جرأت یا حقیقت؟

pardis.f

P.F.P
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1407
این تاپیک متعلق به بنده پردیس.ف نمی باشد🗿
اشاره به پست ۷۰

اره پاک کن

بچه‌ها خودتونم جرعت حقیقت بذارید وقتی جواب می‌دید دیگه

حقیقت:اخرین باری که تظاهر کرید یچیزی براتون مهمه و نبود
جرئت : به یکی از دوستات یه پیام که مثلا لیست خریده بده و چیزای مورد دار ( خیلی.) هم بینشون باشه

حقیقت: اگه می‌تونستی یکی رو پروانه کنی، کدوم کاربرو انتخاب میکردی؟ ;))
جرئت: توی ح‌ب پنج تا اسپم پشت سر هم بزار👩🏻‍🦯(ببخشید دیگه ملایمه)

جرئت : به یکی از دوستات یه پیام که مثلا لیست خریده بده و چیزای مورد دار ( خیلی.) هم بینشون باشه
درحال ارسال لیست خرید

حقیقت: تا حالا شده فکر کنی she/he is the one ؟ کی کجا چرا جزئیات بده
جرئت: یه تایپک بزن توش اقای مطهری رو تگ کن و بنویس من یه پرنده ام آرزو دارم تو یارم باشی

عرضم به حضورتون که برادر داشت تحلیل میکرد اگر عثمانی ها به متفقین ملحق میشدن چی میشد و منم برای رعایت ادب گوش میدادم :))

جرأت : توی کافه ویس سلام فرمانده بخون آپلود کن تهشم یکم پاچه خواری بکن قشنگ طبیعی شه :))

حقیقت : تاحالا (چه دختر هستی چه خودتو جای دختر زدی) شارژ گرفتی از پسرا ؟ :)) :))

با جرئت کی بودی شما؟
من متعلق به همهٔ شمام
جرعت: برو پ.خ یکی از بچه‌هایی که انلاین نیست و نمی‌دونه این تاپیک وجود داره، و از من بد بگو
حقیقت: تا حالا من حرفی زدم که باهاش موافق نباشی؟ کدوم؟

عرضم به حضورتون که برادر داشت تحلیل میکرد اگر عثمانی ها به متفقین ملحق میشدن چی میشد و منم برای رعایت ادب گوش میدادم :))

جرأت : توی کافه ویس سلام فرمانده بخون آپلود کن تهشم یکم پاچه خواری بکن قشنگ طبیعی شه :))

حقیقت : تاحالا (چه دختر هستی چه خودتو جای دختر زدی) شارژ گرفتی از پسرا ؟ :)) :))
نه

@شیطان رجیم این چه وضعیه بیا اینجا رو سر و سامون بده آفرین شیطان خوب
بخدا یکار کردم توش موندم :))

comrade ها اینجارو هم مثل تاپیکای دیگه منظم به نفر قبلی ریپلای بزنید :( :)) :))

بخدا یکار کردم توش موندم :))

comrade ها اینجارو هم مثل تاپیکای دیگه منظم به نفر قبلی ریپلای بزنید :( :)) :))
من میگم بیایم کسایی که حاضرن شرکت کنن اینجا این کامنت رو لایک کنن بعد به ترتیب اسما رو میذاریم هرکی یه ج ح بگه بعدی جواب بده بعد همون بعدیه تکرار کنه این روندو

Back
بالا