• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چالش مطالعاتی چالش نرین تو زندگیت با NEBULA(مطالعاتی)

NEBULA

Physics Fucker
کنکوری 1405
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نمیدانم, اطلاعی ندارم
سال فارغ التحصیلی
1405
مدال المپیاد
Fail مرحله ۲ فیزیک
خب تصمیم گرفتم از فردا شروع به خرخونی کردن کنم بعد از اینکه چهار پنج ماهی مونده به کنکور تازه قبول کردم کنکوریم
شرمنده‌ی همگی هستم بابت کلمه‌ی زننده ای که توی اسم تاپیک استفاده شده ولی واقعا دارم همین کارو میکنم
از فردا شروع میکنم هر شب کارایی که کردم و میزان رضایتمو میزارم اینجا
امیدوارم کمک کنه به مسیر کنکور و مارو به رویای دیرینه یعنی "مکانیک شریف" برسونه(میدونم قسمتش شریفش کلیشه ایه ولی خب رویا داشتن بد نیست, مگه نه؟!)

چگونه در زندگی خود نرینیم با NEBULA(ریدیم ولی میخوایم جمش کنیم), قسمت صفر:
خب من قبل از اینکه لیست کارای این هفته رو بنویسم اول لیست امتحانات رو مینویسم

یکشنبه : شیمی
دوشنبه : هندسه
سه‌شنبه : نگارش
چهارشنبه : گسسته
پنجشنبه: سلامت و بهداشت و آزمون ماز
جمعه: قلم چی

خب این امتحان شیمی که هیچی.
از الان تا ساعت یازده و نیم که بازی رئاله نمونه سوال حل میکنم چون دو فصل اول رو خوندم کلا تستشم زدم فقط مونده حل نمونه سوال.
واسه‌ی هندسه هم ماجرا همینه ولی مجبورم بیضی رو هم تموم کنم تا به بودجه بندی ماز و قلم چی هم برسم وگرنه کلاهم پس معرکه اس.
نگارش که هیچی, پس دوشنبه صرف دیدن ویدیو های فیزیک و ویدیوی احاطه گری میشه و تسلط روی مباحث قبلی موج و گراف و یه مرور فسقلی و همچین از مشتقی که امشب رسوندمش به بودجه آزمون تست خواهم زد.
سه شنبه هم ساعت ۱۰ میرسم خونه و بعد از یکم استراحت تا ساعت ۱ مرور میکنم و از ساعت ۱ و نیم دیگه شروع حل تست گسسته و فیزیک و شیمی استارت میخوره تا وقتی جسد بی جونم در اتاقی روی تخت به علت مصرف بیش از حد تست گسسته و فیزیک و شیمی پیدا بشه.

برنامه‌ی کلی:
**واسه‌ی یکشنبه حل تست دارم از هندسه ۱۲ حل دوتا نمونه سوال امتحانی و طبیعتا قبلش ویدیو های بیضی
**دوشنبه و سه شنبه به ترتیب مرور و مرور ـ تست اتفاق خواهد افتاد تا ناتوانی هم برای رسیدن به آزمون هم برای رسیدن به امتحان مدرسه(امتحان مدرسه خیلی از ماز و قلم چی سخت تره و حتی بعضی سوالات سطحشون به سوالات دانشگاهی هم میرسه!)
**چهارشنبه رو متاسفانه باید همشو سلامت و بهداشت بخونم چون تا الان لاشم باز نکردم و مغزم اصلا توانایی درک چیزایی که مرتبط به زیست شناسی هستن رو نداره و مجبورم با هر ضرب و زوری شده فرو کنم توش
**روز دل انگیز پنجشنبه بعد از یه استراحت میرم سراغ دادن آزمون به حول قوه الهی که رنگ کارنامه ام قهوه ای کم رنگ تری باشه نسبت به آزمونای قبلی و باز پس از استراحت کوتاهی میرم سراغ تست فیزیک و شیمی ولی مجبورم آمار رو بیخیال شم برای آزمون جمعه چون نخوندمش و آزمون ماز رو با دقت خییییییییییلی زیادی تحلیل کنم.
**روز دل انگیز جمعه با یه بوسه عاشقانه از لبان گرم کاظم قلمچی شروع خواهد شد که امیدوارم کسی که از اون بوسه فضاحت بار و تهوع آور سربلند بیرون میاد من باشم, حقیقتا بعدش میرم چمن چون بدجوری معتادش شدم و بعد از رسیدن به خونه قلمچی رو تحلیل خواهم نمود.

خب امروز تایم مطالعه ام شد ۶ ساعت
موفق شدم ۴۰ تا تست فیزیک بزنم
تا نصف بیضی رو ببرم جلو
ولی اینقدر مشکلات دنباله دار و نابودکننده ای پیش اومدن که ممکنه دومینو وار همه چیزو خراب کنن و بیشتر از این وضعیت رو به گند بکشونن ...
و حتی بشه نقطه‌ی پایانی بر همه چیز حتی همین تاپیک:)
به امید روزای بهتر که با لبخندای واقعی سپری بشه.

امروز تایم مطالعه ام شد هفت ساعت و نیم
۳۰ تا تست حسابان
کل درس ۱ گسسته با سوالاش تموم شدن
استارت فصل ۳ شیمی دوازده هم زده شد
امروز روز بهتری بود و حالم بهتر بود و نگرانیمم کمتره و از ایزد منان بابتش ممنانم
فردا قراره خیلی بهتر از اینا باشه
و به زودی شاهد تغییراتی به سمت بهتر شدن میریم که سوپرایز کننده خواهند بود

و اینو هم گذاشتم والپیپر لپتاپ بلکه یه محرکی باشه برای پیش رفتن🙂😂
screenshot_20260127_010006_yg7w.png

خب یه روز دیگه رو پشت سر گذاشتیم
روز سنگینی بود
هندسه پنجاه درصد بیضی کامل شد
امتحان گسسته رفت شنبه فردا شیمی داریم از الان میشینم مرور شیمی ولی جزوه گسسته رو حل کردم و سعی کردم رو سوالاش مسلط شم برای فصل یک و درس یک فصل ۲ چون خیلی کامله
مجموعا ۶۰ تا تست زدم امروز از حسابان و شیمی و فیزیک
شیمی رو هم تا جایی که اومده بود از ویدیو ها دیدم و جزوه اش رو هم پر کردم
سر مجموع میشه ۱۰ ساعت و نیم
درصد رضایتم حقیقتا امکان نداره بیشتر از ۴۵ ۵۰ بالاتر بره ولیخب بهترش خواهم کرد

Back
بالا