بهترین کاری ک میتونم انجام بدم؟

الماس خانم

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان جیرفت
شهر
جیرفت
سال فارغ التحصیلی
1391
۲۹ سالمه ..خانم هستم و در شرف متاهل شدن...حقیقتش دیپلم ریاضی نظام قدیمم و یه جورایی عاشق پزشکی بودم‌.‌..منتها بخاطر شرایطم نمیتونم استرس کنکور رو تحمل کنم،تحت درمان افسردگی ام..میخوام واسه آینده ام ک حداقل آدم مفیدی باشم و برای بچه هامم ب درد بخورم یه علم ب روز کسب کنم..نظرتون چیه؟؟در چ زمینه های علمی مطالعه کنم؟مثلا ریاضیات؟یا کامپیوتر یا یادگرفتن زبان یا هر پیشنهادی ..(هدفم اینه درست زندگی کنم و پیشرفت هایی هم داشته باشم در طول عمرم)

بهتره با مشاور در ارتباط باشید
اینجا نتیجه درست رو نمیتونید پیدا کنید

۲۹ سالمه ..خانم هستم و در شرف متاهل شدن...حقیقتش دیپلم ریاضی نظام قدیمم و یه جورایی عاشق پزشکی بودم‌.‌..منتها بخاطر شرایطم نمیتونم استرس کنکور رو تحمل کنم،تحت درمان افسردگی ام..میخوام واسه آینده ام ک حداقل آدم مفیدی باشم و برای بچه هامم ب درد بخورم یه علم ب روز کسب کنم..نظرتون چیه؟؟در چ زمینه های علمی مطالعه کنم؟مثلا ریاضیات؟یا کامپیوتر یا یادگرفتن زبان یا هر پیشنهادی ..(هدفم اینه درست زندگی کنم و پیشرفت هایی هم داشته باشم در طول عمرم)
میدونی
هیچ کدوم از پیامایی که بعد پیامت اومد رو لحنشون رو دوست نداشتم و مورد تاییدم نبودن
اما
یه نکته ای تو همش هست
تو نیاز نداری هیچ کس بهت کمک بکنه یا راهنماییت بکنه که چه کاری درست تره
بگرد جست و جو کن در خودت و توانایی هات
اون علم یا هنری که بهش علاقه داری دقیقا همونیه که میتونی توش پیش بری و همزمان شاد باشی و همزمان مفید باشی و همزمان فرزندانت بهت افتخار کنن
اصلا اصلا به این فکر نکن چه راهی مورد تایید یه جماعتیه !!!!!!!!!! این اشتباه ترین کاره !
من فکر میکنم اونچه بهش علاقه داری اون چیزیه که میتونی توش رشد کنی !

ولی در نهایت زبان جدید یاد گرفتن خیلی بهت کمک میکنه در کنار هرچیزیی که قراره توش قدم بزاری

نی نی سایت ، سایت خوبیه ازز نظرمن زندگی واقعی توش جریان داره حقیقت زندگی ها رو اونجا متوجه میشی ...
ولی به نظرم دانشگاه برین ، دانشگاه ی حس اجتماعی و مستقل بودنی به آدم میده و این احساس رو باید پروروش داد به نظرم قبل ازدواج ......افسردگی هم به خاطر بی هدفی تون شاید باشه من باید هر روز برا خودم ی هدف بسازم تا افسرده نشم دچار روزمرگی نشم ...به نظرم داشنگاه برین حالتون بهتر میشه
من چون سه سال دانشگاه نرفتم این رو بهتون میگم و تمام ناراحتی ها و افسردگی من زمانی شروع بود ک هیچ کاری نمیکردم و تو خونه بودم

و اینکه هیچ کس نمیدونه بهترین کار چیه خودتو یهو بنداز تو ی کاری زیاد فکر نکن چون هیچ کاری انجام نمیشه یکهو بگو فلان کارو میکنم فلان رسته میخونم دیگ فکر نکن چی ب چیه کدوم بهتره چون زندگی تموم میشه آدم همش فکر میکنه کدوم بهتره یا کدوم بهتر نیس

Back
بالا