12 Aug 25 تا تست از مبحث استوکیومتری محلولها و مولاریته 16 تا تست از مبحث استوکیومتری گازها 14 تا تست از مبحث ساختار اتم 35 تا سوال از جزوهٔ المپ یادداشت: از خودم راضیام. اون یه دونه هم که انجام ندادم، حقیقتاً بلند پروازانه برنامه چیدم، که خب فردا قراره حل کنمش و ایتس اوکی.
Aug 13 25 تا تست از مبحث استوکیومتری محلولها و مولاریته
32 تا تست از مبحث استوکیومتری گازها تحلیل 25 تا تست مرحله یک از مبحث گازها (فقط ۷ تاشو حل کردم.) تحلیل 17 تا تست مرحله یک از مبحث ترکیبات یونی یادداشت: خوب بود. دارم کم کم یاد میگیرم برنامههامو خوب پیش ببرم. تستای م۱ گازها خیلی سخت بودن. الآن خستهم و باید فردا انرژی پاشون بذارم و حلشون کنم. مشکلم اینه اون موضوعی که برام سخته رو میذارم آخر برنامهم. اینو درست کنم اوکی میشه.
اون مبحثی که دیروز نخونده بودمو خوندم. شادی*
Aug 14 25 تا تست از مبحث انحلال پذیری
37 تا تست از فصل ۲ شیمی ۱
تحلیل 16 تا تست مرحله یک از مبحث گاز ها
تحلیل 20 تا تست از مبحث ترکیبات یونی یادداشت: دارم میمیرم. ولی تموم شد. همین.
Aug 15 25 تا تست از مبحث انحلال پذیری
31 تا تست از فصل ۲ شیمی ۱ تحلیل 30 تا تست از مبحث ترکیبات یونی یادداشت: همش بیحاصل. تلاشای الکی. نه شهامت جنگیدن دارم نه جرعت شکست.
Aug 16 25 تا تست انحلال پذیری
20 تا تست ترکیبات یونی
16+ تا تست گازها
نظریه اتمی
استوکیومتری (I) یادداشت: خوبه. بد نیست. کاراتو نذار برای آخر شب. کاراتو نذار برای آخر شب. کاراتو نذار برای آخر شب.
Aug 18 تحلیل ۶۰ تا تست ترکیبات یونی( بالاخره تموم میشه) شیمی گرمایی استوکیومتری بخش II
30 تست از فصل ۳ شیمی ۱ یادداشت: این دونه قرمزا میکشه منو آخرش.
Aug 20 ۳۰ تا تست فصل ۳ شیمی ۱
۳۳ تا تست فصل ۱ شیمی ۱
۴۵ تا تست فصل ۱ شیمی ۲
سوال از جزوهٔ محلولهای المپ تا هر جایی که بشه. (حدود دهتا)
فصل ۱ زیست دهم تا اونجایی که بشه. (گفتار ۱ و ۲ و ۳، به جز قسمت بافتهای بدن) یادداشت: ...I hope, I hope, I hope
Aug 21 ۳۰ تا تست فصل ۳ شیمی ۱ (۲۰ تاش رو زدم.)
۳۳ تا تست فصل ۱ شیمی ۱
۴۵ تا تست فصل ۱ شیمی ۲
۱۵ تا سوال از جزوهٔ محلولهای المپیاد (۱۰)
فصل ۱ فیزیک دهم تا جایی که شد (همهش رو خوندم.)
قسمت بافتهای بدن گفتار ۳ فصل ۱ زیست دهم یادداشت: تا سر حدِ مرگ خوندم. خدایا... خودت میدونی دیگه. : )
Aug 22 ۱۰ تا تست فصل ۳ شیمی ۱
مرور ۲۰ تا تست از فصل ۳ شیمی ۱ (۱۷)
۴۵ تا تست فصل ۱ شیمی ۲
۳۳ تا تست فصل ۱ شیمی ۱
هر چقدر سوال از جزوهٔ المپیاد محلولها که شد (۵ تا.)
فصل ۱ ریاضی دهم هر چقدر که شد (همهشو خوندم.)
مرور فصل ۱ زیست دهم یادداشت: امروز صبح دو ساعت کلاس داشتم و این باعث شد صبح رو نخونم؛ بعلاوهٔ اینکه غروب هم با دوستم رفتم بیرون و همین باعث شد تعداد سوالایی که حل کردم یه خورده کم بشه. ولی... خیلی خوبه بازم. راضیام ازت نرگس خانوم. :>
Aug 23 مرور ۳۰ تا تست از فصل ۳ شیمی ۱ (۲۰)
۳۳ تا تست از فصل ۱ شیمی ۱
۴۵ تا تست از فصل ۱ شیمی ۲ (۳۵) مسائل بخش ۴ و ۵ جزوهٔ المپیاد
تحقیق فرایند داو یادداشت: حقیقتاً تنبلی کردم و بهونه هم نیازی نیست. دیشب گفتم کلاً یه روز قبل مدرسه رو درس نخونم، ولی بعدش یه ندایی گفت نه، نه، بخون. این شد که شد این. :"
Aug 24 مرور ۲۰ تا تست از فصل ۳ شیمی ۱ ۳۳ تا تست از فصل ۱ شیمی ۱ ۴۵ تا تست از فصل ۱ شیمی ۲ مسائل بخشهای ۳/۴/۵ المپیاد (۳ و کمی از بقیهشون)
امتحان شفاهی زبان یادداشت: بی عرضگی شاخ و دم ندارد. خب آخه عزیز من وقتی میدونی امروز ۷ ساعت کلاس داری چرا برنامهٔ سنگین میچینی؟
Aug 29 ۱۰ تا تست از محلولها
۲۰ تا تست از شیمی ۲
زیست، تهویهٔ ششی یادداشت: آروم رفتن هیچ اشکالی نداره. بهتر از اینه که یه روز صدمو بذارم، یه هفته کارامو انجام ندم.
Aug 30 ۱۰-۱۲ تا تست محلولها
۲۰ تا تست شیمی ۲ (۱۰)
اگه از استوک تکلیف داشتم اونو حل کنم
کمی تا قسمتی فیزیک یادداشت: امروز از شانس من همهٔ تستا انقدر سخت بودن که همینم هنر کردم انجام دادم!
Sep 1 مرور تستهای محلولها، کمتر از ۲۰ نشه
چند تا از تستهای دوره استوکیومتری
۲۰ تا تست شیمی ۲ (۱۰) یادداشت: لعنت به این درس خوندنت. به درد عمهت میخوره. شاید به درد همونم نخوره.