- شروع کننده موضوع
- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی۱
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
سلام؛ وقت شما هم بخیر.سلام وقت به خیر.
چجوری استمرار رو درس خوندنو حفظ کردید؟ و اینکه استراتژی خاصی برا تست زدن داشتید تو ازمون هاتون(و کنکور)؟
سلام.سلام
جسارتا این رتبه منطقه ایه یا کشوری؟
و اینکه چه رشته ای؟
سلام؛ ممنونم :]سلام
تبریک و دمتون گرم :)
با شیمی چطور بودین؟ دوسش داشتین؟ اگه نه چطوری باهاش کنار اومدین؟ و منابعتون چی بود براش؟
سلامسلامممم
منابعتون چیا بودن و کدوم کتابا رو پیشنهاد میکنین؟
سلام
روزهای مدرسه بین ۵-۷ ساعتساعت مطالعه تون به طور میانگین چقدر بود
مقدار بسیار زیادی؛ قطعاً بالای ۸۰ درصد (البته بدون توجه به زمان مدرسه و کلاسها)چند درصد از تایم هفتگی رو به تست اختصاص میدادید
من قلمچی و ماز رو شرکت کردم.کدوم آزمون ازمایشی از نظر شما مناسب تره
ترازهای من در سال یازدهم حدوداً ۵۷۰۰ بود و اصلاً به ۶۰۰۰ نمیرسید. دوازدهم رو هم با ۶۰۰۰ و خوردهای شروع کردم.با چه ترازی آزمون آزمایشی رو شروع کردید و طی چه بازه زمانی ای رشد تراز داشتید؟
در کل به نظرم خواب کافی داشتم؛ حدوداً ۶ ساعت.ساعت خواب تون مناسب بود؟
من تا حد زیادی با دبیرهای خودمون پیش میرفتم؛ فقط ۳-۴ ماه آخر کلاسهای حل آزمون جامع استاد ایزدپناه رو شرکت میکردم (به صورت آنلاین) که زیر نظر موسسه ایران زمین برگزار میشد.از کلاس های کدوم موسسه استفاده کردین؟ چند درصد زضایت داشتید؟
نهایی هارو از کی خوندین و چطور جمع کردین؟
فیزیک - هندسه ۳ - گسستهنقطه قوت تون توی آزمون ها کدوم درس بود؟
معمولاً همون روز یا نهایتاً یکی دو روز بعد این کار رو انجام میدادم.چطور آزمون هارو تحلیل میکردید
متأسفانه من کمی وسواس مطالعاتی داشتم و نمیتونستم فقط با تست مرور کنم؛ چون احساس میکردم ممکنه چیزی از درسنامه جا بمونه.مرور با تست یا مرور از جزوه؟
درصدهای کنکور دی در حد انتظار بود و درصدهای کنکور تیر برای هر سه درس کمتر از حد انتظارم بود.نتیجه آخر در جد انتطار تون بود یا بهتر از حد انتظار؟
سلام :]سلام ♪┌|∵|┘♪
به نظرم اساتید و شیوه تدریسشون و همچنین میزان یادگیری سر کلاس خیلی مهمه؛ من تا جای ممکن سعی میکردم درس رو سر کلاس کامل یاد بگیرم؛ بعد از اون یک نگاه گذرا به درسنامه میانداختم و مستقیم میرفتم سراغ تست. (اول تست آموزشی)میشه نحوه خوندن دروس ریاضی و فیزیک و هندسهتون رو بگین؟
متأسفانه در این زمینه نمیتونم صحبتی کنم که براتون مفید باشه؛ واقعیت اینه که معمولاً بعد از امتحانات دیگه اهمیتی به نتیجهشون نمیدادم.و اینکه بشخصه چطور اگه امتحانی رو خراب میکردین چطور باهاش کنار میومدین؟
بله، به شدت!به نظرتون مشاور داشتن براتون تاثیر مثبتی داشت؟ باعث شد که تو چه قسمت هایی بهتون کمک بشه؟