آیا میشه کسی رو دوست نداشت؟

• شروع کننده موضوع

خاکی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1
کسی رو که ازش بدتون میاد رو تصور کنین
و فرض کنید یکجوری هر چه بر اون آدم گذشته و تک تک چیزهایی که از ذهنش گذشته، بهتون جاری بشه
آیا همچنان ازش بدتون میاد؟ (بدون اینکه انچه بر خودتون گذشته رو در این تصمیم دخیل بدونین)

Infinit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
C.ai
سال فارغ التحصیلی
8
بستگی داره دلیل تنفر ما چی باشه
مثلا من یک نفر رو میشناسم و ازش متنفرم
اون واقعا مریض روانیه
احتمالا اگه میرفتم تو ذهنش بیشتر ازش بدم میومد

feriyall

ᴍᴀʏʙᴇ ꜱᴛᴜᴘɪᴅ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1407
من یک زمان از یک نفر واقعا خوشم میومد و بنظرم ادم کول و باحالی بود اما یک جوری از چشم افتاده که میخوام سر به تنش نباشه و مطمئنم اگه برم تو ذهنش و همه چیز رو ببینم و این رو هم که ببینم چقدر غیبت من رو با دوست صمیمی پارسالم میکنه از جفتشون بیشتر و بیشتر متنفر میشم

خِیزَران

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهر ستاره ها
سال فارغ التحصیلی
2020
هر آدمی به نوعی سطحی از دراما رو در زندگیش تجربه میکنه‌.اما این توجیه میکنه کاری رو که اون در حقم کرد؟نه!
مگه من احساسات و غرورمو از سر راه آورده بودم که اینطور باهاش بازی کرد.
ازش متنفرم و هیچ وقت نمیبخشمش بابت تمام شادابی ای که تازه بهم برگشته بود و اون ازم گرفت.ازش متنفرم چون ذره ای نسبت به احساسات بقیه مسئولیت پذیر نبود.

pardis.f

P.F.P
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1407
اگه من خودم اون ادم میشدم خب منطقیش این هست که ادم هر غلطی هم که خودش بکنه از خودش بدش نمیاد
ولی خب اگه میرفتم توی ذهنش
دو تا حالت داشت که ادم یا درک میکنه یا اونقدر تنفرش زیاده که با همه ی اون حالات بازم حق رو به خودش میده

Infinit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
C.ai
سال فارغ التحصیلی
8
ادم هر غلطی هم که خودش بکنه از خودش بدش نمیاد
من با این موضوع مخالفم. شاید فرد بعضی اوقات از کارش پشیمون بشه شاید متوجه نشه که فردی رو ازرده و....

من اینطوری هستم که وقتی مطمئن نیستم که فردی مریضه و خرده شیشه داره ازش متنفر نمیشم.
البته احتمال خیلی زیاد اون فرد بلد نیست کار درست رو انجام بده و فکر می‌کنه با کاراش میتونه خودشو خوشحال کنه... از اون صورت شاید فقط کمی تنفرم کم بشه

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404
اینجوری بیشتر ازش متنفر می‌شم.

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
خیلی راحت از یه نفر متنفرم ، واقعا هم علت خاصی نداره اونطوری ، جز کارای چندشو توجه طلبی و دروغ.

فقط من متنفر نیستم ، کل مدرسه کوفتی ازش متنفرن و حقیقتا ،اینکه ممکنه با رفتارم متوجه اش بشه هم اصلا تکان دهنده نیست برام متاسفانه ، بجاش اخیرا بهش سلام میکنم جای ایگنور کامل که پیشرفت خوبیه
-فقط گاهی بابتش حس بدی دارم ، کم پیش میاد _

Infinit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
C.ai
سال فارغ التحصیلی
8
خیلی راحت از یه نفر متنفرم ، واقعا هم علت خاصی نداره اونطوری ، جز کارای چندشو توجه طلبی و دروغ.

فقط من متنفر نیستم ، کل مدرسه کوفتی ازش متنفرن و حقیقتا ،اینکه ممکنه با رفتارم متوجه اش بشه هم اصلا تکان دهنده نیست برام متاسفانه ، بجاش اخیرا بهش سلام میکنم جای ایگنور کامل که پیشرفت خوبیه
-فقط گاهی بابتش حس بدی دارم ، کم پیش میاد _
از این افراد خیلی هست... تقریبا همه جا، با اینکه همه ازش بدشون میاد و منم بعضی اوقات زیاد باهاش خوب رفتار نمیکنم ولی خیلی اوقات براش ناراحت میشم

god of teasing

دلقک جدی
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
تیمارستان فارابی
شهر
کلمه
سال فارغ التحصیلی
1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
99
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
اقتصاد
نمیشه قضاوت کرد
دوست داشتنامون یا تنفرمون از روی قضاوت ماست

puk0

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1403
کسی رو که ازش بدتون میاد رو تصور کنین
و فرض کنید یکجوری هر چه بر اون آدم گذشته و تک تک چیزهایی که از ذهنش گذشته، بهتون جاری بشه
آیا همچنان ازش بدتون میاد؟ (بدون اینکه انچه بر خودتون گذشته رو در این تصمیم دخیل بدونین)
معمولا این حرفو برای قضاوت کردن کسی میزنن که میگن باید کفش اونو بپوشی و خودت رو جای اون قرار بدی اگه تونستی ازش بهتر عمل کنی اون موقع حق نظر دادن و اینا رو داری ولی در کل نه همچنان ازش بدم میاد و شایدم خیلی بیشتر شه این حسم......

نام مرکز سمپاد
فرزانگان و نمونه دولتی تهران منطقه یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
مدال المپیاد
مرحله دوم ریاضی بعدش نشد دیگه
دانشگاه
علوم و تحقیقات
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
من به شخصه موقعی که تصمیم میگیرم از کسی بدم بیاد به همه چیش فکر میکنم حتی شونصد بار خودم رو جای طرف میذارم(زود عذاب وجدان میگیرم)اما هیچ کدوم از این ها دلیل نمیشه این شخص بدیشو کرده باشه. همه ما توی زندگیمون توی بد ترین شرایط هستیم اما آیا میریم اونو رو سر کسی خالی میکنیم؟؟؟! به شخصه خیر
در کل تنفر یکم زیاده اما من دیگه با همچین شخصی ارتباط نخواهم گرفت تشنه به خونشم نیستم فقط دیگه سمتش نمیرم میخواد فامیل آشنا دوست هرچی باشه
آدم باید همیشه اولویت رو خودش و سلامت روحی و جسمیش بذاره تا بقیه هم براش ارزش در نظر بگیرن.

نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
تلگرام
اینستاگرام
من کلا خیلی ادم دعوایی نبودم تو کل عمرم یبار دعوای حضوری کردم(یادمم نمیاد اصلا کی بود)
دوبارم مجازی ولی راستش نمیتونم متنفرم بشم از کسی بلد نیستم ولی جدی لازمه شما از بعضی از ادم ها متنفر باشید
سمن

بالا