اگر کنکوری ۴۰۳ بودید، از خودتون چه سوالهایی میپرسیدید؟
اساسیترین سوالها به نظرم مربوط به بحث تستزنی و تحلیل تست و آزمون میشه. اینکه چطوری این فرایند باید انجام شه و سلسله مراتبش به چه شکل هست.
سلام مرمر
فلسفه ی اسم دیلیت چیه؟ مرمرسایبر؟
:)))))
این اسمیه که دوستانم در دورهی دبیرستان روی من گذاشتن. شاید چون اون زمان به امور مربوط به فضای مجازی و کارهای اینترنتی دیگه، تسلط بهتری داشتم و برای کارهاشون میومدن پیش من.
سلام
چطوری سرعت تست زدنو بالا ببریم؟ درس به درس فرق داره؟
سرعت تست زدن زمانی به دست میاد که شما به اون مبحث تسلط پیدا کنی و تقریبا با تیپ تستهای مختلفش آشنا باشی و نمونههایی ازشون رو کار کرده باشی تا بدونی که به ترتیب چه مراحلی رو باید پیاده کنی. این آشنا بودن با تیپ تستهای مختلف این نکته رو هم داره که باعث میشه بدونی که کدوم تستها وقتگیرتر هستن و در روبرو شدن با یک مجموعه از سوالات (مثل سوالات آزمون)، کدوم سوالات از اولویت کمتری برای حل برخوردار هستن. در کل بعد از یک مدت تست یک مبحث رو زدن به صورت آموزشی، نیاز هست خودت کم کم سعی کنی سریعتر عمل کنی و از طرف دیگه وقتت رو کم کم (بسته به تایمی که اون موقع به طور میانگین به هر تست میدی. مثلا اگر هر تست فیزیک رو تقریبا توی ۴ دقیقه حل میکنی و این زمان باید به ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه برسه، کم کم با محدود کردن زمان حل کردن هر تست، باید بهش برسی.) محدودتر کنی تا به اون تایم استاندار کنکور (و حتی چند ثانیه کمتر!) برسی. چارهی کار، در کل تست زدن زیاد و تسلط خوب به مباحثه. بعد یک مدت خود انسان عادت میکنه به اینکه به فرض این تعداد تست فیزیک باید تو این مقدار زمان زده بشه. تو این مسئله هم سعی کن تعداد تستهایی که تو هر بازه میزنی، مشابه آزمونت و مشابه کنکورت باشه. اینطوری خیلی بهتر عادت میکنی. عملا یک شبیهسازی همیشگی شرایط کنکوره.
سلام
بنظرتون چی بهتون خیلی کمک کرد؟
چیکار کردید که روندتون ثابت باشه؟
من الگوی خیلی مناسبی نیستم ولی خب در کل بخوام بگم، چیزی که خیلی کمک میکنه اینه که شما در درجهی اول تست کافی از هر مبحث بزنید و فکر نکنید اگر آموزش خیلی خوبی از یک مبحث دیدین و آخر همون هفته، درصدی فوقالعاده بالا زدید، این به این معنیه که شما کاملا به اون مبحث تسلط دارید و این قراره تا آخر سال کنکور باهاتون بمونه. از مبحثی اگر تست نزنید، هر چقدر هم اون رو خوب اون موقع یاد گرفته باشید، بعد یکی دو ماه فراموش میشه و واستون ماندگار نیست. شما حتی اگر تست هم بزنین از یک مبحثی به مقدار خوب و مناسب، بعد چند ماه تسلطتون توش بازم افت میکنه و این ایجاب میکنه شما توی بازههای مرورتون، تعدادی تست از مباحثی که در گذشته خوندید بزنید. لذا تستزنی رو جدی بگیرید. خیلی زیاد. مورد دومی که خیلی کمک میکنه، آزمون خوب و تحلیل آزمون خوبه. آزمون خوب، شرایط کنکور سراسری رو برای شما شبیهسازی میکنه و ذهن شما رو عادت میده به یه ترتیب خاص و چینش و امثالهم و این باعث تسلط شما روی دفترچههای کنکور و در نتیجه مدیریت درست اونها میشه. علاوه بر این، زمانی که آزمونی رو خوب تحلیل کنید، هم به هر حال نکاتی رو متوجه میشید که شاید بهشون دقت نکرده بودید و هم اینکه تسلطتون تو قسمتهای مختلف یه سری فصول و مباحث خاص دستتون میاد و میفهمید کجاها باید بیشتر کار کنید و کجاها توجه بیشتری لازم دارن.
برای روند ثابت، شما نیاز هست حوصله به خرج بدید، وقت بذارید و عجلهی زیاد (از نوع آسیبزننده) نداشته باشید. به هر مبحث بسته به میزان اهمیتش، حجم مطالبش و همینطور سطح سختیش توجه کنید و میزان تایمی که واسش میذارید رو متناسب با این موضوعات بچینید و در آخر هم اینکه حتما مباحثی که میخونید و تست میزنید و آزمونش رو میدید، کنار نذارید. در یه سری بازههای مشخص، ازشون تعدادی تست بزنید حتما و اون تستها رو تحلیل کنید و اگر جایی ایراد داشتید، اون ایرادات جزئی رو رفع کنید.
سلام!
میخواستم بپرسم رتبه کشوریتون چند شد؟ و اینکه نهاییا چقدر تاثیر داشت توی رتبه و تراز؟
سوال دیگه اینکه، روش تحلیل ازمونتون چطور بود؟
رتبه کشوریم ۴۰۲۲ بود و تاثیر نهایی، ذرهای قابل چشمپوشی نبوده و نیست! نهایی چیزی هست که باید با جدیت بهش تو طول سال توجه بشه و بهش پرداخته بشه و ارزشش دست کمی از کنکور نداشت. (با اینکه ما خیلی در طول سال کنکور گذشته شاهد این بودیم که خیلیها آمدن و گفتن که مثلا تاثیرش اونقدر زیاد نیست و از این حرفها. ولی خب با مقایسهی کارنامهها متوجه میشیم این تاثیر خیلی زیاده و باید کسب بشه. از طرفی در کشور ما، شرایط طوری هست که امکان کسب این تاثیر تا حد بالا، برای بچههایی که از حق تحصیل توی مدارس خوب کشور برخوردار هستن، خیلی زیادتر از بچههای دیگهست. لذا فکر میکنم طور دیگهای میتونید روی خودتون حساب کنید! :)
برای تحلیل آزمون خوب، من فکر میکنم شما نیاز هست یک دور دیگه سوالات رو خوب بررسی کنید، حل کنید، جاهایی که نیازه به متن کتاب درسی رجوع کنید و همه جور بررسی لازم و تطبیق رو داشته باشید و همیشه در طول تحلیل، از خودتون بپرسید. چرا این سوال حل نشده؟ چرا این سوال اشتباه حل شده؟ تسلطم کجا پایین بوده که این سوالات حل نشدن؟ مشکل از کجا بوده؟ تست کم زدم از اون قسمت؟ آشنا نبودم با این تیپ تست؟ احساس کردم وقتگیره؟ و در نهایت این تحلیل و این سوالات رو از خودتون پرسیدن، بهتون یک جهت فکری میده و یکسری اطلاعات طبقهبندی شده که باعث میشه ایرادات کار رو بفهمید و در صدد رفع اونها بر بیاید.