چقدر از وضعیت و احوالات ما تابع جامعه هست؟

چقدر از وضعیت و احوالات ما تابع جامعه هست؟

• رای‌دهندگان
    12
  • شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
یک بحث و دعوای جالبی که بین روان شناسا و جامعه شناسا هست اینه که جامعه شناسا میگن وضعیتی که توش هستی عملا تابع جامعه هست. اقتصاد خرابه شغل نداری کیفیت زندگیت پایینه و ... بعد تو این وسط نمیتونه حالت خوب باشه. افسرده میشی خودکشی میکنی با پارتنرت به مشکل میخوری و ...
به نظرتون چقدر از این حرف درسته؟ چقدر حال ما تابع جامعه هست؟

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
خب برای هر کس فرق داره ، بستگی داره چقدر با اجتماع در ارتباط باشی

مثلا من خب خیلی با اجتماع در ارتباط هستم (متاسفانه یا خوشبختانه) و تعاملم با دیگران تا حد خوبی زیاد هست پس تاثیر پذیری من از دیگران به شدت بیشتر از افراد دیگه میتونه باشه ، اقتصاد ایران خراب شده ولی برای همه نه به یک اندازه ، شاید اصلا من در این 6 سال اخیر پیشرفت مالی داشته بوده باشم ولی چون اکثریت دچار پسرفت شدن هم ، حس و حال من از این پیشرفت ها اینطوریه که خب اگر وضع مملکت بهتر بود چقدر بیشتر میتونستم پیشرفت بکنم و حیف(حالا در واقعیت اتفاقاتی رخ داده که اصلا ربطی به اقتصاد ایران نداره ولی با این حال حس من از این موارد اینطوریه)

حالا چرا به نظرم 100 درصد نیست ، چون یکسری اتفاقات خوب یا بد هم رخ میده که ربطی به جامعه نداره ، مثلا کنکور ، وضعیت خانواده شخصی وغیره که خب این ها مواردی هستن که مستقل از جامعه رخ میده و نمیذاره ما 100 درصد حالمون رو از جامعه انس بگیریم

مثلا اگر حتی الان داخل ایران همه چی گل و بلبل بود من همچنان یک فرد خوشحال تلقی نمیشدم چون یک عامل سنگین و غیر قابل در نظر نگرفتنی به نام سکته بابام رخ داده که خب باعث میشه من آدم امیدوار به آینده تلقی بشم ، نه خوشحال

در کل حس میکنم اون باور اینکه همه ما یک خانواده هستیم درست هست ، من نمیتونم تو جامعه ای که دغدغه ملت درآمد و تورم و غیره هست خوشحال باشم که اره من ندارم ، من هم دارم ولی در سطوح و شکل های متفاوت تر

یا مثلا دغدغه ملت جام جهانی نیست ، خود به خود اون استرس و هیجان صعود تیم ملی هم برای من کم شد چون خوشحالیمو با کی تقسیم کنم؟

بالا