم بالا
فردا آزمون مرحله اول هستش

خب با توجه به سطح آزمون متفاوته
ولی ما پارسال میانگینمون بالای ۹۳ بود
فکر کنم هرچی باشه بهتر سعی کنین بالای ۹۰ بشین
اگه هم نشدین ، فدای سرتون ، ناراحت نشین

سال پیش کارسوق تو تهران، خراسان رضوی و اینا گفته بود بالای 95، استان هایی که امکانات پایین تری دارن بالای 90

سال پیش کارسوق تو تهران، خراسان رضوی و اینا گفته بود بالای 95، استان هایی که امکانات پایین تری دارن بالای 90
پس فاتحه.من ۷۶ زدم یکی از هم تیمی ها ۷۶ زده اون یکی صد هم بزن که نمیزنه میانگین میشه ۸۸ یا ۸۹

خب با توجه به سطح آزمون متفاوته
ولی ما پارسال میانگینمون بالای ۹۳ بود
فکر کنم هرچی باشه بهتر سعی کنین بالای ۹۰ بشین
اگه هم نشدین ، فدای سرتون ، ناراحت نشین
با ۸۵ درصد احتمال صعود هست؟

هنوز هفتمی!
تو این مسابقات هشتمی ها و نهمی ها قدرت مانور بیشتری دارن
خودم میدونم.ولی اگه بریم بالا خیلی کار بزرگی کردیم چون آمار شرکت کننده ها خیلی زیاده مخصوصا هشتمی ها.

فکر نکنم
احتمالش خیلی کمه
خب بازم ممکنه سوالا امسال خیلی سخت بوده باشه که فکر نکنم
انشاالله سال دیگه ⁦( :
خودت تونستی سال های قبل از مرحله اول بری بالا

دیگه اصلا صعود نمی کنیم.میانگین شد ۷۶.۶۷۷.خداحافظ تا سال بعد

خودت تونستی سال های قبل از مرحله اول بری بالا
ما حتی هشتم هم با معدل هشتاد به بالا نتونستیم

ولی نهم اینطوری بود که ما نصف بیشتر مطالبی که برای مرحله اول نیاز بودو قشنگ توی این سه سال یاد گرفته بودیم و کارمون برای مرحله اول خیلی راحت بود
.
اره ما پارسال تا مرحله آخرش رفتیم ، یعنی تا مرحله ی مقاله نویسی رفتیم ولی دیگه ننوشتیم و دفاع هم نکردیم و...

الان امتحان دادم

مثل چی سخت بودددددددددددددد

البته داخل پرانتز:

من احساس خیلی زیادی گودرت میکنم چون بیشترین امتیاز برای من بود😏

بازم داخل پرانتز:

Back
بالا