- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی۱
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
سلام خدمت @Smohammadreza مدال نقره دوره قبل المپیاد هستیم
اگر المپیاد فیزیکی سوالی داشت راحت باشه
اگر المپیاد فیزیکی سوالی داشت راحت باشه
چه تصمیم سختی! واقعا نمیدونم ولی فکر کنم اگه یازدهم بودم(با توجه به اینکه یه بخش خوبی از مسیرو رفتم) احتمالا میموندم (و با فرض اینکه تو مدرسه خودمونم باشم).۱. اگه امسال یازدهم یا دهم بودی بازم المپیادو انتخاب میکردی(نهایی ها و کنکور)
چرا نخونیمش خب؟ مفاهیمو خوب و پایه ای توضیح داده. فکر نکنم برای حداقل شروع مکانیک (حالا علاوه بر هالیدی که مبتدی تره) جز کلپنر منبع خوب دیگه ای هم باشه.۲. آیا خوندن ۴ فصل کلپنر واقعا نیازه؟
مثل اینه که بگی مامانتو بیشتر دوست داری یا بابات؟۳. توی فیزیک از چه مبحثی بیشتر خوشتون میاد؟
همه واقعا خوب بودن، ولی اقای میر جالب بودن.۴. بهترین و خفن ترین استادی که داشتید؟
اولش خوشحال شدم چون دوست نداشتم برنز شم. بعد کم کم که بیشتر درگیر کنکور شدم با خودم میگفتم ای بابا کاش میشد طلا میشدم۵. وقتی فهمیدی نقره شدی واکنشت چی بود؟
تقریبا از 4،5 ساعت تا ماکسیمم 12 ساعت تغییر میکرد. بستگی هم داشت به برنامه کلی اون روز هام.۶. میانگین روزی چند ساعت مطالعه داشتید؟
یه طیفه از راست به چپ به ترتیب مبتدی تا پیشرفته:۷.برای این مباحث یه منبع مبتدی و پیشرفته معرفی کنید(لطفا!)
سلام! خیلی خیلی ممنونم از لطفت!سلام سلام !
اومدم تبریک بگم ، گفتم به همین بهانه یک پرسش هم بپرسم :)
اول اینکه خیلی خیلی تبریک میگم آقا . پرچمت بالاست !
دوم اینکه شما المپیاد رو به چه تیپ دانش آموزایی پیشنهاد میکنی و به چه افرادی پیشنهاد نمیکنی ؟
پیشاپیش متشکرم :)
تا حدی بله. فیزیک فکر کنم بیشترین همپوشانی با مباحث کنکورو داره بین بقیه رشته ها. و اینطوری شما دیگه نمیخواد وقت صرف کنی سر فهمیدن یک مبحث(که قبلا تو المپیاد خوندیش) و کافیه رو مهارت تست زنیت کار کنی. و خب از یه بخشی از رقبات جلو تر میوفتی تو این زمینه دیگه.یک سری افراد میگن بعضی المپیاد ها و به خصوص فیزیک، بخاطر اشتراکاتی که با کتابای درسی مدرسه دارن میتونن کمک کننده باشن.
آیا واقعا اینطوری بوده؟ اگه بوده اونقدری هست که بشه واقعا روش حساب کرد و طبقش یک سری تصمیم گرفت؟
فعلا تصمیم قطعی نگرفتم، ولی احتمالا برق.چه رشته ای برای دانشگاه اولویتتونه؟
آممم، اگه کلی منظور اینه که محدود به المپیاد نباشه، خب کنجکاو بودن میتونه خوب و جالب باشه. مثلا یه توپ رو میندازیم روی سطح کشسان، سطح چقدر خم میشه؟ اگه جرم توپو زیاد کنم چه اتفاقی میوفته؟ و... به قول یکی از معلم هامون فیزیکدان ها فضول هر سوراخی هستنپیشنهادی برای به طور کلی "فیزیک خوندن" دارید؟ طرز تفکری که خوبه داشته باشیم و چنین مواردی
ببین من خودم هنوز جدی کنکورو شروع نکردم و خیلی نمیتونم نظری بدم. ولی مثل اینکه آره (اونطور که از بقیه شنیدم)طرز فکر فرد المپیادی و برتری ای که با سوال حل کردن به دست میاره اونطوری که میگن روی کنکور هم تاثیر گذاره؟
راستش علاقه به فیزیک و به طور کلی جو کلاسا و معلما و دوستام، منو کمک میکرد که از حواشی دور باشم.چطور میشه توی هر چیزی عمیق شد؟ منظور دور بودن از حاشیه ها و چیزایی هست که میتونن اختلال ایجاد کنن. خودتون چطور اینکارو انجام دادید؟ طی مسیر المپیاد براتون شک بوجود اومده که انتخابتون درست بوده یا نه؟ چطور کنترلش کردید؟
راستش برام دیگران مهم نبودن خیلی. یعنی سعی بر این بود.وقتی گاها برتری بقیه رو نسبت به خودتون رو متوجه میشدید، چطور جلوی از بین رفتن اعتماد به نفستون رو میگرفتید؟
قاعدتا بعضی جاها لازمه که کل زمانت رو المپیاد باشه و خب بعضی جاها هم نیازه که کلش رو دروس مدرسه ت باشه(مثل ایام امتحانا)اینکه فردی المپیاد رو همراه با مدرسه جلو ببره(و حتی تعداد کمی هم تست بزنه) رو منطقی میدونید؟
سلام خیلی ممنونسلام تبریک میگم.اگه مدال نمیگرفتید ارزششو داشت؟
سلام.سلام فکر میکنی استادات چقدر تاثیر داشتن در این مسیر ؟ یعنی اگر همراهی اونا نبود بازم ممکن بود به مدال برسی؟
خودت رده ب بودی؟اگه بودی میشه از جو آنجا برامون بگی و شرایط موندن توش(چون انگار اگه نمره از یک حدی پایین تربشه از رده ب می ری بیرون)سلام.
بنظرم خیلی. به خاطر چیزایی که تو منابع رایج نیستن، ایده های مختلف، مشاوره ها و... که از معلمام یاد گرفتم.
واینکه بنظرم خودم ادمی هستم که اگه یکی یه چیزو بهم درس بده یادگیری بهتری دارم تا اینکه خودم بخونم.
نه تبودم ولی تعریفشو شنیدمخودت رده ب بودی؟اگه بودی میشه از جو آنجا برامون بگی و شرایط موندن توش(چون انگار اگه نمره از یک حدی پایین تربشه از رده ب می ری بیرون)