سلام
ساعت مطالعه تون به طور میانگین چقدر بود
روزهای مدرسه بین ۵-۷ ساعت
روزهای تعطیل بین ۱۰ تا ۱۳ ساعت
(اون اواخر به ۱۴-۱۵ ساعت هم میرسید)
چند درصد از تایم هفتگی رو به تست اختصاص میدادید
مقدار بسیار زیادی؛ قطعاً بالای ۸۰ درصد (البته بدون توجه به زمان مدرسه و کلاسها)
کدوم آزمون ازمایشی از نظر شما مناسب تره
من قلمچی و ماز رو شرکت کردم.
قلمچی واقعاً موردعلاقه من نبود. (چه از نظر نوع و سطح سوالات و چه حتی شیوه برگزاری آزمونها!)
ماز اما کلاً جالبتر رفتار میکنه و خب، گاهاً امکانات خوبی هم در اختیار دانشآموز قرار میده.
به هر حال معمولاً قلمچی به خاطر جامع آماریاش مورد تأکید بیشتری قرار میگیره؛ هرچند که امنیت آزمون ماز بالاتر هست و در نهایت رتبههای من در ماز به رتبه کنکورم نزدیکتر بود.
به نظر من ماز جالبتر هست؛ اما روتین کنکور جا انداخته که ماز نمیتونه تنها آزمونی باشه که شما شرکت میکنید.
به نظرم خوبه که قلمچی باشه و در کنارش سوالات ماز رو هم حل کنید.
با چه ترازی آزمون آزمایشی رو شروع کردید و طی چه بازه زمانی ای رشد تراز داشتید؟
ترازهای من در سال یازدهم حدوداً ۵۷۰۰ بود و اصلاً به ۶۰۰۰ نمیرسید. دوازدهم رو هم با ۶۰۰۰ و خوردهای شروع کردم.
تابستان یازدهم به دوازدهم
در کل به نظرم خواب کافی داشتم؛ حدوداً ۶ ساعت.
اما اون اواخر کم شده بود که باعث میشد خیلی خسته بشم در طول روز.
از کلاس های کدوم موسسه استفاده کردین؟ چند درصد زضایت داشتید؟
من تا حد زیادی با دبیرهای خودمون پیش میرفتم؛ فقط ۳-۴ ماه آخر کلاسهای حل آزمون جامع استاد ایزدپناه رو شرکت میکردم (به صورت آنلاین) که زیر نظر موسسه ایران زمین برگزار میشد.
کلاسها واقعاً مطلوب بودند. ترجیح خودم این بود که از ابتدای سال با استاد کار میکردم؛ اما خب دیر آشنا شدم.
نهایی هارو از کی خوندین و چطور جمع کردین؟
به صورت کلی میشه گفت توی خود فرجهها میخوندم.
برای دروس اختصاصی تا حد زیادی تسلط داشتم؛ پس تشریحی خوندن به اون صورت کار سختی نبود و خب میشه گفت توی خود فرجه امتحان میخوندم. (البته برای فیزیک از کمی قبلتر شروع کردم)
اما برای عمومیها خیلی بهم فشار اومد؛ چون فرجهها کافی نبود و متأسفانه من هم از قبل زمانی برای مطالعه درست نگذاشته بودم. (البته دینی رو از یک هفته قبل شروع به خوندن کردم)
---------------
میتونست بهتر باشه؛ اما به نظرم خوب جمع شد با توجه به زمانی که گذاشتم.
البته خیلی خیلی بستگی به شیوه خوندن شما داره؛ متأسفانه دوستانی رو دیدم که با شرایط مشابه نمرات دلخواهشون رو کسب نکردن.
نقطه قوت تون توی آزمون ها کدوم درس بود؟
فیزیک - هندسه ۳ - گسسته
چطور آزمون هارو تحلیل میکردید
معمولاً همون روز یا نهایتاً یکی دو روز بعد این کار رو انجام میدادم.
روی سوالاتی که نزده بودم و سوالاتی که اشتباه حل کرده بودم فکر میکردم تا بتونم خودم حل کنم؛ اگر نمیشد پاسخنامه.
گاهی روی سوالاتی که درست حل شده بودند و برام جالب بودند هم باز فکر میکردم و سعی میکردم از دیدگاههای مختلف بررسیشون کنم.
مرور با تست یا مرور از جزوه؟
متأسفانه من کمی وسواس مطالعاتی داشتم و نمیتونستم فقط با تست مرور کنم؛ چون احساس میکردم ممکنه چیزی از درسنامه جا بمونه.
پس هر دو رو همزمان انجام میدادم؛ به این صورت که اول در مدت بسیار کوتاهی درسنامه میخوندم و بعد تست میزدم. (زمانی که روی مرور درسنامه میگذاشتم بسیار کم بود به نسبت زمانی که تست میزدم!)
البته این رو هم بگم که من در طول سال خلاصهنویسی یا دفترچه نکات و همچین چیزهایی برای خودم آماده میکردم که حین مرور، وقت زیادی روی خوندن درسنامهای که قبلاً خونده شده نگذارم.
نتیجه آخر در جد انتطار تون بود یا بهتر از حد انتظار؟
درصدهای کنکور دی در حد انتظار بود و درصدهای کنکور تیر برای هر سه درس کمتر از حد انتظارم بود.
رتبه توی همون بازهای بود که پیشبینی شده بود. (توسط مشاور و دبیرهای مدرسه)