چه خاکی به سرم بریزم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Khan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Khan

._.Bardia._.
نام مرکز سمپاد
دستغیب2(نوشاد)
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1408
سلام به همگی ببخشید اگه تو موضوع درستی نیستم، من کلاس هشتمم، امروز کارنامه ترم اول تو سایت اومد و وقتی چک کردم حسابی ناراحت شدم، چون معدل پارسالم ۱۹.۵۰ بود ولی امسال شدم ۱۸.۹۳! اصلا نمیدونم چرا؟ تنها درسی که نمره بد داشتم ریاضی بوده که برام ۱۵ وارد کرده! بقیه همه ۲۰ و چند تا هم ۱۹ حالا برام سواله:
۱:آیا این نمره ۱۵ ریاضی میتونه باعث شه اخراج شم؟
۲:آیا این ترم توی انتخاب رشته تاثیر میزاره؟

1: نه اصلا. حتی تک شده ها رو هم اخراج نمیکنن عموما. مخصوصا که هنوز متوسطه اولی و تازه ترم اوله.
2: اگه منظورت انتخاب رشته ی متوسطه دومه که نه. ولی اگه منظورت دانشگاهه که نه.

بعدش هم زیاد خودت رو نگران نمراتت نکن. سال های بعد وقتشه و الان زوده برات.

سلام به همگی ببخشید اگه تو موضوع درستی نیستم، من کلاس هشتمم، امروز کارنامه ترم اول تو سایت اومد و وقتی چک کردم حسابی ناراحت شدم، چون معدل پارسالم ۱۹.۵۰ بود ولی امسال شدم ۱۸.۹۳! اصلا نمیدونم چرا؟ تنها درسی که نمره بد داشتم ریاضی بوده که برام ۱۵ وارد کرده! بقیه همه ۲۰ و چند تا هم ۱۹ حالا برام سواله:
الهی بمیرم 🤣

بیای دبیرستان 15 بگیری خوشحال میشی
زیر 15 باشه معدلت اخراجه اونم تو دوره اول زیاد سخت نمیگیرن نگران نباش

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه
تاپیک های مشابه این تاپیکت زیاد هست و بهتر بود اونجا مطرح کنی ، احتمالا الان مدیرها اینو حذف کنن یا انتقال بدن اما در کل راجب سوال اولت : نه اخراج نمیشی چون از نمره پاسی و معدل پاسی بالاتر گرفتی و راجب سوال دومت: من در جریان انتخاب رشته نهم به دهم نیستم اما مطمئنا نمره های سال آخر خیلی مهمتر و با تاثیر بیشتری هست و اینکه پروسه انتخاب رشته یک درصدیش متعلق به نمرات امتحاناتته و فکر کنم درصدهایی هم برای آزمون استعداد و توانایی، علایق و غیره هم در نظر گرفته شده. بنابراین به خاطر نمره صرفا یک درس تو هشتم انتخاب رشته ات به خطر نمیفته.
همین. موفق باشی.

نگران هیچی نباش
تمرکز کن که نیمه دوم بترکونی

درود
نه اخراج نمیشی.
انتخاب رشته باید معدلت بالای 14 باشه.
بعد اخراج هم شرطش میانگین ترم دوم و اول هست.
ولی معدل شما که 19 هست و 19 نمره ی بدی نیست.
نمره تو متوسطه اول تاثیری نداره اصلش متوسطه دومه

از کمک همتون خیلی ممنونم. حتما سعی میکنم تا نوبت دوم جبران داشته باشم❤

Back
بالا