- شروع کننده موضوع
در اینجا من تمامی بازی هایی که دارم میسازم رو میزارم.
هرکسی خواست میتانه نظرشو بزاره تا بخونم.
هرکسی خواست میتانه نظرشو بزاره تا بخونم.
نظرتون؟
بازی درباره دفاع مقدسهامیدوارم در بازیسازی موفق باشی، فقط خواستم عکس پروفایلت، اون پرچم و عکس خامنهای و اینکه "ام فور ۳۱ خشاب دارد" رو مسخره کنم. اینکه نوشتی m4 ۵۰ معمولا برای ۵۰ تا ۱۰۰ متره رو گذاشتم به این حساب که داری in game حرف میزنی.
اسم اکانتمو تو کردیت بازیت به عنوان consultant بیار ولی m4 a1 سی و یک خشاب نداره بلکه خشابش ۳۰ گلوله داره و یک گلوله هم توی چمبرش میتونه باشه که جمعا میشه ۳۱ گلوله.بازی درباره دفاع مقدسه
خب نسخه a1 ۳۱ دارخ
تفنگ مهمات مناسب و نگه داری میخواد، برای تمیز کردن و تعمیر کردنش کیت مخصوص و قطعات مخصوص میخواد، جدا از اون سرباز باید باهاش تعلیم دیده باشه تا بتونه اصلا ازش استفاده کنه. کشک که نیست، ام فور رو از جعبه عراقیا برداری پرتاب کنی سمت ممد تا باهاش شلیک کنه.عراق داش طی برسی هایی که کردم توی یکی از محموله های امریکا ۱۵۰۰ تا ام فور بود. اینجام جنگه ام فور رو غنیمت بردن
تفنگ مهمات مناسب و نگه داری میخواد، برای تمیز کردن و تعمیر کردنش کیت مخصوص و قطعات مخصوص میخواد، جدا از اون سرباز باید باهاش تعلیم دیده باشه تا بتونه اصلا ازش استفاده کنه. کشک که نیست، ام فور رو از جعبه عراقیا برداری پرتاب کنی سمت ممد تا باهاش شلیک کنه.
همونقدر که گفتی بازیم داستانش تخیلیه کاملا کافی بود، دیگه اضافه بر اون لازم نیست توجیهش کنی.
تفنگ مهمات مناسب و نگه داری میخواد، برای تمیز کردن و تعمیر کردنش کیت مخصوص و قطعات مخصوص میخواد، جدا از اون سرباز باید باهاش تعلیم دیده باشه تا بتونه اصلا ازش استفاده کنه. کشک که نیست، ام فور رو از جعبه عراقیا برداری پرتاب کنی سمت ممد تا باهاش شلیک کنه.
همونقدر که گفتی بازیم داستانش تخیلیه کاملا کافی بود، دیگه اضافه بر اون لازم نیست توجیهش کنی.
خوب یاد میگیرن. چجوری ایران امد مهندسی معکوس کرد بعضی چیز هاروم
اولیش آره دومیش نه ولی **خل خیلی زیاد دیدم.بازی زیاد کردی یا سرباز اضافه خدمت زیاد خوردی؟
خوب یاد میگیرن. چجوری ایران امد مهندسی معکوس کرد بعضی چیز هارو
خخخخخخاولیش آره دومیش نه ولی **خل خیلی زیاد دیدم.