• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتابشو بخونیم یا سریالشو یا جفتشو؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ili

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
حوزه علمیه قم
رشته دانشگاه
شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
هدف این تاپیک مشخصه!
واسه خودم چنتا سوال ایجاد شد
اول از همه واسه‌خودم:
سیزده دلیل برای این که من‌سریالشو دیدم کتابش می ارزه بخونم؟
هری پاتر فیلماشو دیدم کتاباشو حتما باید بخونم(خیلی فن‌نیستم ولی این باشه اینجا واسه بچه هایی که قصد دارن)
شارپ‌‌ آبجکت سریال یا کتاب؟

در مورد شارپ ابجکت ، به نظرم کتاب درگیری ذهنی بیشتری ایجاد میکنه ، از نظر روانی و داستانی . اما اگه وقت زیادی برای خوندن نداری سریال انتخاب بهتریه ، سریال حس تاریک بیشتری میده مخصوصا با موسیقی زمینه. با خوندن کتاب توجهم بیشتر به شخصیت ها بود اما توی سریال درگیر فضا شدم. ولی بازم انتخابم کتابه ، طوری که کتاب شخصیتارو تعریف میکنه توی سریالش ندیدم

جین ایر
حتما رمانش رو بخونید
و بعد فیلمش رو ببینید، خیلی میچسبه

در مورد شارپ ابجکت ، به نظرم کتاب درگیری ذهنی بیشتری ایجاد میکنه ، از نظر روانی و داستانی . اما اگه وقت زیادی برای خوندن نداری سریال انتخاب بهتریه ، سریال حس تاریک بیشتری میده مخصوصا با موسیقی زمینه. با خوندن کتاب توجهم بیشتر به شخصیت ها بود اما توی سریال درگیر فضا شدم. ولی بازم انتخابم کتابه ، طوری که کتاب شخصیتارو تعریف میکنه توی سریالش ندیدم
سریال شارپ آبجکت منو از کتاب کلا ناامید کرد. حتی سرچ هم کنید توی ژانرش زده "سریال آبکی" (اصلا همچین ژانری داریم؟)
شارپ آبجکت خیلی خیلی عمیق تر از یه جناییه

هدف این تاپیک مشخصه!
واسه خودم چنتا سوال ایجاد شد
اول از همه واسه‌خودم:
سیزده دلیل برای این که من‌سریالشو دیدم کتابش می ارزه بخونم؟
هری پاتر فیلماشو دیدم کتاباشو حتما باید بخونم(خیلی فن‌نیستم ولی این باشه اینجا واسه بچه هایی که قصد دارن)
شارپ‌‌ آبجکت سریال یا کتاب؟
فیلمای هری پاتر رو از ذهنت پاک کن و از کتاباش لذت ببر.

Interview with the vampire

کتابش رو بخونید، فیلمش رو حتما ببینید
ولی هرگز
هرگز
هرگز
طرف سریالش نرید
مگر این که بخواید خودتون رو تنبیه کنید مثلا بگید اگه پنج صبح ورزش نکنم باید یه اپیزود ببینم. قول میدم چهار صبح نیم ساعت پلانک برید ولی اینو نبینید.

سریال شارپ آبجکت منو از کتاب کلا ناامید کرد. حتی سرچ هم کنید توی ژانرش زده "سریال آبکی" (اصلا همچین ژانری داریم؟)
شارپ آبجکت خیلی خیلی عمیق تر از یه جناییه
فکر میکردم ژانرش درام روانشناختی ، معماییه.
من تو ژانر آبکی یا صابونیم سریال دیدم ، ولی شارپ آبجکت به هیچ عنوان تو این فضاها نیست🙁
فوق العاده درام و دارکه

طرف سریالش نرید
اقا سر این دلیل بیارید
من‌می خونم‌یک‌سری نقد هارو این شکلین که نه ببین این نتفلیکس اومد چی چی یارو رو سیاه پوست کرد فلان ما مخالفیم
=)))
مگه‌ مسخره‌ست‌اخه؟‌ نقد هم می‌کنن باید نقد سر داستان‌و گرافیک باشه نه سر سیاه / سفیدی
راستی داستان اینترویو ویث ومپایر رو باید زبون‌انگلیسی بخونی ها

Back
بالا