اشتباه در انتخاب رشته و بررسی اولویت های بعدی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Soroush123
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Soroush123

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
سلام وقتتون بخیر
چند روز پیش نتایج اومد و متاسفانه به دلیل اشتباه کسی که برای من انتخاب رشته کرده, یه دانشگاه دیگه رو بالاتر از علم و صنعت که صد در صد قبول میشدم برام زده میخواستم بدونم اگر برم سازمان سنجش احتمالش هست اولویت های بعدیم رو بررسی کنن ؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

سلام وقتتون بخیر
چند روز پیش نتایج اومد و متاسفانه به دلیل اشتباه کسی که برای من انتخاب رشته کرده, یه دانشگاه دیگه رو بالاتر از علم و صنعت که صد در صد قبول میشدم برام زده میخواستم بدونم اگر برم سازمان سنجش احتمالش هست اولویت های بعدیم رو بررسی کنن ؟
دانشگاهی که الان قبول شدید باید برید اول تا کارنامه سبز رو در اختیارتون بذاره ببینید قبول شدید
بعد اونجا خودشون روند رو میگن بهتون

دانشگاهی که الان قبول شدید باید برید اول تا کارنامه سبز رو در اختیارتون بذاره ببینید قبول شدید
بعد اونجا خودشون روند رو میگن بهتون
بله درسته البته کارنامه سبز برداشته شده مثل اینکه فقط یه کارنامه محرمانه میفرستن همین.
ممنون :)

سلام وقتتون بخیر
قبلا این کارا خیلی راحت تر بود ولی الان سخت تره
گویا این مدلی شده اولین کد رشته ای که قبول بشی بعد کد رشته الانت رو برات درنظر میگیرن
برو زود تر پیگیری کن...

قبلا این کارا خیلی راحت تر بود ولی الان سخت تره
گویا این مدلی شده اولین کد رشته ای که قبول بشی بعد کد رشته الانت رو برات درنظر میگیرن
برو زود تر پیگیری کن...
چشم ممنون ایشالا که درست بشه من بتونم علم و صنعت درس بخونم 🥹

Back
بالا